Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi ki büyük bi' başarı beklemiyorum ancak diğerlerine göre daha iyi bi' oran yakalayacağını düşünüyorum Jasper'ın.
    Bunun içinde en azından Haziran ortasına kadar falan beklemeliyiz. Çünkü konsollar TR'ye henüz mayısın ortasında girdi.
    Diğer türlü 1 konsol arıza verdi 2.geldi o gitti bu öldü ile bu işte bi' yere varamayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerocool16

arkadaşlar selamlar elimde hem 2006 üretim hemde jasper resident evil bundle var inanın 2006 üretimi artık 3k yaptırım diye zorluyorum ancak olmuyor günde 5 saat ynuyorum yanmıyor allaha şükür daha jaspera bişe olmadı zaten arkadaşlar birde birşey sormak istiyorrum acaba aralıksız kaç saat oynamayla 3 k görürüm ona göre çok oynamıyım teşekkür ederim iyi forumlar

dostum emin ol 3k nın oynama saatiyle bir alakası yok 3k nın ne zaman verecegine dairde bi zaman yok benimkide 2006 japon makine ve daha 3 ay önce 3k verdi ve ben makineyi aralıksız 14 saat dahi kullandım ....

inşallah daha uzun süre kullanırsın ...
  • bu cihaz tamir edildimi yoksa benim cihazlarda olduğu gibi tamir süresi yine 1 ay mı
  • inş dostum
  • henüz tamir ettirmedim sebebide makineyi her ısıtıp 2k verdirdiğimde bana 24 saatlik bir oynama süresi veriyorudu ve sonra tekrar 3k ama artık yemiyo içine 120 kagıt sıkışmış.mecburen atik eletronige göndericem
  • Vallaha ben falcon boardımda;aralıksız 11 saat; halo3 ve geow1 oynamıştım zamanında.Falconum babalar gibi çalışır,hala taş gibi cihazım.Bütün kullandığım oyunlar orijinal,belki az ısınıyordur.
  • bana çok inandırıcı gelmedi bu jasperin 3k görme hadisesi.vere vere ilk türkiyedeki jasperlarmı 3k verdi ben bana eldeki falconları satmak için ortaya atılan bi idda gibi geldi.forumdan jasper kullanan rütbeli ve güvenilir bi arkadaş bozuldu derse inanırım ancak neticede konsoltürkde elindeki falcon makinaları satmaya çalışıydu bildğim kadarıyla
  • Kusura bakma çok ticaret kokan bir topik, soğutma ile de alakası yok, sen ne dersen de!! + jasper'a bok atmayın
  • Jasper makine trde birden fazla sorun verdi tanıdığım ve hemen hemen her gece online olarak cod oynadığım özkan elektronikten turgay abiyle konuştum.Jasper makinemi fw attırırken sanırım onlarada jasper makine gelmiş arızalı ve oda diyor trde arızalı jasperler çıktı diye.
    Ayrıca soğutma modu sıfır bir makineye uygulandığında çok işe yarıyor ama 2.el bir makineye gaz soğutma bile yapsan pek fayda etmiyor.
  • Görkem sen soğutma modu yaptırdınmı ?
  • Allah belasını versin bu MS in. Arkadaştan sırf mgs4 oynamak için ödünç ps3 aldım, 18 saat hiç kapatmadan oynadım ( ve bitirdim ), kapattığımda xbox da 2 saat oynayınca ki ısınmasıyla aynı derecede ısınmıştı alet, tık demedi. Ne diim, allah'ından bul GATESSSSS
  • durun beyler heycanlanmayın bence 3k felan verdiği yok jasperin son derece fake geldi bu iddia düşünün bi aylar olmuş yurt dışında 3k veren yok ama şuraya geleli 2 gün oldu hemende hata verdi alla halla çok enteresan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oytun666

Allah belasını versin bu MS in. Arkadaştan sırf mgs4 oynamak için ödünç ps3 aldım, 18 saat hiç kapatmadan oynadım ( ve bitirdim ), kapattığımda xbox da 2 saat oynayınca ki ısınmasıyla aynı derecede ısınmıştı alet, tık demedi. Ne diim, allah'ından bul GATESSSSS

xbox ı 18 saat açık bıraksak ne olur acaba

• Ben şuan içi açık şekilde çalıştırıyrum xbox ı kapakları falan yok teneke halde 2 saat oynadıktan sonra cihazı kapatıyorum ve altında cpu ve gpu nun bulunduğu metal kısım o kadar ısınıyor ki elinizi 5 sn üzerinde tutamıyorsunuz , düşünüyorumda eskiden 12 saat falan oynamışlığım var kapatmadan acaba o zamanlar nasıl bir haldeydi cihaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiréLord

Ben şuan içi açık şekilde çalıştırıyrum xbox ı kapakları falan yok teneke halde 2 saat oynadıktan sonra cihazı kapatıyorum ve altında cpu ve gpu nun bulunduğu metal kısım o kadar ısınıyor ki elinizi 5 sn üzerinde tutamıyorsunuz , düşünüyorumda eskiden 12 saat falan oynamışlığım var kapatmadan acaba o zamanlar nasıl bir haldeydi cihaz

hocam açmışken fan uygulaması yapın bari adaptörle bağlayın fanları makine kapansada çalışmaya devam ederek soğutsun cihazı (bu metodu kullanan 2005 üretim bir cihaz hala çalışıyor yanılmıyorsam forundan bir arkadaştı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 21 Mayıs 2009; 21:14:16 >
  • quote:

Allah belasını versin bu MS in. Arkadaştan sırf mgs4 oynamak için ödünç ps3 aldım, 18 saat hiç kapatmadan oynadım ( ve bitirdim ), kapattığımda xbox da 2 saat oynayınca ki ısınmasıyla aynı derecede ısınmıştı alet, tık demedi. Ne diim, allah'ından bul GATESSSSS

Ps3 daha fazla ısınan bir alet ama çok iyi bir soğutma sistemi var.

• Hiçbirşey olmaz,ben ilk olarak halo edition zephyr board cihazımı aldığımda;20 saat civarı açık bırakmıştım.Hep oyun demosu oynatıyordu.Aleti denemek için bu tip şeyler hep yaparım.Konsol ve pc'leri bu tip aralıksız 24 saat civarı testlerden sonra ,cihaz hakkındaki kararım şekillenir.

Xbox'ın adı çıkmış,kesinlikle o kadar fazla ısınmıyor,ayrıva falcon boardların maşallah pek de sorunlu olduğunu düşünmüyorum.Gayet stabil ve güven verici çalışıyor.

Millet cihaza fw yaptırıp,hızı belli olmayan medyaları ve deorijinal dvd romu çalıştırıp,ideal sıcaklık dengesini bozup;hunharca kullanıyor,sonra da cihazın anasını ağlatıp 3k gördürürse,sonra da kınama ve ağlama mesajları dolu veryansınlar yaparlarsa bilemem tabi...Ben 3 tane(Core pack , halo edition,falcon) x360 kullandım ve EN UFAK sorun yaşamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

quote:

xbox ı 18 saat açık bıraksak ne olur acaba

• Erol abi hayır yaptırmadım
    Ayrıca bu benim kullandığım ps3ler çok ısınıyodu.Ama burdakiler hiç ısınmıyo diyor.Ben 60gb ve 40gb kullandım 2side 1-2saat kullandıktan sonra arkasından soba gibi sıcak hava üflüyordu.Isınıyodu makine.Aynı yerde şuan x360ı 7saat kullanıyorum hava çıkışı olarak ps3ün çeyreği belkide ve ılık hava üflüyo
    Yani ps3 sahipleri nasıl benim ps3üm ısınmıyor diyor anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 21 Mayıs 2009; 23:51:29 >
  • Ben fw yaptırırken soğutma modu yaptırmışsındır diye düşünmüştüm görkem,aynı kişiden aldık jasper,ları fakat benim aldığım makine takdire şayan şekilde ısınıyo.bu yüzden soğutma modu hakkında fikrini alıcaktım ama sen benim makinem ısınmıyo diyosun.anlaşılan benim makineye soğutma modu uygulattırmak farz oldu
  • Abi anlamıyorumki benim makinedemi cenabetlik var 7saat oynadım makine hayla ılık hava üflüyo altı ısınıyo ama kesinlikle ps3den az
    Aynı kişiden almışız valla ben ilerde sessiz çalışsın diye bi whisper max fan çakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 22 Mayıs 2009; 0:10:00 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.