Şimdi Ara

İlginç bir SIM sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden olduğunu bilmediğimden başlığa en uygunu böyle yazmak olur diye düşündüm. Yeni simkart'a geçtim (Vodafone 3G 64 kb simkart) ve arkadasında telefon rehberindeki kayıtları simkart'a aktardım ve baştan aşağı düzenledim. Ancak bir sorun var. Gün içinde bir kaç saat aralıklarla telefonda şöyle bir şey yazıyor; "SIM telefon defterinizde 108 değişiklik yapılmıştır, lütfen senkronizasyonu onaylayınız." Bu nedir anlamadım. Tamam diyorum bir kaç saat sonra tekrar geliyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• telefondan kaynaklıdır
  • Bilmiyorum olabilir. Bu arada telefonum Sony Ericsson w900i.
  • SENKRONİZE EDİYOR..REHBERİ GÜNCELLİYOR SÜREKLİ AMA O KADAR SIK OLMAMASI LAZIM..
  • Ben de 64KB kartı aldığımdan beri, telefonu her açışta "SIM kartın mesaj göndermesine izin verilsin mi?" diye soruyor. (Nokia 5800)
    Ayrıca rehberi senkronize et dediğimde, bu soruyu ardı ardına sormaya başlıyor, sanırım her kayıt için tek tek mesaj göndermeye çalışıyor.
  • Dostum aynı sorun benimde başıma geldi. sorunu çözebildiysen banada yardımcı olursan sevinirim.
  • arkadaşlar aynıs orun bendede var bende vadafone hatta geçtim sürekli söyliyip duruyor çözen varsa çok makbule geçer valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç Bir Reset Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    İlginç bir anakart sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Cep telefonunda kayıtlı isimleri SIM'e kopyaladığımda bu uyarı belirli aralıklarla geliyordu. En son gelen uyarıya hayır dedim sıkıntı kalmadı. Tavsiyem gelen Senkronize edilsinmi sorusuna "Tamam" değil; "Hayır" seçeneğini seçmeniz olacaktır. Vodafone Fark Var!!!
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var.(vodafone 3g 64 kb) bi kaç günden beri günde 15 20 kere SIM telefon defterinizde 25 değişiklik yapılmıştır, lütfen senkronizasyonu onaylayınız uyarısı geliyor.sadece tamam onayı çıkıo onaylıorum tekrar geliyo.müşteri hizmetlerini aradım sorun tel .den kaynaklı olabilir dediler.aynı sorun sizde de var olduguna göre demek ki tel den kaynaklı değil.çözen var mı arkadaslar lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udinese

arkadaşlar aynı sorun bende de var.(vodafone 3g 64 kb) bi kaç günden beri günde 15 20 kere SIM telefon defterinizde 25 değişiklik yapılmıştır, lütfen senkronizasyonu onaylayınız uyarısı geliyor.sadece tamam onayı çıkıo onaylıorum tekrar geliyo.müşteri hizmetlerini aradım sorun tel .den kaynaklı olabilir dediler.aynı sorun sizde de var olduguna göre demek ki tel den kaynaklı değil.çözen var mı arkadaslar lütfen yardım.

bir süre yaşarsın o sorunu sonra geçecektir bir süre devam eder
  • AYNI SORUN BENDE DE OLDU."TAMAM" DAN BAŞKA SEÇENEK OLMASA DA YA "HAYIR" BASIN YA DA "GERİ" TUŞUNA YANİ Bİ ŞEKİLDE REDDEDİN.Bİ DAHA OLMUYO...
  • reddedince oluo ewet arkadaşlar :)
  • bana da birine mesaj yolladıgımda aradıgınız kişiye kartvizitiniz yollansın mı falan diyor mesaj gönderiliyor falan diyor telefon sapıtıyor kontrolden çıktı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Ben de 64KB kartı aldığımdan beri, telefonu her açışta "SIM kartın mesaj göndermesine izin verilsin mi?" diye soruyor. (Nokia 5800)
    Ayrıca rehberi senkronize et dediğimde, bu soruyu ardı ardına sormaya başlıyor, sanırım her kayıt için tek tek mesaj göndermeye çalışıyor.

VİRÜS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockdays5

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Ben de 64KB kartı aldığımdan beri, telefonu her açışta "SIM kartın mesaj göndermesine izin verilsin mi?" diye soruyor. (Nokia 5800)

VİRÜS.

Virüs değil sim kartın bir özelliği

• BU SORUN VODAFONE NİN YENİ 3 G Lİ SİMKARTLARINDAN KAYNAKLANIYOR BAZI CİHAZLARDA YAPIYOR BUNU MESELA NOKİA 6233 LERİN BİR KISMINDA YA DEVAMLI RESET ATIYOR YADA MENÜLER ARASINDA KENDİ KENDİNE GEÇİŞ YAPIYOR BUNUN ÇÖZÜMÜ VODAFON SHOP A GİDİP 3G Lİ OLMAYAN SİMKARTLA KENDİ SİM KARTINIZI DEGİŞTİRMENİZ
  • arkadaşlar,

6233 için olan vodafone problemini bende yaşadım. SAKIN TELEFONCUYA GİTMEYİN. ben önce bir telefon tamircisine gittim, yuva değişcek 25 TL dedi. sonra vodafone a gittim sorunu anlatmam yarım saat sürdü. en sonunda kız karşısındaki telefon tamircisine götürdü, yazılım yüklenecek 25 TL dedi. o an yaptırcaktım, sonra eşim engelledi. tesadüfen işyerinden arkadaş çözdü.

hatta 3gden mahrum kalmanıza bile gerek yok.

olay 3g ayarları ile ilgili. menüden ayarlar, Telefon ayarları, Şebeke Modu: Çift Mod ise sorun buradan. Bunu UMTS ye alın, eger 3g kullanmak istemiyorsanız GSM e alın. sorun düzeliyor.

diğer telefonlar için de bir deneyin derim ben. Sakın ha sahtekar telefonculara para kaptırmayın...
  • Benim de benzer sorunum var. simkartimda hic contact yok. her restart attiktan sonra pinkod girememin ardindan "sim kartiniz bir mesaj yollad" diye bi uyari cikiyor. iphone kullaniyorum, 3.0'da uyari cikiyordu altinda yesil kirmizi iki buton oluyordu ve bir kac saniye sonra yokoluyordu. 3.1'e yukseltince altta tek buton cikiyor be bir saniye olmadan ekrandan yokoluyor... bir kere de restart sonrasi degil rastgele telefonu kullanirken bu mesajin ciktigini gordum. yurtdisi sitelerde sebekeye ozel bazi cozumler buldum ama vodafone TR icin ise yaramadi... bu mesajlar neyse SMS degil sanirim, guncel faturada gozukmuyor.
  • bende olmuyor 1 haftadır..sanırım düzelttiler..
  • kartvizit mesajını engellemk için Menuden vodafone menüye giriyoruz kartviziti seçiyoruz servis açık durumda görüceksiniz kapalı duruma getirdiğinizde kartvizit gönderilsin mi yanıtı alınmaz bilginize arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.