Yarbay
16 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 109 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba, Palit 3080 Ti Gamerock ekran kartına sahibim. Termal padlerini değiştirmek istiyorum. Daha önceden mining yapan birinden satın aldım. Dolayısıyla termal padlerinin yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kartı sadece oyun oynamak amaçlı kullanacağım ve uzun bir süre karta müdahale etmek istemiyorum. O yüzden şimdiden değiştireyim yıllarca kullanayım istiyorum.

Araştırmalarıma göre 1mm ve 2mm pad olması gerekiyor. Aşağıdaki marka padler çok bilindik değil anladığım kadarıyla ancak kullananlar memnun olduğunu belirtiyor. Fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler.

Bugün aşağıda belirttiğim numaradan arandım ve "Hat sinyalinizde iyileştirmeler yapıyoruz. Hattınızda güncelleme sağladım. Gece vakti 20dk'lık bir kesinti yaşayabilirsiniz" denildi. Ben de bilgilendirme için teşekkür ettim.

Hemen arkasından Türknet ile birlikte TV hizmetinin de bedelini zaten ödediğimi (50TL internet, 50TL TV) ancak TV hizmetinin hattıma tanımlı olmadığını, onaylamam durumunda tanımlayacaklarını belirttiler. Böyle bir paket olmadığını bildiğim için hattımda herhangi bir değişiklik istemediğimi belirttim. Israr ederek "Ama zaten parasını ödüyorsunuz, öyle de böyle de ödeyeceksiniz, TV hizmetini tanımlayalım kullanırsınız" dediler. Ben de hayır hiçbir değişiklik istemiyorum dedim.

Burada Türknet adı kullanılarak insanlar kandırılıyor. Bilgilendirmek istedim.

Arandığım numara: 0850 520 07 06

@TurkNet Destek

Okunmamış bildirim yok görünüyor. Tümünü okundu say dediğimizde de ısrarla "İçerik" ve "Güncelleme" sekmelerindeki bildirimler görünmeye devam ediyor. Portal bölümüne girip oradan okundu olarak işaretlememiz gerekiyor. Forumda "Tümünü okundu say" dedikten sonra bildirimlerin silinmesini sağlayabilir misiniz? Aynı durum mobilde de geçerli.

Duolingo oldukça etkili dil öğretiyor ancak hepimizin de şikayet ettiği bir şey var; o da kelimelere yönelik bir alıştırmasının olmaması.

Ben de bu eksiklikten yola çıkarak Duolingo içerisindeki bütün kelimeleri bir araya getirip konu konu kurs oluşturdum.

Memrise uygulamasını biliyorsunuzdur. Ücretsiz olarak da kullanabileceğiniz tekrar uygulaması diyebiliriz. İçerisinde bir çok kurs var ancak Duolingo'yla doğrudan bağlantılı hiç kurs yok. Bir tane kurs yapılmış onda da kelimeler karışık ve eksik. Bu eksikliği de ortadan kaldırıp yeni bir kurs oluşturdum. (Bir hayli uğraştırdı)

Dilediğiniz konu içerisindeki kelimeleri dilediğiniz zaman tekrar edebiliyorsunuz.

Kursa cep telefonunuzdan, ya da web tarayıcınız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kurs Linki:http://www.memrise.com/course/1238102/duolingo-ingilizce-kelimeler/

(Hatalar olabilir, ya da tavsiyeleriniz olabilir. Buradan bildirebilirsiniz)
Evet arkadaşlar illaki bekleyeniniz vardır. Sonunda Türkçe dil desteği geldi. Denedim hiç de fena değil bunu kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Telefon ve tabletlerdeki en iyi dil öğrenme uygulamaları arasında yer alan ve uzun süredir Android ve iOS işletim sistemlerinde yer alan ve çok fazla kullanıcı grubu olan Duolingo uygulaması Windows Phone mağazasında da indirilmeye sunuldu.

İngilizce öğrenmek isteyenler için başarılı bir uygulama ve oyun gibi bir yapısıyla hem vakit geçirmenizi hem de yeni bir dil öğrenmenizi kolaylaştırıyor. Türkçe için şimdilik sadece İngilizce öğrenmek mümkün ancak Almanca da yapım aşamasında.

Ben denedim ve uygulamayı arayüz ve kullanım kolaylığı açısından başarılı buldum.

Windows Phone için Duolingo'yu indirmek için aşağıdaki linke tıklayın.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/duolingo-learn-languages-for-free/2d89520e-d360-4b5b-ba5a-5a15064aa935
Whatsapp ile ilgili çok fazla konu açılmaya başladı.

Evet arkadaşlar yeni güncelleme ile birlikte yeni bir konu açma gereği duydum.

Yaklaşık 2 saat önce yeni bir güncelleme geldi. Bilginize.
Aylardır şikayetçi olunan klavye sorunları sadece Türkçe klavyede değil bir çok dilin klavyesinde sorun olarak Microsoft kullanıcı panelinde belirtilmiş. Kararlı sürüm çıktıktan sonra da sorunların aynen devam etmesi bu konu üzerine hiç gidilmediğinin bir göstergesidir. Cortana kadar klavye sorunlarının da oy olması önemlidir. Yoksa WP 8.0 sürümündeki o harika klavyeye açık açık elveda demek zorunda kalacağız. Oylarınızı esirgemeyin.

Konunun sürekli güncel tutulmasını sağlayacağım.

OY VERMEK İÇİN TIKLA

Klavye sorunlarının tartışıldığı forumumuzdaki konuya gitmek için tıkla
http://www.altef4.com/

Teknolojik bir site açmak istedik. Gündeme ilişkin ufak tefek ilgi çekici haberler ve daha sık olarak mobil ve masaüstülere ilişkin çeşitli sorunlara, ya da yol göstermeye yönelik yazılar yazmaya karar verdik. Mümkün olduğunca ilerletmeye gayret göstereceğiz.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Youtube'a mahkeme kararı ile erişim tekrar mümkün hale geldi. Windows Phone telefonlarınızdan eskisi gibi girebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone 12 Mini
Operatör
Vodafone
ISS
TürkNet
Oyun Platformu
PC
Oyun Platformu
PlayStation 4
Steam
demirkipi
Klima
BAYMAK ELEGANT 12 CHS 12000 Btu
İşlemci
Intel Core i7 10700k
Anakart
Asus Z490 TUF Gaming Plus
Ekran Kartı
Palit RTX 3080 Ti GameRock OC
Modem
Asus DSL-AX82U
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.685
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 297.137 (Bu ay: 352)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.146 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.