Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jasper"da bozulur,Casper"da bozulur üstünde Xbox 360 yazıyorsa ve egzoz fanı ile soğutuluorsa hepsi bozulur.Zaten Xbox 3"ün duyrulmasına en fazla 1-2 sene kaldı o yüzden fazla takılmayın 3K bu bir Microsoft efsanesiPS3 açık gece gündüz,Wii açık gece gündüz ama gelde açık bırak gece gündüz bakalım güvenipte Xbox 360"ı nerdee...
    Şimdi ordan biri kalkıp"Ben bikeresinde bıraktım bişey olmadı gibisinden konuşmasın" ben 48 saat bıraktım ama hergün hergün üstüne gidin aletin en fazla 1 sene içinde lehimleri,aşağısı yukarısı erir gene yakar 3K"yıOda şanslı iseniz 1 yıl normalde 6 ay

Bu forumda günde 6 saat non stop Xbox 360"da oyun oynayan yok ama burda benim çok arkadaşım var, makina 3K yiyor garantiye gidiyor sıfırı geliyor oda 3-4 ay sonra 3K yiyor gene garantiye gidiyor sıfırı geliyor
    Geçen tam 4 Xbox 360 değiştirmiş bir bayan ile tanıştım Nintendo Wii"ye Wiimote alırken kadının 4. kez cihazı garantiye yollayışına kasadakiler kahkaha ile gülüyordu kadında ama verdiği cevap harikaydı "Umarumda değil hele sıfır cihaz yollamasınlar o zaman gerekeni yaparım ama hep sıfır cihaz veriyorlar" tepkisine bende güldümMicrosoft bundan sonraki nesilde böyle makina üretirse bu satışının yarısını ancak yapar hele birde KORSAN olmazsa

Korsan olmasın 37 milyonu direk düşürürüm 25 milyona satışını,o yüzden bundan sonraki nesil en dikkatli adım atması gereken marka Microsoft.Nintendo"da bir şekilde durumunu korur Sony"de.Sony"i gördük korsan olmadan yakaladı Xbox 360 satışını 1 sene geriden gelip,bundan sonra ki nesil kimsenin 3K arızasından sonra ilk çıkışında Xbox 360"a saldıracağını zannetmiyorum
    Korsan olmaz ise hele buraya Xbox 360"ı savunan fanatiklerin %75"in yazacağını hiç zannetmiyorum.Bakalım zaman bize ne gösterecek

• quote:

Orijinalden alıntı: NextGenCeo

Jasper"da bozulur,Casper"da bozulur üstünde Xbox 360 yazıyorsa ve egzoz fanı ile soğutuluorsa hepsi bozulur.Zaten Xbox 3"ün duyrulmasına en fazla 1-2 sene kaldı o yüzden fazla takılmayın 3K bu bir Microsoft efsanesiPS3 açık gece gündüz,Wii açık gece gündüz ama gelde açık bırak gece gündüz bakalım güvenipte Xbox 360"ı nerdee...
    Şimdi ordan biri kalkıp"Ben bikeresinde bıraktım bişey olmadı gibisinden konuşmasın" ben 48 saat bıraktım ama hergün hergün üstüne gidin aletin en fazla 1 sene içinde lehimleri,aşağısı yukarısı erir gene yakar 3K"yıOda şanslı iseniz 1 yıl normalde 6 ay

Bu forumda günde 6 saat non stop Xbox 360"da oyun oynayan yok ama burda benim çok arkadaşım var, makina 3K yiyor garantiye gidiyor sıfırı geliyor oda 3-4 ay sonra 3K yiyor gene garantiye gidiyor sıfırı geliyor
    Geçen tam 4 Xbox 360 değiştirmiş bir bayan ile tanıştım Nintendo Wii"ye Wiimote alırken kadının 4. kez cihazı garantiye yollayışına kasadakiler kahkaha ile gülüyordu kadında ama verdiği cevap harikaydı "Umarumda değil hele sıfır cihaz yollamasınlar o zaman gerekeni yaparım ama hep sıfır cihaz veriyorlar" tepkisine bende güldümMicrosoft bundan sonraki nesilde böyle makina üretirse bu satışının yarısını ancak yapar hele birde KORSAN olmazsa

Korsan olmasın 37 milyonu direk düşürürüm 25 milyona satışını,o yüzden bundan sonraki nesil en dikkatli adım atması gereken marka Microsoft.Nintendo"da bir şekilde durumunu korur Sony"de.Sony"i gördük korsan olmadan yakaladı Xbox 360 satışını 1 sene geriden gelip,bundan sonra ki nesil kimsenin 3K arızasından sonra ilk çıkışında Xbox 360"a saldıracağını zannetmiyorum
    Korsan olmaz ise hele buraya Xbox 360"ı savunan fanatiklerin %75"in yazacağını hiç zannetmiyorum.Bakalım zaman bize ne gösterecek

xboxa kapsamlı bir test yapıcam.alet TR garantili zaten bakalım kaç saat dayanacak

• Dün aksam media markt 212 istanbula gittim. 2. katında oyun bölümünde orta sehbanın içinde archade makine var. makine yan yatıyor ve arkası sağı solu kapalı.1 aydan beri o cihazı takip ediyorum.Elite değil arcade.Media markt elite makine satıyor ama Oraya arcade koymuşlar teşhire. oradaki görevli 2,5 aydır o şekilde çalıştıgını söyledi sabah 9 dan akşam 21:00 e kadar bu şekilde hemde hava almadan çalşıyorsa demekki 3k olayının büyük kısmı çözülmüş.Kaba bir hesapla günde 12 saat çalıştığını var sayalım ortalama 80 günde çalıştığını varsayarsak 80günX12 saat ==960 saat yapar. Bir oyuncu günde 2 saat oynadığını düşünürsek 480 güne tekabul ediyor. yani benim hesabıma göre 1 yılı aşkın bir süre kullanılmış gibi bir hesap yaptım. Ama şuda bir gerçek UPS sisteminde kullanıyorlar. Ve aşırı ısınması da cabası.Bence xboxun büyük bir kısmı elektrik dalgasından 3k vermiş gibi geliyor bana göre. bu cihazİnanmayan arkadaş bi zahmet sorsun. hatta mediamarkta 5 yıl garanti olayını sordum oyun konsolları ve çoğu eşya kapsam dışı. sadece beyaz eşyalar desek daha doğru olur bu garanti için. Aynı mesajı 2 konuyada yazıyorum 2 konuyla ilgili olduğu için.

• quote:

Bu forumda yaz mevsiminde günde 6-7 durmaksızın xbox oynayanlar var. ve o arkadaşlar gidip parasını basıp yenisini de alıyorlar
  • quote:

Microsoft bundan sonraki nesilde böyle makina üretirse bu satışının yarısını ancak yapar hele birde KORSAN olmazsa

İyi güzel yazmışsınız ama ben neyi merak ediyorum biliyormusunuz,hani bu 360 kopya oynatıyoya ondan bu kadar çok satıyormuşya,şimdi sadede gelirsek;
    Atıyorum XBOX 39 milyon satmış olsun,PS3'de 35 milyon bu makinelrin kar etmsinde en büyük pay donanım satışlarının yanında yazılım satışıdır.Bana biri şunun cevabını verebilirmi?Şimdiye kadar 1 XBOX konsoluna kaç adet oyun düşüyor,birde 1 PS3 makina başına kaç adet oyun düşüyor?Yani toplamda yazılım adetleri nedir ve bunların makine başına durumları nedir?gerçekten çok merak ediyorum çünkü multiplatform oyunlarında kopya çalıştırmasına rağmen oyunların XBOX versiyonları daha çok satıyor diye haberler okuyorum,yanlışmyım!

• jasper da patlamış milletin çöpe attığı xboxların haddi hesabı kalmadı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 5 Şubat 2010; 1:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

jasper da patlamış milletin çöpe attığı xboxların haddi hesabı kalmadı artık

İmzan über kural dışı dostum
    Düzelt istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyin ezici

tam da xbox almayı düşünüyordum .. turkiyedeki ezik ps3 kullanıcıları yuzunden cihazdan soğudum vallahi.. adam yemiyor içmiyor sokakta sinyale çıkıyor alıyor ps3 ne cihaza ne sonye toz konduruyor arkadaş.. bana sanki kendi üretti cihazı.. sanki sony bunların yemiyo.. allahım zihniyetlere gel ya

• Benim 5 aylik jasperda yolcu konumdan bakblrsnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: slybzkrt

Benim 5 aylik jasperda yolcu konumdan bakblrsnz

Sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

quote:

Orijinalden alıntı: slybzkrt

Benim 5 aylik jasperda yolcu konumdan bakblrsnz

Sebep?

Sebebi bilmiyorum ama gpu dur herhalde. Nick ime tiklayp gorebilirsn konuyu.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.