< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caesar_ -- 6 Haziran 2021; 22:49:58 > |
İPA’nın fendi bakteriyi yendi !!!
-
-
Konuyu yazana kadar ne çektiniz hocam ?
Arabayı yaksaydınız daha az yorulurdunuz -
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun -
çok uğraşıp para harcamışsınız.
keşke bir döşemeciye gidip komple taban halısını söktürüp, daha sonra gidip bir yerde yıkarttırsaydınız. hem taban halısının heryeri temizlenmiş olurdu, hem aracın taban sacı temizlenmiş olurdu hemde daha az stres olurdunuz.
Dün köyden süt getirdim bende. yaklaşık 7 lt civarı. dediğiniz gibi bir kova içine koyup sıkıca bagaj içinde yerleştirdim.
O bakteriler az birşey kalsa bile ürüyor bir şekilde.
Geçmiş olsun kurtulmuşsunuz. -
Geçmiş olsun okurken için sıkıldı valla iyi sabır varmış -
All purpose cleaner da aklınızda olsun. Bi de var mı bilmiyorum ama en yakın zamanda bagaj havuzu alıp atın bagaja. Dökülse bile çıkarıp güzelce yıkayınca hiç bisey kalmıyor.
Not: Şunu hep yazmak istemiştim, bugüne kismetmis; durumumuz yoktu okuyamadım. -
Hocam simdi benim arabaya sut dokuldu.Napabiliriz?
-
Geçmiş olsun hocam. Buna çok benzer bir konuyu birkaç sene önce okudum sanki baya tanıdık geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 26 Mart 2019; 0:0:19 > -
Bende buna benzer bir olayı okudum. O arkadaş da baya çabalamıştı.quote:
Orijinalden alıntı: luck runs out
Geçmiş olsun hocam. Buna çok benzer bir konuyu birkaç sene önce okudum sanki baya tanıdık geldi.
https://forum.donanimhaber.com/arabama-sut-dokuldu-basimdan-gecenler--130783343
edit:link.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi III I II III I I -- 26 Mart 2019; 0:7:49 > -
Bir arkadaştan düzenli olarak 2.5 litrelik pet şişe içinde süt alıp eve getiriyorum konuyu okuyunca benim başıma gelmiş kadar korktum. Azıcık sütün yol açtığı soruna bakar mısınız çok geçmiş olsun. -
Konuyu soluksuz okudum cidden arabayı yaksanız daha az yorulursunuz 😂 -
Aynen buydu hocam -
-
Bunun için bu kadar uğraşılmış madem bu konu ana konu olarak ana konular arasına alınsın insanlara arama yaptığında konunun ismini buna göre de düzenlenirse birçok kişi bu olaydan iyi bir şekilde faydalanmış olur. Ciddi bir emek var. -
Bu konudan roman, konu sahibindende iyi yazar olur. Tebrik ederim. -
özet:
ne yapsa olmamış. izopropil alkol ile noktayı koymuş.
eyyormlamam bu kadar. -
özetler için teşekkür ederim. konuyu okumaya üşenmiştim. hayırlı olsun... -
Allah korusun, başıma gelse (yazılanları okuyunca) oturur ağlarım, bu kadar uğraşmak v.s. bana göre değil. Gider serviste komple taban malzemelerini değiştiririm. Parası batsın, adamın ömründen ömür gitmiş be. -
Aracımın bagajına baya dökülmüştü. Malatya da poly car diye bir yer vardı. Onlar temizleyip hallettiler. Püf noktası dökülünce üstüne sulu silme yapıp sütü iyice tabana indirmemek gerekiyor. 1damla dahi temizlenmez ise uygun sıcaklığa geldiğinde bakteri üretmeye devam eder. -
Başlık fantastik :)
Konuyu yazana kadar ne çektiniz hocam ?
Arabayı yaksaydınız daha az yorulurdunuz |
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
|
Ya kardes adam basindan gecen bi macerayi verdigi mucadeleyi yazmis burda bile camur atabiliyosunuz.bravo
|
|
Caesar76 arkadaşa çok teşekkür ederim. 18 ay önce sıfır olarak aldığım arabanın bagajına süt döküldü. Kokudan üç gün işkence çektim. Herşeyi denedim, ancak kokuyu gideremedim. Caesar76 arkadaşın yazısını okudum, evde çocuğumun çok eskiden (belki 6-7 yıl önce) aldığı ve yarım litreden az izopropil alkola %30 kadar kaynamış soğutulmuş saf su katıp karıştırdım. Evde eşimin temizlikte kullandığı fıs fıs (adını hatırlayamadım)aletin içine doldurdum. Ağırlıklı bagaj olmak üzere arabanın her yerine sıktım. Aracımı tamamen kapattım, sabaha kadar kapalı kaldı. Sabah aracımı açtığımda % 95 oranında kokunun kalmadığını farkettim. Üçüncü gün hiçbir koku kalmadı. Hem Caesar76 arkadaşa teşekkür etmek, hem başına böyle bir olay gelen arkadaşların yararlanması için bu yazıyı yazdım. Ayrıca 5 kuruş masraf etmeden sorunu çözdüm. |
Benzer içerikler
- oto süpürge tavsiye
- triger zinciri sesi
- balata değişimi garantiyi bozar mı
- en iyi karavan çeken araçlar
- sente atlaması
- volkswagen fiyat listesi 2024
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- citroen c4x 2024 fiyat listesi
- honda zrv 2024 fiyat
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X