|
Bildirim
|
10 sene önce binmiştim ama unutamadığım 3-5 araçtan biridir FX35. Cam kapalı gidemezsin, o inanılmaz tatlı egzoz sesi istemdışı cam açtırıyor alt devirlerde, dışarından da dikkat edenler bakmadan dahi arabanın Fx35 olduğunu anlar. Egzozla motorun uyumu nefistir, hiçbir V6 Suv'den bu sesi alamazsınız, egzoza bir milim müdahale etseniz bu mırıltı gider. Nitekim bu aracın sahibi de yeni egzoz alıp sesi bozmuştu.
Konforu enfestir, süzülerek gider yolda. Yalıtım akıcılık işçilik süperdir, stabil sağlam alettir, yol tutuş problemi yoktur. Tipik yüksek imalat kaliteli ama avrupa Suv'si tipi ince trim-malzeme detayları falan sunmayan (amerikan tipi düğmeler, göstergeler, trim panelleri vs basittir, kişiselleştirme pek yoktur tek tiptir araçlar) çok keyifli japon premium Suv'dir. Bana böyle Suv'lerle gelin canımı yiyin, umarım arıza falan başa iş açmaz, güle güle kullanın. |
Hayırlı olsun..Konuyu okuyan herkes benim gibi malum siteden fx35lere bakmıştır hemen ...
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 6 Haziran 2019; 8:42:46 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|