Şimdi Ara

Imdb'ye Güvenememe Nedenleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001) 8.5/10
    http://www.imdb.com/title/tt0211915/

Taxi Driver (1976) 8.6/10
    http://www.imdb.com/title/tt0075314/

Natural Born Killers (1994) 7.1/10
    http://www.imdb.com/title/tt0110632/

(sadece cusunuz diyorum ne kadar cok sayida zevki sasmis, pireyi deve yapan insanlar var bu hayatta. listenin devami gelecektir efenim.)

• Amelie ile Taxi Driver'ın puanında ne var anlayamadım?Diğer filmi izlemedim.Bu iki film kült zaten.
    Ne kadar deveyi pire yapan insan var şu forumda.
    Devamı gelecektir efenim..
    herr18
    Ağzı olan konuşur efenim hala..
  • 3 filmde aldığı puanları bence sonuna akdar hak ediyor hatta taxi driver ben 9 puan verirdim.
  • Eski filmler yüksek puan almasa daha güzel olur. Bu puanlar normal bence. Natural Born Killers biraz düşük denebilir 7,5luk bi filmdi.
  • konuya gel
  • İşte neden güvenmemeniz gerektiğine dair en güncel örneklerden biri ;
     Imdb'ye Güvenememe Nedenleri

http://www.imdb.com/title/tt1650062/
  • Bence tüm puanlar normal senin zevkini uymamış olabilir bu da gayet normal ama bende pek güvenmem Imdb'ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En büyük güvenmeme nedeni 1.sıradaki film...
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz.Top 250'de izleyip sevdiğim film sevmediklerim kadar çok.Ben bir filmi izlerken genelde konusuna göre hareket ediyorum.Ordaki puanlar bazen çok büyük hayal kırıklığı oluyor...
  • IMDB top250 listesi internet aleminde güvendiğim en iyi anket listesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

En büyük güvenmeme nedeni 1.sıradaki film...

top250'de ki filmleri adam akıllı izleyebilmek için belli bir sinema bilgi birikimine sahip olmak gerek. bu bilgi birikime sahip olur, daha sonra laf edersin. yanlış anlamayın bu bilgi birikim bende var demiyorum; yok ve bu yüzdende olur olmaz gereksiz eleştiriler yöneltmiyorum. ben her ne kadar son zamanlarda sürekli top250 haricinde film izliyo olsamda; top250 sinema dünyasının kutsal kitabıdır bana göre

• Top 250'de izlediğim film sayısı imzamda yazıyor.Beğenmediğim film bir kaç tanedir o da vasatın üstündedir yani.Benim açım bu.
  • quote:

hocam inan, buna da katilmiyor degilim. en basidinden ornek mi vereyim. o listede ki 2. film var ya 1. filmi silindir gibi ezer de ondan. aralarinda bildigin klas farki var. (insan dogasina dair her seyi bulabilirsin 2. filmde.) ee o halde nasil o film 1. olabilir? ben de anlayamiyorum. aslinda anliyorum. amelie'nin 8,5 almis oldugu bir listede bu tur seyler gormek aslinda cok normal, cok siradan, cok olagan.
  • http://www.imdb.com/title/tt1201607/

Çıktığı gibi listeye giren böyle yapımlar olmasa daha güzel olurdu. 69. sırada bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Dead -- 20 Temmuz 2011; 19:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

top250'de ki filmleri adam akıllı izleyebilmek için belli bir sinema bilgi birikimine sahip olmak gerek. bu bilgi birikime sahip olur, daha sonra laf edersin. yanlış anlamayın bu bilgi birikim bende var demiyorum; yok ve bu yüzdende olur olmaz gereksiz eleştiriler yöneltmiyorum. ben her ne kadar son zamanlarda sürekli top250 haricinde film izliyo olsamda; top250 sinema dünyasının kutsal kitabıdır bana göre

Bu bilgi birikimi bende var demiyosun.Desen zaten top250 kutsal kitap falan da demezsin. Bir de sen beni ne zamandır takip ediyosun ya da nerden tanıyosun da bu bilgi birikimine sahip olmadığımı düşünüyosun ? İstersen yazabilirim direk 10 tane daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Richter -- 20 Temmuz 2011; 20:41:10 >

• quote:

quote:

quote:

Bu bilgi birikimi bende var demiyosun.Desen zaten top250 kutsal kitap falan da demezsin. Bir de sen beni ne zamandır takip ediyosun ya da nerden tanıyosun da bu bilgi birikimine sahip olmadığımı düşünüyosun ? İstersen yazabilirim direk 10 tane daha iyi...

dostum, mesajımın sadece "" kısmı sanaydı, geri kalanı konuyu açan arkadaşa yönelik...

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum, mesajımın sadece "" kısmı sanaydı, geri kalanı konuyu açan arkadaşa yönelik...

Tamam dostum

• Göreceli bakış açısı, kişiye göre değişken. Zaten bu yüzdendir ki film puanlarının farklı olduğunu görüyoruz.
    Beğenmediyseniz düşük verip geçin. Fazla takılmamak lazım.

İMDB en çok güvendiğim kaynaktır.
  • cavap yaziyoruz bir de siliniyor ustune. ee o zaman hic tartismayalim. bu forum ne icin var sayin yonetici. yok eger gocunduysaniz ettigim laftan, gormezden gelin. ne bu boyle mesaj banlama felan ne oluyoruz. kimsenin kutsal degerine mi laf ettim. salak bir film bile koruma altina aliniyorsa bu forumda ohoo isimiz var ya.
  • akıl oyunları gibi bir film 250 listesinde yok. tüm listeye izlemedim ama çok boş film var listede
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.