Şimdi Ara

iPhone 5 Şarj %99 da kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu akşam takıp sabah alıyorum şarj %99 olarak gösteriyor. Neden?

• Hepmi böyle yoksa arada sıradamı ? Mesela bende bazen 98 olarak gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskomat

Telefonu akşam takıp sabah alıyorum şarj %99 olarak gösteriyor. Neden?

batarya korumak için yapılıyo diye biiyorum. Bende de var macbook ve ip 4s bi süre %99 da kalıyolar sonra 100 oluyolar . pil ömrünü uzatyomuş.
  • piskomat kullanıcısına yanıt
    Pili komple deşarj edip baştan doldurmayı deneyin.
  • Aynısı bendede oluyo. %99 da 1 saat beklediğini bilirim.

• Batarya Ömrünü Uzatmak Için Düşük voltajda Şarz Olur 99 da

• Home tuşu ile telefonun yukarısında bulunan kapatma tuşuna basılı tutun, telefon tekrar açılacak ve şarj %100 gözükecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim iPhone 5 te 100 olmasına rağmen şarjdan çıkarınca 96 gözüküyor. Apple ile iki hafta önce görüştüğümde yaptıkları testte bataryamın bozuk olduğunu değişim için servise vermemi cihazın değiştirilebileceğini ilettiler. Bi ara sen de istersen sıfır cihaz geliyorsa canıma minnet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: byncg

Benim iPhone 5 te 100 olmasına rağmen şarjdan çıkarınca 96 gözüküyor. Apple ile iki hafta önce görüştüğümde yaptıkları testte bataryamın bozuk olduğunu değişim için servise vermemi cihazın değiştirilebileceğini ilettiler. Bi ara sen de istersen sıfır cihaz geliyorsa canıma minnet :D

Yalnız garantisi dolmuş olabilir benimkinin ya sıkıntı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: byncg

Benim iPhone 5 te 100 olmasına rağmen şarjdan çıkarınca 96 gözüküyor. Apple ile iki hafta önce görüştüğümde yaptıkları testte bataryamın bozuk olduğunu değişim için servise vermemi cihazın değiştirilebileceğini ilettiler. Bi ara sen de istersen sıfır cihaz geliyorsa canıma minnet :D

ciddimisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple bu konuda çok iyi çok saygı duydum resmen çağrı merkezine 4 kez farklı sorun için ulaştım ve her seferinde bana çok akılcı ve işime gelen çözümler sundular. Hele bi Sıla vardı ki kadına aşık oldum restore işlemi yapmak için yedek almamı ve restore yapmamı bekledi bi saat hatta. Bulsam gidip 50-60 kilo arasıysa evlenicem o derece :D
  • piskomat kullanıcısına yanıt
    Apple I'n sitesinde garanti sorgulama bölümü de var imei ile

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
  • Restore de düzeldi mi ? Cihaz değişimi mi yaptılar ? Sonucu da yazsan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok düzelmedi batarya failure hatası veriyormuş ekranında da , henüz vermedim değişim için fırsatım olmadı bu hafta içinde vereceğim inşallah haber ederim durumdan. Bu arada yerleri Maltepe e5 yanı elden teslimde daha hızlı olur dediler öyle yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskomat

Telefonu akşam takıp sabah alıyorum şarj %99 olarak gösteriyor. Neden?

Sorun coZduznzmu? Ki bu bir sorunda degil aslinda

• %95 de kalıyor.

Çözümünü ya da nedenini bilen varmı arkadaşlar. Cihaz ip 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-AsSaSsİn

Home tuşu ile telefonun yukarısında bulunan kapatma tuşuna basılı tutun, telefon tekrar açılacak ve şarj %100 gözükecektir

Hocam ilk defa duydum bu işlemi yeniden başkat gibi bişe heralde yaptım şarj 21 di açıldı 25 olmuş

• Noxco kullanıcısına yanıt
    beklicrz dolucak çözüm yok

• Arkadaşlar eğer cihazlarınızı geceden şarja bırakıp sabah kalktığınızda %100 görmüyorsanız öncelikle yukarıda bir arkadaşımın da bahsettiği gibi home + güç tuşuna basılı tutun. Cihaz kendini yeniden başlatacaktır ve Apple Logosunu görene kadar ellerinizi iki tuştan da çekmeyin. Eğer şarjınız %100 gözükmez ise cihazınız yeniden açıldığında da en iyisi cihazı ya kendiniz yada istanbulda ki bir tanıdığınız ile Apple store göndermek yada cihazı servise vermek yada Apple'yi aramaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.