Şimdi Ara

İlandaki Corsa ya bi bakarmısınız?..(Başka Araç Satın Alındı..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizler şu yorumları yapmasaydınız konudaki ilk aracı belkide almıştık...Öncelikle yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

2004 Model Beyaz 80.000 km de opel corsa 1.4 Twinport Enjoyu bugün itibariyle 16.900 e satın aldık...Testlerde 3 parça boya çıktı..Şükür büyük problemde çıkmadı...Herkese sonsuz teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcqueen_06 -- 17 Eylül 2012; 19:05:55 >

• bana biraz 2002 model olup B sınıfı olan bir araç için fiyatı fazla geldi. Bu fiyatlara punto var bildiğim kadarı ile biraz daha bakın isterseniz.
  • Modeline göre fiyatı yuksek gibi bendede. O fiyata başka araçlarda bulunabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay babaun kemiğine arabaya bak fiyata bak kafayı yemiş bu millet
  • O paraya makyajlı kasa megane 1 bakın bence. Veya 2004-2005 Accent Admire bulabilirsiniz. Bu corsa en fazla 12-13 Bin Lira eder.
  • valla çok bakıyorum ancak 16-17 ye az km de temiz araç bulamıyorum...fiyatların düşeceğide yok...sadece ankaradan bakıyorum bu arada...başka yer olmaz
  • Araç ilanda yazdığı gibi temizse eğer, pazarlık payını da düşünerekten 16bine alınabilir. 12-13 bine eski kasasının temizni vermiyorlar. Ne yazıkki memlekette durum bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • piyasanın neden ölü oldugu ilandan belli...
  • rengi kötü modeli eski fiyatı yüksek. koyu renk araç almayın!

sırf renginden dolayı ederinin 1000 tl aşağısı eder bence.
  • 2005 model 35000 km corsayı 21.000e sattık.Valla bana fazla gibi geldi
  • Valla şuan acayip caymış durumda olmakla beraber bu gidişle araba alamamaktan korkmuyo değilim...

Yukarda arkadaşların dediği araçlarıda çok araştırdım(punto,accent) fiyatlar genel olarak böyle malesef...Varsa genç, az km, temiz ankara aracı paylaşın...

Araba aramaktan arabadan soğudum gına geldi :D
  • bu arabanın max ederi 14-15 daha fazla haram bu arabaya.
  • Abilerim arkadaşlarım şimdi bana bi akıl verin ne yapıyim...16 ya düşürebilirsem alıyimmi yoksa hiç yaklaşmamı diyosunuz...

Neye yöneliyim araştır araştır artık vallahi bıktım...Benim bütçeyle zaten alınabilecek araçlar belli ankarda..

Dön dolaş aynı araçlara yöneliyorum..Km takıntım var 140000 üzerine bakmıyorum...Piyasada belli millet uçmuş
  • Bu fiyata 2007 model 58 binde benzinli 1.4 motor punto aldım 2 ay önce. İlandaki araç yaşına ve kilometresine göre epey pahalı.

• aylardır 2006 model 70bindeki Clio II'mi 17ye satamıyordum ve insanlar gidip 2002 model 110bindeki araca 17bin bağlayabiliyorlar
    enteresan.bence hiç gitmeyin bile adam pazarlık yok demiş 16.500e falan düşüremezsiniz.Düşse bile yine çok para bunu alacağıma Fusion alırım daha iyi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2003-model-87000-de-fusion-boya-kaza-yok-59426308/detay
  • bu fiyata bu araba a-lın-maz alanada neden aldın diye sorulmaz,alan adam dengesizdir kusura bakmasın
  • amcam aynı kasanın makyajlısı 2004 model essentia abs li 1.3 CDTİ motor aracını 19 bin gibi bir paraya veriyor kilometresi orjinal 90 binde bence bu araca bu para çok
  • hocam koca Ankarada yanlıs anlamada bı suru arac nelerı denk gelır..bu aracı ıse kesnlıkle tavsıye etmem en basta renkten kaybedıyo..sıze nacızhane tavsıyem o paralara honda 00-2001 ..honda 1.6ies alın kullanın basınız agrımaz en kotu 1.4 ies alırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

amcam aynı kasanın makyajlısı 2004 model essentia abs li 1.3 CDTİ motor aracını 19 bin gibi bir paraya veriyor kilometresi orjinal 90 binde bence bu araca bu para çok

bu arkdasın aracınıda degerlendırebılırsınız km orjınalmıs ve dızel yakıtı cok ıyı ...pıyasada tutulanıda bu dızeller zaten tabı rengı sıyah olmasın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.