U

Binbaşı
19 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 120 (Bu ay: 1)
Gönderileri
https://www.youtube.com/watch?v=EvQ3JtU2SDI&feature=youtu.be

Ufuk Bayraktar'ın canlandıracağı Dayı 2020 de vizyona giriyor.

Teaser yayınlandı.afiş gelirse ilk mesajı editlerim.beklemiyordum supriz oldu çokta iyi oldu.

Keşke Tuncel reis te yaşasaydı.kendisinide gorseydik
Arkadaşlar ,bir abim 2012 model 1.6 TDI bluemontion trendline aracını satıp yeni araç alacak.otomatik vites.ilk sahibi

90 bin km.gram boya değişen tramer yok.kozmetigi gayet iyi.plastik tamponda bile sürtme izi yok diyebiliriz.

Ve araç FULL YETKİLİ SERVİS bakımlı.sanayide işlem görmemiş.

Foruma eski üyeyim ,burdan araç fiyatı için yardım istendiğinde gelen acayip mesajları biliyorum.lakin yinede yardımınızı alayım dedim

Gerçekçi mesajlar atarsanız sevinirim.

Arabamkaca ya sorgulattik emsallerede baktık ama birde forumdaslarin yardımına baş vurayım dedim.

Araç akşama ilana girecek ,girmeden bir el atalım

Tesekkurler
2019 un ilk yarısı Türkiye'de geçen seneye göre sinemaya gitme oranida %45 oranında azalma varmis.

http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-89938/?fbclid=IwAR07vYFKW8YZrzWbKo8QOTSdWbfPFJUN2OxEmeKOv1ThaaQAz-6x_ef7i3g

Sizce sebebi nedir?

-internet/netflix
-kalitenin düşmesi veya birbirini tekrarlayan flimler
-3d zulmü
-ekonomik kriz

Bence hepsinden biraz var.lakin asıl sebep bence ekonomik kriz.internet yeni kesfolmadi,kalite ve 3d zulmü senelerdir var.

Rambo 330…terminator 515.tutan flimlerin sürekli devamının çekilmesi,süper kahraman flimleri vs vs.

Lakin ben ekonomik krizin asıl etken olduğunu düşünüyorum.kucuk bir şehirde yaşıyorum.sinema ücreti büyük şehirlere göre makul seviyede.lakin 4 sene once taşındığımda şehirde 7tl olan bir kişilik bilet şuan 14 TL.

Konuyu açarken kafama takıldı ve bakayım dedim.bastan belirteyim kazancim Türkiye ortalamasının bayağı bir üstünde.2015 ten bu yana maaşım yüzde 65 artar iken sinema bileti burda %100 artmış.ayni sektörde aynı yerde ,hersene enflasyon oranında zam alıyorum.

Aslında sinema değil bir çok özel zevkimi kısmak zorunda kaldım.90 larda ortaokulda haftada 2 flime harcligimla rahat görebiliyordum.

Şuan hanımla bir flim cipsi kolasi 50 lik olup cikiyoruzki büyükşehirlerde IMAX felan durumlar daha fecaat.ankarada 5 sene yasadim bilirim.

Diğer etkenlerin varlığı düşüşe etken ama ekonomik sebepler olmasa bu kadar keskin düşüş yasanmazdi diye düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Öncelikle en ufak magduriyette gommedesini bildiğimiz gibi bu gibi durumlarda ovmesinde de sakınca yok lakin yinede reklam kokan hareketler olmasın diye faturayı sansurledim.bayii adı gozukmesin

Araç fiyatları ve dolar arttıkça yetkili servis fiyatları iyice can sıktığı donemde bence güzel orneklerinde hakkı verilmeli.Bakim rutin bakım.frendi balatasiydi sanzuman yagiydi ekstra masraf yok.fiyat bedava demiyorum ama ülke şartlarında gayet makul

Aynı işlemi orijinal parçaları internetten 300 e alıp ustama 50 100 TL işçilik verip daha karlı hallederdim diyenede saygım sonsuz.Tercih ve imkan meselesi.

Bakımlar 15 bin km de aracın.su ana kadar faturada yazanlar dışında da ekstra hiç bir işlem yapılmadı.klasik yağ su vs.45 binde 550 TL ye sokmustum.60 bin ve 75bin bu fiyatlara yapıldı.

Araç Suzuki Vitara 1.6 atmosferik motor.lpg yok.2016 model.

Aracı ilk aldığımda 10 inç android ekranın kronik arızalı olduğunu öğrendim.sadece 2016 larda.sonrasinda duzeltmisler.ekran arada donuyor YouTube felan izlerken ekran hafif yeşilimsi oluyordu.ekrani aliyorlarmis versiyon atiyorlarmis.duzelirse amenna duzelmezse değişim.surekli ailemin yanına geldiğim şehirdeki yetkili serviste bakım yapılıyor.arizayi beyan ettiğimde gel sokelim,İstanbul'a yollayayım versiyondan sonra duzelmezse degistiririz dediler.baska şehirden geldiğimden git gel zor olur dediler.bir numara verdiler aradım durumu anlattım iki etmediler direk yenisini yolladılar.belki basit bir işlem ile düzelecekti.

Birkeresinde de geri görüş kamerası soketi yerinden çıktı.ben takmaya korktum kırarım diye.ailemin yanına gelmişken taktirayim yerine dedim.bir baktım sıfır yeni bir kamera ile geldiler.hocam yeni kameralar geldi görüntü daha net ondan takalim dediler.yapmalari gereken kamerayı oturtmakti.5 kuruş para vermedim.

Böyle ilgi alaka ve yardımda gördüm.

Araba bende kaldıkça sürekli yetkili servise götürmeyi düşünüyorum.garanti bitse bile.Demekki ille olabiliyor,müşteriyi yolmaya gerek yok.(bence yine şu fiyatlar da fazla ama karşılaştırma yapıyorum)

Sabırla okuyan herkese teşekkür ederim

Zam dedim ama yeniden degerlemeymiş,özür :)
Başlığı aradım bulamadım.

Bilenler bilir.turk yarış dünyasının en özel atlarından birinin flimi 7 Aralık'ta vizyona giriyor.

At yarışı ile hiç alakası olmayanlar bu flime dikkat etsin.

La bı at için ne kadar insan sinemaya gitmiş demesin.beklenmedik bir gişe yapacaktır

Kim akıl ettiyse çok ama çok tesekkurler

Hikaye gerçek bu arada.jokey Halis Karataş Özdemir Atman in kızına aşık olur.kiz kanserdir.5 sene önce kendisi vefaat etti

https://youtu.be/tHScSo67VfA

Şuan show TV de uykusuzluguma ilaç olan flim

Aradım basliginida bulamadım

Böyle bir flimin başlığının olmaması uzucu olmuş.

Forumda yerini alsın istedim.hem Kevin Costner ustanın oyunculuğu hem konusu on numara beş yıldız bir flim

İzlemeyenler çok sansli.hafta sonu naparim izleyecek biseler olsa da izlemek diyenler.buyursunlar.

Özellikle Kevin abinin asthon kucther e verdiği ayar çok hoşuma gitmişti.genc şampiyon yüzücünün havasını almisti

Kendini yuzucumu zannediyorsun .sampiyonmusun sen.kac metreydi rekor kirdigin havuz 2.5 metremi?sicakligi neydi 24 derecemi.eminim çok usumussundur tarzında bir konuşmaydı :)

Emekli bir cankurtaran(Kevin amca) eğitmen olarak ekranlara çıkıyor.
Arkadaşlar selam.Konu hakkında bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim.

Öncelikle kendimin ve eşimin kurallara uyan bir şoför olduğunu ve cezadan ziyade konu hakkında bilgi sahibi olmak için başlığı actigimi belirtmek isterim.Söyleki 14 senelik ehliyetimde ne radar cezam ve kırmızı ışık cezam var.

Bugün arabam eşimdeydi.Saga kontrollü dönüş kırmızısı vardır ya ok işareti yanıp söner.kirmizi yanıp sonerken yol boştu döndüm dedi.arkadan normal asayiş polisi(trafik değil) ekip arabası plakayı söyleyip Hanfendi kirmizida geçtiniz ceza yazdim diye anons geçmiş

Soru1 :Normal polis ceza yazabilir mi?

Soru2:Cezaya sisteme düştükten sonra nasıl ve nereye itiraz ederim.

Ekleme:eşimin yalan söyleme ihtimali yok.ceza için kızacak değilim.kizsam kizsam insanları niye riske atiyosun diye kızarım.olayi taraflı anlatma şansı yok yani
Arkadaşlar selam.aradim iki flimin de konusunu bulamadım.

Bayrama Ankara'ya geldim.Hanimla gece seansı korku filmlerine gitmeyi severiz.

İki flim arasında kaldım.İkisinden birine giden var mı?

Fragmanlara baktım.Ayin için kalbi olan izlemesini felan yazıyordu.Fragmanda son yılların en iyi filmi felan diyor ama açıkçası ben etkilenmedim.En iyisi olmasinada gerek yok aslında korkalim yeter.Ama fragmanda hakikaten tık yok.Birde abartildigi gibi olsa duyar ederdik

Yerli korku filmlerini sevmem.Konu hep aynıdır.Turk halkı üç harflilerden korkar(flimin ismide o zaten :p).

Yorumlar nedir?Herhangi birine giden?

Plase Ahlat Ağacı ve oceans 8.ama korku filmi olursa iyi olur.cumartesi aksamini biraz keyifli geçirmek için önerimiz?

Sağolun dostlar

Edit:korkulardan birine gidersem akşam editlerim
Oncelikle selam.

Bugun evin onunde park halindeki aracima,iki tir in yan yana gecebilcegi bir sokakta.karsi kaldirimda el freni cekilmemis bir arac,icinde sofor yokken 50 metre yol alarak karsi kaldirimdan benim kaldiram gelerek arka tamponu gocurttu...

Araci 1 ay once aldim.ilk taksitini uc gun once odedim.bundan dolayi biraz uzulsemde mala gelsin nazar cikti dedik

Tutanaklar tutuldu.resimler cekildi...simdi merak ettigim konu sudur..bulundugum sehirde yetkili servis yok..sigorta yarin eksper gonderecek...en yakin ankara servisi var.su islem icin ankaraya gitmek istemiyorum..

Ozel servis parcanin orjinal parcalarla degisecegini soylediki bende oyle olsun istiyorum..bu soruyu yarin gunduz yetkili servisede soracagimda ben genel olarak nedir bu isin yolu onu merak ediyorum..

Yarin bugun yetkili servis bu araba disarda islem gormus diyip garanti disina cikarmi arac?

Yada hangi durumda bunu der..benimki gibi plastik aksam olmasaydida mesela sag arka kapi degisseydi..illaki sehir disinami goturmem gerekiyor servis burda yok..ben gidecegim bana diyeceklerki su gun parcalar gelir arabayi birakaagim almaya gidecegim uzun is...

Hangi durumlarda garanti disina cikar arac?

Tesekkur ederim

Buda kaza resmi

Arabama carptilar,servis garantisi sorunu?

Arabama carptilar,servis garantisi sorunu?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.165
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.699 (Bu ay: 541)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.806 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.