Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız ben kadıköy de gözümle gördüm gpu değiştiğini eskisini söküp çöpe atıp yenisini taktığına bizzat şahit oldum isterseniz gidip sorun kendilerine bence şu an falcon u övmeklerindeki den stokcuların elinde patlamasından kaynaklanıyor yurtdışı forumlara bakıyorum da hiç böyle dertten yakınan yok jasperlar için bence burdaki stokcular falconları eritene kadar 3klı jasperları peydahlayacaklar bu da benim düşüncem tezim kendi ön görüşüm.......... herkese iyi forumlar
  • gereklı konu acılır kılıtlenır boyle gereksız konu lastık gıbı uzar kılıtlensın kardesım ya bu konu ısıtıp ısıtıp onumuze cıkıyor
  • Bende xbox almayı düşünüyorum.Nasip olursa soğutma modu en başta yapılmış konsoltürkün cihazlarından bir cihaz alacağım.Konsoltürk kardeşim sizin yaptığınız soğutma modu cihaz kapandıktan sonra soğutmaya devam ediyor mu?
    Eğer etmiyorsa , içine taktığınız fanlara extra bir adaptör takıp, yada başka bir fan yardımıyla cihazı kapattıktan sonra o adaptörle 5-10 dakka cihazı full soğutan bir soğutma sistemi daha yararlı olmaz mı?
  • Ben konsolturkteki arkadaşlarla telefonda bi kaç kez görüştüm, hiç üşenmeden dakikalarca bilgi verdiler bana, çok kibar ve saygılı insanlar, kısacasa ben hem bilgilerine hem de samimiyetlerine inanıyorum...
  • allah aşkına konsolturk u ilgili gibi gösteren yazılara bakıyorumda. Vay be diyorum. Çok ilgililer çok (!) benim konsolu gpu arızası die bir ay beklettiler bi de baktık inceledik dediler. 1 ay sonrada sorun gpu da deilmiş gpu nuz salam dediler. yalana bak yalana madem gpu salamdı bana ne die gpu daymıs sorun dediler acaba. Çünkü bakmadan oyalamak için verilen cvplar. Çok ilgililer çok (!) Ha bu konuda bi tek te ben müzdarip deilim söleyim.

Ve ayrıca bana tamir edilemez dedikleri konsolumu jasper arcade packi aldıgım ozkan elektroniğe gonderdim. 11 yerinde hata buldu artık ne yaptılarsa cihaza, c,haz cok kurcalanmış ve tamir edilebilir oldugunu soylediler. yani bana tam 550 tl + kargo paralarına mal oldular. Konsolturk ole mi? (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 16 Temmuz 2009; 20:24:00 >
  • Bozanı tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Bozanı tebrik etmek lazım.

bozanı değil ms tebrik etmek lazım
  • arkadaşlar 2009 sonlarında veya 2010 ortalarında opus ve valhalla boardlar çıkacakmış, bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the breaking_point -- 27 Temmuz 2009; 19:27:25 >
  • Only on FALCON
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

arkadaşlar 2009 sonlarında veya 2010 ortalarında opus ve valhalla boardlar çıkacakmış, bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Evet arkadaşım böyle bişey var opus falan duymadım anakartla falan değişmicek yeni paketler çıkıcak paketlerin içinde büyük ihtimalle natal ile 1 TB hafıza olucak yeni bir board falan çıkmıcak ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: iqoo41

quote:

arkadaşlar 2009 sonlarında veya 2010 ortalarında opus ve valhalla boardlar çıkacakmış, bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Evet arkadaşım böyle bişey var opus falan duymadım anakartla falan değişmicek yeni paketler çıkıcak paketlerin içinde büyük ihtimalle natal ile 1 TB hafıza olucak yeni bir board falan çıkmıcak ama

Opus, ms'in elinde patlayan milyonlarca xenon'u cpu'sunu 65 nm ile değiştirip piyasaya yeni gibi sunduğu model.Xenonlarda hdmi olmadığı için açık verdi ama zephyrleri falcon yapınca çaktırmadı M$.Xenonlar opus,zephyrler falcon oldu anlayacağın.
    Valhalla ise cpu+gpu'nun tek çekirdek olduğu,natal ile birlikte satılacak model.

• quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

quote:

Orijinalden alıntı: iqoo41

quote:

Opus, ms'in elinde patlayan milyonlarca xenon'u cpu'sunu 65 nm ile değiştirip piyasaya yeni gibi sunduğu model.Xenonlarda hdmi olmadığı için açık verdi ama zephyrleri falcon yapınca çaktırmadı M$.Xenonlar opus,zephyrler falcon oldu anlayacağın.
    Valhalla ise cpu+gpu'nun tek çekirdek olduğu,natal ile birlikte satılacak model.

Umarım içinde natal bulunmayan bir paket çıkarırlar (arcade, pro, elite benzeri..) sırf cpu+gpu tek çekirdek olması az ısınma yapacak dendiği için valhalla almayı düşünüyorum.

• az ısınmasımı kalmış cpu ve gpu 65 nm uretim. Valhala kim bilir ne zaman çıkar.
  • Hocam bende daha az ısınacağını düşünüyorum. Çünkü iki çipi ayrı ayrı soğutmak farklı(Ki küçücük bir alanın içinde), aynı alanda tek çipi soğutmak farklı. MS az da olsa soğutma işini gözden geçirip gerekli değişiklikleri yaparsa valhalla gerçekten iyi bir board olabilir
  • hakkatende 3k görmüş ya jasper yazık arıza gene gpu vah vah, makineyi acip öle bi resim koyaydın bari üzerine band ile kağıt yapiştirmiş ilk arızali jasper problem gpu bu kadar insanıda inandırmış aslında bu insanlarda inanmıyorda jasperi olmıyanlar ve bazı fanboylar kendini tatmin ediyor inanmış gibi gözüküp evet gerçektende balon cıkmış ama bu jasper değil konsoltürkün ucuz numaraları elinizdeki falconları tüketin biran önce insanları soğutma yaptırmaya ikna etmeye calişin bu ucuz numaralar ile hadi eyw...
  • Anakartın Jasper olduğu nereden belli????
    Madem cihaz sizde anakartı ve işlemciyi gösteren bir resim koyunda gerçekliği konusunda şüphemiz kalmasın.
    Çok inandırıcı gelmedi bana.

quote:

Orijinalden alıntı: Konsolturk

Herkese merhaba,
    Henuz Jasperlar Türkiyede satışa çıkmadan(en azından dükkanlarda) ilk gpu hatalı jesperi gördük malesef
    Ülkede bu kadar az ürün jesper ürün varken ve henuz çok kısa süre olmuşken tamire jesper ürün gelmesi açıkcası beni bile şaşırttı
    Jasper incelememde pek gelişme olmadığını yazmıştım ama bu kadar erken beklemiyordum
    ürün kısa süre önce donma yapmaya başlamış bize geldiğinde ise görüntü vermedi klasik e74-3k ve görüntü yok hataları yani gpu....
    tamire gelen ürünün üretim tarihi 2009.01
    anakart tabiki jesper

alet bu gün siparişini verdiğimiz gpu yenileme istasyonu gelene kadar bekleyecek umuyorum gpu yapısı eski modellerle aynıdır o zaman alacağımız makina ile gpu yenilemesini yapıp düzeltebiliriz....

resim ekliyorum gerçi görüntü yok için pek bir şey ifade etmiyorlar

• Ah Keşke microsoft getirseydi de şu konsolu 3k gördüğüm anda soluğu teknik serviste alsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Ah Keşke microsoft getirseydi de şu konsolu 3k gördüğüm anda soluğu teknik serviste alsaydım.

Neden getirmediğini anlamışsındır şimdi
  • HEhe mecbur 2sene garanti verecek.2 yılı kaç makine çıkartıyor hesapla,TR de Xbox ne zaman satılacak bulursunuz
  • en sağlamı eski topraklardır (2006 üretim premium militan pack vs...)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.