Şimdi Ara

İnsanların marka ve amblem anlayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok saçma bir olay konulara bakarken şunu gördüm yorumlara bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_57681236/tm.htm

fiat freemont (sonbahara doğru geliyormuş)

dodge journey

arabalar aynı hiç bir farkı yok fiat amblemi var diye millet arabaya demediğini bırakmamış

sözüm meclisten dışarı dodgenin arabası fiat amblemi almış diye para verilmez kötü deniyor ama diyenlerde

buna

bu amblemi yapıştırsalar değil 25 35 lira verirler

• haksız degilsin

amblem önemlidir.

örneğin başka bir boyuttan ele alcak olursak,

Sırf Amblemi Hacca benziyor diye Chevrolet almayan o kadar çok insan var ki anlatamam .)

şu an chevrolet 25.000 satıyorsa yılda, o amblem yüzünden en az bi 10.000 kişi almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 12 Nisan 2012; 22:21:20 >
  • Şu arabaya Renault veya Fiat logosu koy, yok satar.

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

haksız degilsin

amblem önemlidir.

örneğin başka bir boyuttan ele alcak olursak,

Sırf Amblemi Hacca benziyor diye Chevrolet almayan o kadar çok insan var ki anlatamam .)

şu an chevrolet 25.000 satıyorsa yılda, o amblem yüzünden en az bi 10.000 kişi almıyor.

o bide alfadada var

hac ve yanında yılanın ağızında müslüman çocuğu yutuyormuş millet bu seneryoları nerden yazıyor anlaşılmaz bi durum

• İnsanlar sadece teknoloji, malzeme gibi somut şeyleri almazlar. Markaların yarattıkları imajlarını alırlar. En basiti neden diğerlerinden daha pahalı olduğunu bilmemize rağmen Coca-Cola alıyorsunuz? Yada diğer ürünlerin bildiğiniz markalarını? Çünkü o markaların ismine güveniyorsunuz.

Araç seçiminde de bu böyle. VW ve Doğuş'tan pek haz etmesem de bu imajı kolay getirmediler. Sayfalarca hakkında kötülemeler yapılıyor ancak GOLF'ün mazisinin 1974'e dayandığını da kimse görmüyor yada görmek istemiyor.

Aynısı Toyota Corolla için de geçerli. Sempatizanlık yapıyor olarak görülmek istemem.
  • Fiat'ın ki daha güzel
  • O aracın üzerinde bmw logosu olsaydı olumsuz yorum yazanlar tam tersini söylerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabası olan insanlara...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beni en cok rahatsiz eden

BMW nin it çakal arabasi,
    Mercedes in oturakli adam arabasi gorusudur. Bu dusunce Turkiyede kolay kolay yikilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güzel VW
  • Ben hyundainin son arabalarını çok beğendim ama sırf o lanet olası amblem yüzünden dönüp arkama bile bakmadan honda aldım.Amblem önemli

(İyi ki almışım orası ayrı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 12 Nisan 2012; 22:10:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et

çok saçma bir olay konulara bakarken şunu gördüm yorumlara bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_57681236/tm.htm

fiat freemont (sonbahara doğru geliyormuş)

dodge journey

arabalar aynı hiç bir farkı yok fiat amblemi var diye millet arabaya demediğini bırakmamış

sözüm meclisten dışarı dodgenin arabası fiat amblemi almış diye para verilmez kötü deniyor ama diyenlerde

buna

bu amblemi yapıştırsalar değil 25 35 lira verirler

İçleri aynı mı freemont la dodge un ? aynıysa fiat alacağım teknik alt yapı herşey aynıysa gidip almazsam adam değilim :)

İşte sorunun cevabı ve şunu unutmayın kalite kişiliktir tartışmaya lüzum yoktur :)

• Yine mi bamya muhabbeti....

Bu hafta böyle bir konu açılmadı diye şaşırmıştım tam da....
  • Bir Fıat la bir WV ye binince WV de kesinlikle bi güven geliyor insana.
  • gayet doğru o hemen hemen herkeste var üzerinde fiat amblemi varken tek kuruş vermem.bedava verseler sökerim dodgeyi yapıştırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Beni en cok rahatsiz eden

Mercedes in oturakli adam arabasi gorusudur. Bu dusunce Turkiyede kolay kolay yikilmaz.

genelleme olarak doğru aslında :)
    e30,e36,e46 ya yapılan modlardan, içinden nasıl biri çıkacağı az çok tahmin ediliyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Yine mi bamya muhabbeti....

Bu hafta böyle bir konu açılmadı diye şaşırmıştım tam da....

Yazmak İstediklerim Bunlardan Fazlası Ama Neyse.Aynen Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Beni en cok rahatsiz eden

genelleme olarak doğru aslında :)
    e30,e36,e46 ya yapılan modlardan, içinden nasıl biri çıkacağı az çok tahmin ediliyo :)

Banada Mercedes Hacı arabası gelir e30 e36 ve e46 ların çoğu it çakaldır ancak bir m6 dan it çakal inmez ;)
  • bende diyorum fiyat bu sefer yapmış diye
  • Fiat amblemi hayatım boyunca bana hiç soğuk gelmedi. Ama Tata olsa Dacia olsa ben de ön yargı gösterebilirim.
  • freemont daha iyi duruyor yukardaki fotolarda. Tampon tasarımın ve yayların etkisi de var sanırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.