Şimdi Ara

İnsanların marka ve amblem anlayısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben en cok audi porshe ambemini begeniyorum
  • çoğu amblem güzelde bide arabaların ızgarasına o amblemi kocaman yapmasalar nede güzel olur mesela toyota ve vw ızgaaya kocaman logo bence hiç hoş durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Şu arabaya Renault veya Fiat logosu koy, yok satar.

İnsanların marka ve amblem anlayısı

Yok, satmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et

o bide alfadada var

hac ve yanında yılanın ağızında müslüman çocuğu yutuyormuş millet bu seneryoları nerden yazıyor anlaşılmaz bi durum

o değil de çok mantıklı

Şaka şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can39 -- 13 Nisan 2012; 0:39:37 >

• İktisatta buna ZÜPPE etkisi diyorlar
  • algı farklı çalışıyor.
  • Şahsi algılamalarım.

Toyota'nın logosunu beğeniyorum. Skoda'nın logosunu hala alışamadım. Daha farklı ve göze hoş gelen tasarım olabilirdi.

Hyundaki logosu hiç çekici değil.

Renault logosu bana neredeyse klasik olan kaloriferi doğru dürüst çalışmayan Renault 12'leri hatırlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

haksız degilsin

amblem önemlidir.

örneğin başka bir boyuttan ele alcak olursak,

Sırf Amblemi Hacca benziyor diye Chevrolet almayan o kadar çok insan var ki anlatamam .)

şu an chevrolet 25.000 satıyorsa yılda, o amblem yüzünden en az bi 10.000 kişi almıyor.

o bide alfadada var

hac ve yanında yılanın ağızında müslüman çocuğu yutuyormuş millet bu seneryoları nerden yazıyor anlaşılmaz bi durum

alabileceğim tek araba o olsa ilk olarak o amblemi sökerim

• en güzel ve zekice tasarlanmış amblem VW amblemi çok güzel bir tasarım cidden.
  • İlluminati - Piramit Sembolizm

Tepetaklak, capstone olmadan büyük bir piramit oluşturan logosu 3 piramit vardır.

İki piramitleri, bir başka aşağıda ayna-ters

• Eski Pagan Sembolizm

Mısır mitolojisinde güneş tanrısı Ra temsil Kanatlı Sun Disk gibi Masonlar ve Spiritists gibi gruplar tarafından kullanılıyor.

Zerdüştlük bulunan, Farsça / Hindu tanrısı, aynı zamanda koruyan güçlü bir gruptur Preiure de Sion, bir başka adıdır ORMUS olarak bilinen, Ahura-Mazda (böylece ampul gibi Mazda) ışık tanrısı denirdi 13. İlluminati Bloodline.

Nitekim, İşaya gibi bazı ayetlerde kartal olumlu bir ifadeye sahiptir. Ancak, yapı, bu sembollerin üzerine Illuminati tarafından yapılır kaçınarak kartal şeytanın imparatorluğu (yani Nazi Almanyası) temsil etmesidir.

Diğer gizli araba isimleri Demon, Vagabond, Buickın Phoenix, Ford'un Cobra, Mercury Cougar, Kartal cip, Le Baron Eagle Logo, Navistar Kartal Kamyon (Eagle paçalık olabilir ve Goodyear Eagle GT lastikler) vardır.

Peygamber Hoşea "Senin ağzına trompet ayarlayın. Onlar benim antlaşma transgrasyonal, ve benim hukuka aykırı tecavüz çünkü O, RABbin Tapınağının karşı bir kartal olarak girer" dedi. (HOS 8:1)

Ve Peygamber Ovadya sen kartal olarak Kendini yüceltmek olsa "dedi, ve sen yıldızların arasında senin yuva set olsa, oradan ben buyuruyor Rabbimiz seni aşağı getirecektir .. (OB 1:4)

Bu sayfanın amacı belirtilen üreticilerin ürünleri satın almaktan kimseyi caydırmak için değil. Noktası okült özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde, tüm dünyada kendi sembolleri yer olmasıdır. Bu semboller, bizim para bizim konserve gıda, bizim araba, ve kiliseler bulunmaktadır. Evet, All-Seeing diğer bazı kilise ve masonik logoları Eyes ve diğer gizli semboller gibi şeyler vardır.

Bu millet okült dalmış ve çoğunluğu habersiz böylece desensitize edilir.

"Sembolizm Esrar dilidir ... cahil şekle esrarlı kalırken sembolleri ile erkekler hiç, birbirlerine dilin sınırlarını aşmak ... bir sembol hem de açığa çıkarma ve örtebileceği tek bir rakam olarak bu düşünceleri iletişim kurmak için çalışmışlardır. "

- Manly P. Hall, Tüm Çağların Gizli Öğretileri, s.25

• Beast Sembolizm

Bir koç boynuz aşağıya doğru çevirerek. Bu logo akıllıca bir keçi başı temsil yukarı boynuzlu bir keçi başı yapar. (Mendes'in Keçi)

Hıristiyan haçı yönelen bir insan yeme, kral olarak taç yılanın bir ejderha tür gösteren Alfa Romeo logosu Tarihsel. Bundan daha açık olabilir mi?

Adı Satürn ve Belair Şeytan için gizli isimler olarak biliniyor. Electra bir iblis adını taşıyan yeni bir otomobil. Viper yavaş ve ölümcül bir yaratık olduğunu, neden tek bir araba isim kullanmak isteyeyim? Viper da önemli bir demon adıdır. Viper Black Widow Monarch köle bulunur.

Tamamı alıntıdır. kaynak:http://enominepatris.com/occult/index.htm

• pilot84 google translate mi kullandın nedir ama cümlelerinden hiçbirşey anlaşılmıyor

quote:

Electra bir iblis adını taşıyan yeni bir otomobil. Viper yavaş ve ölümcül bir yaratık olduğunu, neden tek bir araba isim kullanmak isteyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

pilot84 google translate mi kullandın nedir ama cümlelerinden hiçbirşey anlaşılmıyor

quote:

Electra bir iblis adını taşıyan yeni bir otomobil. Viper yavaş ve ölümcül bir yaratık olduğunu, neden tek bir araba isim kullanmak isteyeyim?

arjen553 yazılar google çeviridir.Alıntı yaptığımı açıklamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

pilot84 google translate mi kullandın nedir ama cümlelerinden hiçbirşey anlaşılmıyor

quote:

arjen553 yazılar google çeviridir.Alıntı yaptığımı açıklamıştım.

Viper engerek yılanıdır. Aracın üzerinde amblemi de var

• Tabi şimdi amblem önemli hatta arabadan bile önemki mesela alfaya binilmez haç var.
  • Selam,
    Ohoooo ben sırf üstünde kızılayın yabancı versiyonunun işareti var diye ilkyardım çantasına el sürmeyen işçimi biliyorum. Bişey değil yarın öbür gün kendi kafasını gözünü yaracak. İşte o gün o ilkyardım kutusunu ona açtırmazsam adam değilim. Bakalım can mı tatlı, yoksa yobazlık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callandor -- 14 Nisan 2012; 12:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: callandor

Selam,
    Ohoooo ben sırf üstünde kızılayın yabancı versiyonunun işareti var diye ilkyardım çantasına el sürmeyen işçimi biliyorum. Bişey değil yarın öbür gün kendi kafasını gözünü yaracak. İşte o gün o ilkyardım kutusunu ona açtırmazsam adam değilim. Bakalım can mı tatlı, yoksa yobazlık mı?

Tersi durumlarda var arkadaşın babası müftü.Toyota ableminin 666 yani iblisi sembolize ettiğini bilmeden kullanıyor. :D gidip söylense kabul etmeyecek biliyorum.
  • Valla ben markaya da ambleme de takılmam. İmzamdaki arabaya hiç hazzetmediğim, yanından bile geçmek istemediğim VW amblemini koysunlar. Alırım. Çünkü ben VW'nin teknolojisini değil. Yaptığı kasa dizaynını beğenmiyorum.

Dacia'nın amblemini bir passata veya jettaya, ya da golfe koysunlar. Yanına bile yaklaşmam. Ayrıntıya dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

haksız degilsin

amblem önemlidir.

örneğin başka bir boyuttan ele alcak olursak,

Sırf Amblemi Hacca benziyor diye Chevrolet almayan o kadar çok insan var ki anlatamam .)

şu an chevrolet 25.000 satıyorsa yılda, o amblem yüzünden en az bi 10.000 kişi almıyor.

gerçekten ya bırde alfada var bu durum..yıl 2012 olmuş mıllet hala logo haç a benzıyor dıye bu arabalara soguk bakıyor....adam olmayız.....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.