Binbaşı
16 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 219 (Bu ay: 3)
Gönderileri

İlgilenen olur ise bilgisi olsun, bir haftadır evden işyerine kave götürüp içmek için uygun fiyatlı termos arayışım vardı, dün mahallemdeki ne alırsan bir milyoncu da bile 100tl ye dandik termos görünce bana sıcak fırsat olarak geldi. 3 saat sıcak tutma kapasitesi varmış, Contigo ve Stanley marka alacaktım, Contigoların boya dökülme sorunu varmış, Stanley ise daha kaliteli ve daha uzun süre sıcak tutuyor fakat ona bütçe ayırmak istemedim.

amazon
Aladdin Leak-LockTM termos kupa, 0,35 litre, çift duvarlı vakumlu yalıtımlı, 18/8 paslanmaz çelik, sızdırmaz, bulaşık makinesinde yıkanabilir, kahve kupası, yalıtımlı kupa, termo kupa
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07PDMS915/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Merhaba arkadaşlar,

İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz güvenilir Ford ustası var mıdır? Genelde Ford araçlara bakan.

Fiesta 1.5 Dizel 2013 model, vites halatı değişecek

Turkcell Elçi kodu olan varsa ulaşabilir mi ?
Merhaba Arkadaşlar,
Konuyu araştırdım fakat tam olarak bir açıklama bulamadım yada hızlıca üzerinden geçilmiş ben anlayamadım.

LG G3 32GB cihazımda şu anda 4.4.2 Root var. Kullanıyorum

Ben 20H stok sürümüne geçmek istiyorum, Custom oynanmış Rom ile değil. Ve bu sürümde Root lu olmak istiyorum.

4.4.2 de TWRP var iken 20H a geçip bu ROOT işlemi nasıl yapabilirim.

Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, garip bir sorun ile karşı karşıyayım.

LG G3 cihazımda hesap makinesi yok, vihazıma 2 defa rom attım fabrika ayarlarına sıfırladım tüm verileri sildim fakat gelmedi.

v10n ve v10o stok kdz dosyaları ile cihazımı restore ettim.

Orjinal hesap makinesinin apk dosyası var ise paylaşabilirseniz sevinirim.
quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Yok mu bir babayiğit

bazı uygulamalar hangileri mesela?

Ios ta bu adımı atlatan bir ek yazılım vardı.

Cihazın jailbreaklı değilmiş gibi gösteriyordu güvenlik yazılımına
Merhabalar,
iOs 7.12 için Pwn Tunes alternatifi tweak tavsiyeniz var mıdır.

Iphone u bilgisayara bağladığımda pwn tuneste olduğu gibi drag drop transfer yapmak istiyorum,

Not : Pc de Extradan file manager tool kullanmak istemıyorum. (25pp, itolls, vb)
Merhaba arkadaşlar,

Iphone 4, ios 7 serisi için hangi versiyonlarda untetheret jb var ve hangi araç ile yapılıyor.

Konu biraz açıl olduğu için jb baslıgını okumaya vaktım olmadı kusura bakmayın
silinebilir.
http://www.hizlial.com/bmw-z4-m-coupe-lisansli-143-uzaktan-kumandali-araba/10347496

Hızlıalda son 1 adet kalmış fiyat çok iyi ihtiyacı olan alsın.

3 Sene önce 45 tl civarına almıştım aynısını hizlialdan
Hakkında
Meslek: IT
Forum İkinci El İmzası:
Sorunsuz Alışverişlerim
boran.23 - sevann - avan_gard - Tek-nolojik - minik_jagura - garuda - orhan - seed - SpeedstaR - nonpareil - fernsehn - cenkkaptan - mertgs67 - holydreamer - powerring - albayrakibrahim - bf - rcor - phurkhanu - oktaycan86 - madlive - AlemdarRize - dincerZ - modakartalı - ulashh1907 - ergin - mavibuz - 0ZN - elektra - inorax - kamikazeden - tugayadıgüzel - cenkozgen - gara murat - persona - MALTERDUNKER - JustNow -yed08 - karaefe - KutlugKagan - ufuq35 - Ctrlshft - sol7dier - Deniz - emrecengiz2002 - NOS_91 - milyondabir - odanedemek - alosyu - stat - viperc - orhandinc - rapider - civalı sokak lambası Ve Eklemeyi Unuttuğum Onlarca Üye
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Fotoğraf Ekipmanları
Canon 600D
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.145
İkinci El Bölümü Mesajları: 311
Konularının görüntülenme sayısı: 189.215 (Bu ay: 219)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 114 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.