|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iPhone 13 cihazlarının pil sağlığı, kullanıcılar arasında yaygın bir endişe konusudur. Bazı kullanıcılar, cihazlarının pil sağlığının sadece iki ayda %99'a düştüğünü bildirmiştir. Bu hızlı düşüş, hayal kırıklığı yaratabilir ve cihazın genel performansını etkileyebilir.
iPhone Pil Sağlığı Kaç Ayda Düşer?
iPhone pil sağlığının düşme hızı, kullanım alışkanlıklarına ve cihazın genel durumuna bağlı olarak değişebilir. Bununla birlikte, genel olarak iPhone pillerinin %95 pil sağlığına ulaşması yaklaşık bir ila iki yıl sürmektedir.
iPhone 13 Pil Sağlığı Hızlı Düşüyor: Nedenleri
iPhone 13 cihazının pil sağlığının hızla düşmesine katkıda bulunan birkaç faktör olabilir:
iPhone 13 cihazının pil sağlığının hızlı düşmesini önlemek veya yavaşlatmak için şu adımları izley kannst:
Sonuç
iPhone 13 cihazının pil sağlığının 2 ayda %99'a düşmesi, cihazın kullanım alışkanlıkları veya donanım sorunları nedeniyle olabilir. Pil sağlığını korumak için yukarıda belirtilen çözümleri izlemek önemlidir. Cihazın pil sağlığıyla ilgili endişelerin devam etmesi halinde, yetkili bir servis merkezine danışılması önerilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 8 Ocak 2023; 9:34:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() "Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
And you can change it, you can influence it…" |
|
Ios 16’ya güncellemiş miydiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Uzun bir süre ios 15 de kullandım bugların düzeltilmesini bekledim . Yaklaşık 1.5-2 hafta önce ios 16.2 ye geçmiştim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
normal yani, ben de telefon şarjına özen gösteriyorum ama ne yaparsan yap pil eskir (önümüzdeki ay 4. yaşına girecek j8) eski performansı yok, bunu hissediyorum, 3+ saatte 15'ten 90'a geliyo😠 keşke androidte de pil sağlığı gösterilseydi |
|
Yıllarca iPhone tamir etmiş bir tanıdığım yoğun kullanımda aylık %1 düşüşün normal kabul edilebileceğini söylemişti. Çok kafaya takmayın, garantinin sonuna doğru değiştirirsiniz sıfır olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Açıkcası ben de bir ihtimal onu düşünüyorum. Yukarıdaki verileri attım ama genel olarak değerlendirdiğimde insanlar 100-150 döngüyle bile %96 lara düşmemiş benim cihaz 37 döngüyle düşmüş :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|