Şimdi Ara

intel celeron nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemci alıcam sadece internet ve msn için bilgisayar intelin celeron 440 2.0 800 512k 64 bit 775p işlemcisi nasıl onun yerine o fiyatlarda veya 20-30 dolar yukarda intel veya amd işlemci önerebilirmisiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Intel Celeron: Giriş Seviyesi İşlemciler

Intel Celeron işlemciler, bütçe dostu dizüstü bilgisayarlar ve masaüstü bilgisayarlar için tasarlanmış giriş seviyesi işlemcilerdir. Uygun fiyatlı olmalarına rağmen, temel bilgisayar görevlerini yerine getirmek için yeterli gücü sağlarlar.

Özellikler ve Avantajlar

Celeron işlemciler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özelliklere sahiptir:

• Düşük güç tüketimi: Celeron işlemciler, düşük güç tüketen işlemcilerdir ve bu da onları dizüstü bilgisayarlar için ideal hale getirir.
    • Uygun fiyat: Celeron işlemciler, bütçesi kısıtlı olanlar için uygun fiyatlı bir seçenek sunar.
    • Temel görevler için yeterli performans: Celeron işlemciler, web'de gezinme, e-posta yönetimi ve ofis uygulamalarını kullanma gibi temel bilgisayar görevlerini yerine getirmek için yeterli performansa sahiptir.

Kullanım Alanları

Celeron işlemciler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli kullanım alanlarına sahiptir:

• Temel dizüstü bilgisayarlar: Celeron işlemciler, temel bilgisayar görevleri için yeterli gücü sağladığından, bütçe dostu dizüstü bilgisayarlarda yaygın olarak kullanılırlar.
    • Masaüstü bilgisayarlar: Celeron işlemciler, temel ofis uygulamalarını ve web tabanlı görevleri çalıştırmak için uygun fiyatlı bir seçenek sunar.
    • Eğitim cihazları: Celeron işlemciler, öğrencilerin temel eğitim görevlerini yerine getirmesi için gereken performansı sağlar.

Sonuç

Intel Celeron işlemciler, uygun fiyatlı ve temel bilgisayar görevlerini yerine getirmek için yeterli güce sahip giriş seviyesi işlemcilerdir. Bütçesi kısıtlı olanlar veya temel bir bilgisayara ihtiyaç duyanlar için uygun bir seçenektirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • amd 3600+ x2 al derim.. aynı fiyata hemde.
  • Amd li sistem fiyat performans açısından daha iyidir yeterince düştü zaten fiyatlar.
  • ınternet ve msn ıcınse sana celeron yeter.forumda arastır arkadasın bırtanesı yenı celeronların gayet ıyı oldugunu testlerle kanıtlamıstı celeron d lerden bahsedıyorum tabı arastır forumda bulursun kolay gelsın
  • dediğiniz doğru galiba arkadaşlar aynı paraya daha çok performans amd almak mantıklı mesela şu amd athlon 4000+2.6ghz 1mb 940p nasıl iyi görünüyo
  • Boşver celeronu al amd x2 keyfine bak.
  • amd x2 4200 brisbane+biostar 690g
    anakarta x1250 var ve low da cogu oyunu oyanrsın rahatcana

toplamda baya ucuz yapıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amd almanı tavsiye ederim. Hem fiyatı ucuz hemde işini fazlası ile görür amd 4000 77$+kdv.
  • merhaba arkadaslar
    ekran kartım ATI Radeon 9600xt
    Cpu 1.7 ghz Celeron
    768 ddr ram
    anakartım Asrock p4i65g
    ben p4 3.0ghz yapsam ne kadar degisir
    ve oyunlardan istedigim performansı alamıyorum
    yardımlarınız icin tesekkurler
  • celeron hiç tavsiye etmiyorum 2 tane işlem yapıyorsun pc kasıyor-kilitleniyor,,,,
    işlemci fiyatları da baya düştü,,,,bana kalırsa al bi amd x2 işlemci bak keyfine,,,,sonuçta net de olsa bir sürü sayfa açarsın müzik de dinlersin bunlar celeron ile çile olur sana,,,,,,,
  • benim anakart amd desteklemiyor
  • mrperfect sen o anakarta p4 3.0Ghz lik işlemci takamayabilirsin. Öncelikle anakartının maksimum kaç GHz lik işlemci desteklediğini biyerden öğren. Eğer takabilirsen bariz bir fark olur ama oyunlarda pek birşey bekleme malum benim emektar ekran kartından sende de var onunla biyere varılmıyor maalesef.
  • arkadaşlar bende celeron 2.4 478 pin işlemci var gayet iyi çalışıyor nfs cabon calıofdayt dahil bir çok oyunu oynama imkanı sağlıyor herhangi bir kasmada yapmıyor internet müzüik film herşeyi yapıyor bence celeron da fena bir işlemci değil
    ama herkesin görüşü değişebilir kendi ne göre
  • ha tabi bu arda diğer parçaların da önemi yok değil hani bir tek işlemci ile bitmiyor iş benim sahip oldugum sistem 7400prp hardtdis 128mb fx 5200 msı 6728 865 pe neo 2 bord ve 1 gb rem takılı ama remi arttırmayı düşünüyorum ileriye yönelik
  • quote:

Orjinalden alıntı: katil24

arkadaşlar bende celeron 2.4 478 pin işlemci var gayet iyi çalışıyor nfs cabon calıofdayt dahil bir çok oyunu oynama imkanı sağlıyor herhangi bir kasmada yapmıyor internet müzüik film herşeyi yapıyor bence celeron da fena bir işlemci değil

Bendede celeron dizüstü var ama açılış acaip yavaş acaba hdd hızı 4200 rmp ondan olabilirmi?
  • celeron alacağına amd +3600 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

quote:

Orjinalden alıntı: katil24

arkadaşlar bende celeron 2.4 478 pin işlemci var gayet iyi çalışıyor nfs cabon calıofdayt dahil bir çok oyunu oynama imkanı sağlıyor herhangi bir kasmada yapmıyor internet müzüik film herşeyi yapıyor bence celeron da fena bir işlemci değil

Bendede celeron dizüstü var ama açılış acaip yavaş acaba hdd hızı 4200 rmp ondan olabilirmi?

açılışta işlemcinin çok önemi yok hard disk ram daha ön planda format at acayip hızlanır eğer uzun süre format atmadıysan quad bile yavaş açılır

• Yeni Celeron çokta kötü değil Core mimarili sadece tek çekirdek.

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/conroe-l-preview_4.html

Testleri mevcut. Çift çekirdeğe ihtiyacım yok diyosan al derim. Varsa arkdaşların önerdikleri iyidir.
  • Sadece msn ve net içinse celeron yeter..Bende 2.4 celeron var herşeye yettirmeye uğraşıyorum..Ama amd de düşünebilirsiniz..
  • Aklımda bi soru var ama saçma geliyo genede soriyim Xp home edition ile Professional arasında hız farkı varmı? bana öle geliyo çünkü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.