< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 8 Aralık 2017; 17:14:49 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 8 Aralık 2017; 17:14:49 > |
|
|
|
arkadaşlar sorunu çözdüm. başlığı açan arkadaşın çözümü işe yaramazsa aşağıdaki adımları deneyin;
1-öncelikle yetersiz alan varsa iphone'da gereksiz ne varsa bir temizlik yapın ve yer açın. ben çok yer kaplayan foto ve videoları da bilgisayara aktarıp telefondan sildim. 2- kesinlikle itunes kullanarak telefonu bilgisayara yedekleyin. 3- telefonu çıkarın ve icloud ayarlarına girin. burada "saklama alanını yönet"e basın. 4- yedekler alanı ve whatsapp yedeği dahil tüm uygulamarın yedeklerini silin ve icloud tertemiz olsun. -dikkat- tekrar uyarıyorum bilgisayarınızda yedeklerinizin olduğundan emin olun!!! 5- şimdi tekrardan hem telefon hem de whatsapp yedeğini icloud'a rahatlıkla alabilirsiniz. ben foto yedeğini almayı kapattım. düzenli olarak bilgisayar manuel olarak kendim aktarıyorum. icloud alanının dolmasını bu şekilde engellemeye çalışıyorum. bende işe yarayan tek çözüm bu oldu. |
WhatsApp Yedekleme Takıldı Kaldı! [Çözüldü]
WhatsApp yedekleme işleminin, özellikle belirli bir yüzde noktasında (örneğin %99) takılması yaygın bir sorundur. Bu durum, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve çözümü bulmak zor olabilir.
????WhatsApp yedekleme sorununu çözmek için uygulayabileceğiniz bazı önerilerdir:
Bu çözümleri uyguladıktan sonra WhatsApp yedekleme işleminizin sorunsuz bir şekilde tamamlanması gerekir. Sorun devam ederse, WhatsApp Destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.
|
|
İŞLEMCİ: AMDFX X6 6300 Soket AM3 3,5GHz 14MB Cache 32nm ANAKART: GIGABYTE 970A-DS3 AMD 970/SB950 AM3 DDR3 2000MHz (O.C.) EKRAN KARTI:SHAPPİRE HD7850 PCS GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon RAM: CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz KASA: ZALMAN Z11 PLUS MidT ATX SİYAH KASA POWER: XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache SSD: Sandisk Extreme 120GB |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Arkadaşlar benim de Whatsapp sohbet yedeğim yedeklenmiyor bir türlü... iCloud'ta yeterli boş alan var, yedeklenirken 14.7mb'ta ya da 80.9mb'ta takılı kalıyor. Uygulamayı açık bırakıyorum aynı, kapatıyorum aynı. Arka planda uygulamayı yenile açık kapalı farketmiyor, hiçbir şekilde iCloud'a yedek alamıyorum. Var mıdır bi çözüm yolu? |
| _____________________________ |