Şimdi Ara

intel dual core e7500 nasıl işlemcidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel dual core 2 duo e7500 çift çekirdekli 2.93 ghz,iyi bir işlemcimidir,ileriye dönükmüdür yani yeni çıkcak oyunları çalıştrabilcek kapasitesi varmıdır

• İleriye dönük bir işlemci değildir, yıllar önce çıkmıştır.Oyunları çalıştırır ama sağlam bir ekran kartına her türlü darboğaz yapar.
    Bütçenizi ve şuanki sisteminizi söylerseniz daha işinize yarayacak yorumlar gelebilir
  • iyi bir işlemci ama şuan alınacak bir işlemci değildir.
  • İntel pentium dual core e6500 den farkı yok ona o kdr para verme
  • alacaksanız bir işlemci. i5 2500k alın derim.
    dual core işlemciler seneler önce çıkmış ve günümüzde iyi olmayan işlemcidir.
    eğer anakartınız LGA 1155 değilse. anakart ve i5 2500k işlemci almanızı tavsiye ederim..

MSI P67A GD65 anakart
    i5 2500k işlemci

tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhanoğlu

intel dual core 2 duo e7500 çift çekirdekli 2.93 ghz,iyi bir işlemcimidir,ileriye dönükmüdür yani yeni çıkcak oyunları çalıştrabilcek kapasitesi varmıdır

Gayet Güzel bir işlemcidir. Uzun yıllar birçok oyunda sizi sıkıntıya sokmaz. Gidip çok çekirdek destekli oyunları oynarsanız ki bu git gide yaygınlaşıyor , yada çok çekirdek destekli uygulamalar kullanıyorsanız işinizi rahat görmeyebilir. Gelgelelimki sıfır sistem topluyor iseniz para yatırılacak bir çipset değildir. Althon X3 lere bakın derim.
  • eğer bütçeniz yeterliyse en kral işlemci i5 2500k dır.

www.anandtech.com
    The Sandy Bridge Review: Intel Core i7-2600K, i5-2500K and Core i3-2100 Tested
    http://www.anandtech.com/show/4083/the-sandy-bridge-review-intel-core-i7-2600k-i5-2500k-core-i3-2100-tested/20

i7 2600k daha iyi diyeceksiniz onu niye önermediniz ? amaç oyun olduğu için aradaki fark ( i5 2500k ile i7 2600k ) max 10 - 15 fps. aradaki fiyat farkı 210 tl civarıdır. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi bir işlemci gibi duruyor 2.93 GHz 3 MB Cache ancak Socket 775'e yatırım yapmak doğru değil ölüyor artık Socket 775
  • elınızdekı bır sıstemı fazla masraf yapmadan yukseltmek ıcın alınabılır gunumuz ve 1-2 sene oyunlara yeterlıdır yenı sıstem toplanıyorsa i3 2100 yakın rakkamlara cok daha ıyı bır secım olur
  • Bu S.B sistemler i5,i7,i3 vs o kadar güncel sistem olduki USB 3 SATA 3 unutuldu bunlarıdamı bios güncellemeyle çözecekler!hayır yarın öteki gün belki 1-2 ay sonra bu sistemler 2. elde görürsünüz çünkü satış politikası işte.
    Adamlar oyun oynamak için 775 soketi bırakıp 1155 veya 1366 sokete geçiyor komple soket değiştiriyorlar halbuki 1 ekran kartına bağlı neden böyle oluyor anlamıyorum en son sistemi kuranlar bakıyon arızalı oluyor geri topluyorlar paralarıyla rezil oluyorlar niye,yeni nesil güncel piyasaya oturmamış sistemler kullanıyorlar, DDR3 remler çıkalı 1 yıl rahat oldu daha cl9 dan cl 7 ye anca düşürdüler 1 yılda bellek gecikme sürelerini yapmayın arkadaşlar sisteminize boşa para harcamayın Teknolojiyi 1 adım geriden takip edin DDR 4 çıkınca DDR3'e geçin artık böyle teknoloji hızlandıkça çoğu zaman saçmalıyor para tuzağı.
  • yıl olmuş 2015 ben o işlemciyi kullanıyorum sırf bilgisayarımı o işlemci üstüne yatırıyorum soğutma sistemi ile 24 derecede 150 fps alıyorum 238 rekor
  • cs 1.5 de mi?
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    crossfire de ayrıca gta 5 ide oynayabiliyorum ekran karım 1gb 128 bit 4 gb ram
  • 2011 de 2. el olarak aldım ve şuan 2018 Eylül ayında sorunsuz olarak kullanıyorum :)
    İleriye dönük değil diyenlere duyrulur çok bilmişlik yapmayın.
     intel dual core e7500 nasıl işlemcidir?
  • DopDoLuYuZ D kullanıcısına yanıt
    2018 için yetersiz bir işlemciyi çok iyiymiş gibi göstermene hiç gerek yok. Belki kendini kandırabilirsin ama bunun ne sana ne de başkasına faydası var intel dual core e7500 nasıl işlemcidir?
  • OkanDemiray kullanıcısına yanıt

Haklısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.