Şimdi Ara

İnternetten Motor Yağı Almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
19.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 3 seferdir motor yağını internetten aldım. hep 1,5-2 yıl öncesine ait yağları gönderdiler. itiraz edince 5 yıl raf ömrü var diyorlar. saklama koşulları hatalıysa 5 yıl raf ömrüne sahip yağ 2 yılda bile niteliğini yitirebilir.

neyse mesele sadece bu değil. bugün şaşmaz'da mazot katkısı almak için şah makine diye yere gittim. gelmişken motor yağı fiyatlarını sorayım dedim.

castrol magtanec: 80tl dedi. internette en ucuz 87-90tl. alla alla bayat mı acaba dedim. çevirdik baktık üretim tarihi 11/16. 2 aylık yağ ve internetten ucuz. belki pazarlık yapsam bi 5tl daha ikram yapardı.

ucuz olsun diye internetten alıyoruz ama gördüm ki, hem daha pahalı, hem 2 yıllık yağ gönderiyorlar. oto sanayi'deki yağ dükkanlarına fiyat sormadan internetteki uyanıklardan yağ almayın

www.n11.com
    Castrol Magnatec A5 - n11.com
    http://www.n11.com/arama?q=castrol+magnatec+a5

• İnternetten birşey aldınız diyelim (yağ ya da başka bir şey) hemen otomatik satış sözleşmesine bakın. Orada firma ismi yazar. Netten firmayı araştırın. Dandik bir yer gibi duruyor ve güven vermiyor ise siparişi iptal edin. Sanayidekiler çok mu sağlam oluyor sanki? Adamın küçücük dükkanı var mesela. Sahteciliği patlasa en fazla kapıya kilidi vurup başka bir ile ya da sanayiye gidip aynı işi yapar. Ama büyük kurumsal firmaların öyle bir ihtimali yok.
    Yapay Zekanın Yanıtı

İnternetten Motor Yağı Almayın!

Motorlu aracınızın sağlıklı işleyişini sağlamak için motor yağının kalitesi hayati önem taşır. Ancak, internetten motor yağı almak riskli olabilir ve aracınıza zarar verebilecek sonuçlara yol açabilir.

Motor Yağı Üretim Tarihi Önemli!

Motor yağı, üretildiği andan itibaren raf ömrüne sahiptir. Bu raf ömrü, yağın performansını ve özelliklerini koruyabileceği süredir. İnternetten satın alınan motor yağlarının üretim tarihi bilinmeyebilir veya sahte olabilir. Bu nedenle, eski veya bozulmuş yağ kullanma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

İnternetten Motor Yağı Almak Riskli!

İnternetten motor yağı satın almanın birkaç dezavantajı vardır:

• Sahte veya düşük kaliteli yağlar: Sahte veya düşük kaliteli yağlar, aracınızın motoruna zarar verebilir.
    • Yanlış yağ seçimi: İnternetten motor yağı satın alırken, aracınız için doğru yağı seçmek zor olabilir.
    • Bozulmuş veya eski yağ: İnternetten satın alınan yağlar, uygun şekilde saklanmamış olabilir ve bozulmuş veya eski olabilir.

Güvenilir Motor Yağı Nereden Alınır?

Aracınız için güvenilir motor yağı almak için şu yerleri tercih etmelisiniz:

• Yetkili satıcılar: Yetkili satıcılar, aracınızın üreticisi tarafından onaylanmış orijinal motor yağlarını satarlar.
    • Yetkili servis merkezleri: Yetkili servis merkezleri de aracınızın üreticisi tarafından onaylanmış motor yağlarını kullanırlar.
    • Güvenilir otomotiv mağazaları: Bazı güvenilir otomotiv mağazaları, yüksek kaliteli motor yağları satarlar.

Motor yağınızın üretim yılının önemli olduğunu ve internetten motor yağı almanın riskli olabileceğini unutmayın. Aracınız için en iyi motor yağını seçmek ve güvenilir kaynaklardan satın almak aracınızın sağlığı ve performansı için çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de yağ aldim 1 ay once uretilmis yağ geldi. Aldiginiz magzaya dikkat edin yoksa internetle alakasi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep alıyorum almadan önce üretim tarihini sorun markayı dikkatli seçin.

Ayrıca benim aldığım 5W-30 Mobil ESP1 'de sağlam fiyat farkları çıkıyor.4 lt 130-140 TL gibi satıyorlar.En dandik markayı bile 5-30 4lt olarak 110TL den aşağı bulamadım en son. Tabi mağazalar da sirkülasyona göre değişkenlik gösterir.

Mesela
    urun.n11.com
    Mobil 1 Esp 5w-30 4 Tam Sentetik Litre Motor Yağı Dpf, Cat Uyumlu - n11.com
    http://urun.n11.com/motor-yagi/mobil-1-esp-5w-30-4lt-dpfli-tam-sentetik-motor-yagi-2016-11ay-P102799017

4 lt 93 TL.2 tane al 200TL hediye çeki kullan Axess'te %14 çip para versin baya uyguna gelir örnek olarak.

• ecay kullanıcısına yanıt
    doğru 30/100 n11 hediye çeki olunca fiyat o zaman çok fark ediyor.
  • fiyat farkı pek olmuyor aslında genelde sanayi daha ucuz,ben sanayide aramamak için netten alıyorum bi sorun yaşamadım.iyi ve dürüst satıcılar çok n11 ve gittigidiyorda.

sanayiye daha güvensiz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kimyasal ürünlerin bozulma mevzusu nasıl oluyor bende bunu merak ediyorum. Kozmetik ürünlerinede yazıyorlar sözde 12 ay 24 ay gibi ama bana hikâye geliyor bu değerler? İçinde canlı birşey yok sonuçta heterojen de değil çökelme olsun? Ne oluyorda bozuluyor olağan dışı ortam şartlarını saymıyorum.

• Sanayi daha ucuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hb de 5-30 mobil tam sentetik yağ 63 tl. 4 litre.

• mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    mobil super 3000 mi? sanayide 65 liraydı o yağ.
  • Antepte üretilen sahte castrollere dikkat

• hepsiburada dan bır hafta önce ""Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 4 lt Motor Yağı ( Benzin, Lpg ) "" isimi yag aldım. yagın uretim tarigi 26.12.2016 neredeyse daha bir aylık yağ. doğru satıcıdan almak gerekiyor. 67 tl ye aldım. memnunum. İnternetten Motor Yağı Almayın!
  • UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    sahte-gerçek farkını ayırt edecek bir paylaşım var mı
  • alırsam ya satıcı hepsiburada olur yada güvendiğim yerden dışarıdan alırım. Diğer mağazalardan alışveriş yapmam. Sadece yağ konusunda değil diğer şeyler içinde geçerli.
  • İnternetten birşey aldınız diyelim (yağ ya da başka bir şey) hemen otomatik satış sözleşmesine bakın. Orada firma ismi yazar. Netten firmayı araştırın. Dandik bir yer gibi duruyor ve güven vermiyor ise siparişi iptal edin. Sanayidekiler çok mu sağlam oluyor sanki? Adamın küçücük dükkanı var mesela. Sahteciliği patlasa en fazla kapıya kilidi vurup başka bir ile ya da sanayiye gidip aynı işi yapar. Ama büyük kurumsal firmaların öyle bir ihtimali yok.
  • Hb den mobil Castrol vb yağlar sipariş ettik hepde yeni tarihli geldi memnunuz fiyatda uygun.

• ben serviste değiştiriyorum. herhangi bir sorun yaşadığımda boğazına yapışabileceğim bir muhatabım oluyor. garantim de bitti ama forever yetkili servis. ucuz etin suyu yavan olur.
  • Hadi anlarim ekran kartini islemciyi alirsin internetten de motor yaği nedir?

• Gecen 10 bin bakimina goturdum arabayi muhasebede listeye baktim yag a 100 tl yazmislar. Ayni yag internette 70 tl , zaten 50 de iscilikten aliyor, ordan burdan sisiriyorlar fiyati

• kupon çek vb. konbin etmessez
    cazıp alamassın yagı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten Mobil 5-30 yağ aldım araba yağlama yapamadı yatak sardı.
    20 TL kar edeceğim diye 8000 TL masraf çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.