Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garantisi, yetkili servisi, teknik desteği olmayan, paso 3k görüp cortlayan konsola orjinal oyun alınırmı yaws. yok gamepadmiş yok exc. oyunlarmış yok live mış falan filan geçiniz bunları geçiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 10 Mayıs 2009; 11:58:41 >
  • Beyler x360 Altyapı yok yok.Ha bu MC Suçu neden biliyomusunuz sanki bu yapımcılar makinaya ömür koyuya numune ama bakın.. Sıfır makina alıyosun MC/ 5 AY lık bi dayanma süreci koyuyo.. Ama bi bakıyosun falcon alıyosun tak 1 yıl dayanma süreci piyasayada / backup okunulduğunu bildiği için MC- Napıyo hopp seni beni Onu bir daha makina aldırıyo hay böle olunca sana yazık oluyo

Olay şudur yeni part mallar gene arızalıdır daha benim PAL ELİTE FALCON 3k vereli 1 ay olmadı siz ne diyosunuz...Unutmayın beyler bu cihazı yeni alacak yada alacak olanlar her zaman 3K vericek hususuyla yaşanmayı öğrenicek daha lamı cumu yok Makinada altyapı yok yok yok yok yok..

CPU İle GPU Gecen termal macunların kalitesi artmadıkça Chıpset-yenilenmedikçe Dahada 3K görülecek ve göreceğizdir ..şunu sorun kendinize kaç kişiniz makina açılınca korkmadan açıyo He.. Biri bana bunu çıksın söylesin.. Yada dur ben tahmin edim ben dahil olmak üzere hepimiz... Bu işler tüketiciyi enayi yerine koymak ve ziyandan başka bişey değildir SAYGILAR

JASPER Mı HASTIR LAN

Sert eleştiri için üzgünüm

• Arkadaşlar konumuzun ps3-xbox kopya oyun orijinal oyun olmadığını hatırlatmak isterim. Ana konumuzun dışına çıkmamaya lütfen özen gösterelim. Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar her arkadaşımızın fikrine ve tercihlerine saygı duymak lazım. Size veya çoğunluğa göre doğru olan bir durum, ki buradaki tamamen kişisel bir tercihtir, herkes tarafından kabul edilmek zorunda değildir.
  • Sanki bilerek bozuk çıkarıyolar
  • Ama artık jesper çıktıktan sonra da kalkıp da falcon veya daha eski board almak lüzumsuz bence
  • arkadaşlar online alışverş sitelerindekiler jasperdır değilmi
    mesela amazon.co.uk dan alsam falcon falan vermezler sanırm- temmuzda alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

arkadaşlar online alışverş sitelerindekiler jasperdır değilmi
    mesela amazon.co.uk dan alsam falcon falan vermezler sanırm- temmuzda alıyorum

üretim tarihine bak hocam , 2009 sonrası ise jasperdir
  • 2009 üretim ise kesin jasper mi oluyor ?
  • Arkadaşlar konumuz : "İlk Arızalı Jasper; Yine GPU" konusu. Budan sonra bu konuya gönderilen konu dışı mesajları sileceğim bilginize.
  • Cihazın üretim sorunları ve gpu odaklı paylaşımlar yapalım lütfen.
  • MS neden fabrikada ki bandlarini degistirme geregi duysun ki..
    Zaten ne kadar da saglam olur sa olsun yaptiginiz sey uluslararasianlasmalara gore garanti kapsami altinda servislerinizi bozulmalar icin hizmete sokuyorsunuz..
    Ms de fabrikada band degisimi yapacagina zaten var olan servislere fazladan yuk bindiriyor ve bu sekilde masrafsiz bir sekilde durumu idare ediyor :)

Ha sorun lehimde evet..
    Ancak lehimde olmasinin sebebi de fazla isinmasinda..
    Fazla isininca lehim dondurma gibi eriyor zaten..
    Micro olan iki kutup ( yada daha fazlasi), birbirine degmemesi gereken iki kutup lehim erimesi ile bir birine degiyor..
    Makina kapatilinca da aninda soguyup katilasiyor ve sonrasinda ki ilk acilista Kabaca tabir ettigimiz gibi SASE hatasi veriyor.. Adina da 3 k diyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

MS neden fabrikada ki bandlarini degistirme geregi duysun ki..
    Zaten ne kadar da saglam olur sa olsun yaptiginiz sey uluslararasianlasmalara gore garanti kapsami altinda servislerinizi bozulmalar icin hizmete sokuyorsunuz..
    Ms de fabrikada band degisimi yapacagina zaten var olan servislere fazladan yuk bindiriyor ve bu sekilde masrafsiz bir sekilde durumu idare ediyor :)

Ha sorun lehimde evet..
    Ancak lehimde olmasinin sebebi de fazla isinmasinda..
    Fazla isininca lehim dondurma gibi eriyor zaten..
    Micro olan iki kutup ( yada daha fazlasi), birbirine degmemesi gereken iki kutup lehim erimesi ile bir birine degiyor..
    Makina kapatilinca da aninda soguyup katilasiyor ve sonrasinda ki ilk acilista Kabaca tabir ettigimiz gibi SASE hatasi veriyor.. Adina da 3 k diyoruz..

3k bumudurr?eğer buysa gerçekten çok güzel açıklamışsın .

• bende sunu merak ettim
    ilk falconun bozulması ne kadar sürmüştü?
    yani bu ürün 4 aylık filan jasperlar daha çok bozulan bir model olabilir mi mesela?
  • İyi güzelde, başka yerde değil bu forumda kaç tane 3K görmüş ''SOĞUTMA MOD'' lu cihaz konuları açıldı. Halen soğutma modunu önem verilmesine anlam veremiyorum.
  • Ms bıraksın bu işleri, bu konsol işinin ustası sony dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

İyi güzelde, başka yerde değil bu forumda kaç tane 3K görmüş ''SOĞUTMA MOD'' lu cihaz konuları açıldı. Halen soğutma modunu önem verilmesine anlam veremiyorum.

Gpu odaklı düzgün bir soğutma
    ürün sıfırken yada çok az kullanılmışken yapıldıgında kronik olarak yaşanan gpu bozulması kaynaklı 3k hatasını ki xbox 360da yaşanan arızaların %80i dir engeller
    Fakat soğutma gpu'da oluşmuş bir hasar varsa bunu yok etmez sadece bunun aletin açılmama seviyesine gelmesindeki süreci yavaşlatır

örnek olarak 2006 da alınmış bir konsola 2008 de soğutma yaptırtıp 3kyı engelleyemezsiniz zaten o üründe belli bir hasar oluşmuştur ama kullanım ömrünü uzatırsınız
  • Sevimli hayaletimiz de fos çıktı. Yeni umudumuz Valhalla. Bekle bizi Odin!!!
  • Ben size makina 0 ken, soğutma yapılmış,yinede pert olmuş konsol örneği verebilirim.
    Kusura bakmayın ama bana samimi gelmiyorsunuz;Jasper testi yaptık,"halen ısınıyor bize verin soğutalım".Jasper hata verdi,"bize getirseydiniz böyle olmazdı"

Gelecek cevabınızıda tahmin edebiliyorum;"size iyilik yapmaya çalışıyoruz".Her mesajınızın içinde kendi soğutma modunuzdan bahsederken,iyilikten ziyade reklam yapıyorsunuz gibi geliyor bana.

Elbette jasperlarda sorunlu,elbette iyi düzeyde bir soğutma uygulanırsa fayda sağlayabilir,ama ona rağmende alet rahatlıkla bozulabilir.Hele elektronik aletlerin konuşulduğu bir forumda "ilk arıza" tabiri çocukça geldi bana,hiç arıza beklemeyen biri varmıydı xbox konusunda?
  • sogutma felan bahane xbox720 cıkana kadar bu srunlar bence devam eder.kimisi 1 gün yanamıyor kimisi 3 ay kimisi 1 yıl....

benim makinem 2006 japon makine dik te kullandım yatayda kullandım sıcak yerdede soguk yerdede.kendi rekorum olarak en fazla hiç kapatmadan 14 saat boyunca bile defalarca kullandım makinemin içini fw hariç açtırmadım.daha 2-3 ay öncesine kadar hiçbir sorun yoktu ve ilk 3 k yı 3 yıl sonra verdi

xbox u seven bütün sorumlara ragmen alır ben hatasız xbox bekliyorum diyenler xbox 720 yi beklesinler.ama tabiki en mantıklısı üretim tarihi yeni olan makineyi almak..........update sadece dashboard da olmaz üretim bandındada olur ...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.