Onda 1 saat konuşmaya korkuyorlar da ondan bu önleme gerek kalmıyor
Telekom’da senelerdir var normalde 60 dakikada bende 1saat 10 dakikada kapanıyor
Vodafone de yoktu yeni başladı hem yoğunluk hemde dolandırıcılığı önlemek için yapılmış olabilir
Türk Telekom kullandığım dönemde 1 saat 10 dakika olunca kapanıyordu. Turkcell'de bu süreyi geçtim, kapanmadı.
vodafone geldiğinden beei 59:00'da kapanır.
Fi tarihinde bunu yazan bir s.volkan üyemiz vardı.
Türk Telekom kullanırken ya 60dk da arama başarısız hatası veriyordu ya hiç vermiyordu nedenini çözemedim 🤔
59.dklarda kapanıyor türk telekom
Tt ve Vodafone da var galiba Turkcell de görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: lBesiktASK
Tt ve Vodafone da var galiba Turkcell de görmedim
Onda 1 saat konuşmaya korkuyorlar da ondan bu önleme gerek kalmıyor
O ve onun gibi birçok değerli arkadaş saçma sapan operatör fanları yüzünden buraları bıraktı.
aveada yıllar önce de olan birşeydi. hatta bazı bölgelerde 60 dakikada kendi kapandığında kontör düşümü bile olmuyordu. çok işime yaramıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: GENERALCELL
vodafone geldiğinden beei 59:00'da kapanır.
Fi tarihinde bunu yazan bir s.volkan üyemiz vardı.
iyi akşamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
iyi akşamlar.
Alıntıları Göster
Cep saati de unutmadık.
TT'de 70 dakika dolunca kapanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: A.R.E.S.
O ve onun gibi birçok değerli arkadaş saçma sapan operatör fanları yüzünden buraları bıraktı.
...ve bende nick degistirdim.
Eskiler beni Bico diye bilir.
quote:
Orijinalden alıntı: GENERALCELL
...ve bende nick degistirdim.
Eskiler beni Bico diye bilir.
Alıntıları Göster
Evet biliyorum.
Turkcell de kapanıyor. Sadece yoğunluk olmadığı zaman kapanmıyor.
7 sene önce arama başı 40 kuruştu vf den vf ye manita ile konuşurdum. Telefonu 7 saat kapatmadığım olmuştu. (tabi arada ihtiyaç gidermek için tlfndan ayrılırdık geri gwlince tuşlara basardık ses giderdi geldiğimiz anlaşılırdı) Ama tarife özelliklerinde 60dk sonra servis sona erer yazıyordu ama hattı kesmiyorlardı. Sonra akıllı tlfna geçtim vf den ttmobile taşındım.