Çavuş
02 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 0)
Gönderileri
MRBLAR
ASKERE GİDECEĞİM İÇİN SAMSUNG B310 E TELEFONU ALDIM
16 GB HAFIZA KARTI DESTEKLİYOR
FAKAT BİR TÜRLÜ OYUN BULUP YÜKLEYEMEDİM
JAVA OYUNLARA DOSYA BİÇİMİ DESTEKLENMİYOR DİYOR
ASKERE GİTMEME AZ KALDI
BU TELEFONA NASIL OYUN YÜKLEYEBİLİRİM
SADECE SU DOKU VAR
TEŞEKKRLER.

Beyler cümleTen iyi forumlar dilerim;

Şirketimde 2adet peugeot bipper cargo arac bulunmakta. Kamyonet geçtiği icin senede bir muayeneden geçirmek ve yuksek vergi vermek durumunda yim. Araçlarımı değiştirmeye karar verdim. Kamyonet geçmeyen dizel bana fazla sorun çıkarmayacak yedek parçası vergisi ve yakıtı makul olan arac önerilerinde buluna bilir mısınız. Araclar mumkunse modeli yuksek ve km'si düşük olmalı. Bilgili , konuya hakim arkadaslarımdan tavsiyeler beklemekteyim.

Tekrardan iyi formlar.
CÜMLETEN İYİ FORUMLAR ;
SUV ALMAYA KARAR VERDİK. KULLANACAĞIMIZ GENELLİKLE ŞEHİR İÇİ OLUCAK. HAFTA SONLARI ARAZİYE ÇIKACAĞIZ.
ALACAĞIMIZ ARAÇ MASRAFSIZ , YAKITI DÜŞÜK VE BİZİ YILLARCA GÖTÜREBİLECEK BİR ARAÇ.
GÜNLERDİR BAKIYORUM. 2007 ÜSTÜ KİA SPORTAGE VE SORENTO ARASINDA KALDIK.HYUNDAİ DÜŞÜNMÜYORLAR. BİLGİLİ KİŞİLERDEN DESTEK BEKLİYORUM. ÖZELLİKLE KİA'NIN ARAÇLARINI KULLANAN KİŞİLERDEN ARAÇ HAKKINDA BİLGİ BEKLİYORUM. CÜMLETEN İYİ FORUMLAR. DEĞERLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM..
Peugeot 307 1.6 otomatik vites yakıt tüketimi yedek parça durumu kullanıcı yorumları hakkında bilgi verebilicek kullanan veya kullanmış olan arkadaşlarımızın bizi aydınlatmasını bekliyoruz...

bu aralar SsangyongActyonModes 2.0 XDI 4x2 almayı düşünüyorum sizce bu araçların + ları - leri nelerdir..

özellikle kullanmış ve kullanmakta olanların yorumlarını bekliyorum bldugum araç ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-full-orjinal-aksesuarli-actyon-sports-4x2-pick-up-51669664/detay/
cümleten iyi günler ;

26.000 tl bütcemiz var arazi sınıfı bir araç almayı düşündük . babam düz kullanamadığından otomatik vites olucak vergisi düşük yakıtı düşük içi geniş olucak :)

sizce ne alınır bu paraya ben 2001 mod honda hr-v die düşünüyorum güzel duruyorlar 1.6 motorunda cok yakcağını düşünmüuyorum otomatik 4x4. sizce ne almalıyız

beyler eskiden ekran kartım ısınırdı fakat böyle bir sorunla karşılasmazdım. bilgisayarımı yaklaşık 2 aydır açmadım bugün açayım dedim
windows 7 kullanıyorum hoş geldiniz yeri gelmesi gerekirken windows logosu kalkıyor siyah bir ekran geliyor öyle kalıyor
ama ekran kartı srücüsü kurulmamış halinde windows acılıyor ekran kartı ısın mıyor fakt driver'ini kurdugumda fan %100e cıkıyor ekran kartına
el sürülmüyor haşlıyor resmen

pc özellikleri ;

işlemci : intel i5 750 lga1156 2.66 ghz 8 mb cashe
ram : 2x2 , 1x2 gb ddr3 1333mhz ram =6gb ddr3
ekran kartı : sapphire hd 5750 gddr5 ekran kartı
psu : 350 watt
hdd : wd 1 tb

ekran kartım bu ;

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=https://forum.donanimhaber.com/images/images/haber/WTM_sapphir_hd5750_dh_fx57.jpg&imgrefurl=http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/sapphire-directx-11-destekli-radeon-hd-5750-ve-radeon-hd-5770-modellerini-duyurdu.htm&usg=__-MqWwjfTxlEWg105baw0EFHaX5U=&h=522&w=500&sz=43&hl=tr&start=31&zoom=1&tbnid=_mlvYHFLBaHk4M:&tbnh=178&tbnw=158&ei=QV_0TeShNcf1sgby6e2iBg&prev=/search%3Fq%3Dhd%2B5750%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26biw%3D1259%26bih%3D839%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=542&vpy=370&dur=967&hovh=229&hovw=220&tx=172&ty=120&page=2&ndsp=21&ved=1t:429,r:7,s:31&biw=1259&bih=839

sizce neden açılmıyor psu yetmezliğinden midir ? normalde sistemim cok iyi fakat arada inanın cs1.6 da bile duman bombasında kasıyor kafayı yiyecem

sizce neden oluyor sürücüyü kurdugumda yeniden başlattıgımda bilgisayar windows logosundan sonra takılıyor ve aşırı ısınıyor ? doğru sürücü kurduguma eminim çünkü bilgisayarla birlikte gelen sürücü cd sini kurdum ztn öncedende kruluydu . böyle bir sıkıntı yaşamıyordum siz değerli kardeşlerimin yardımlarını bekliyorum

İyi Günler... ;

Şu anda Kullanmakta Olduğum compaq cq56 serisi laptop'umun işlemci ve ekran kartından memnun değilim oyunlarda çok kasıyor
işlemcim tek çekirdek ve 512 kb cashe bellek. !!!! Milattan kalma işlemci gibi birde w7 kullanıcısı oldugum için arada çekilmez
oluyor..
bu yüzden işlemcimi değiştirmek istiyorum cpu- z ve gpu - z programıyla gerekli bilgileri size fotoğraf yardımıyla sunmak istiyorum..

ekran kartı değişimi zor minipci 7x7cmlik olması gerekiyormuş TÜRKİYE'de bulmak zormuş benim laptopuma uyan varmıdır bkaarsanız sevinirim

bu özellklere uygun işlemci söyliyebilicek var mı acaba

şimdi

Şimdi yardımlarınızı bekliyorum beyler.. şimdiden çok teşekkürler Hayırlı Günler Cümleten..

BEyler sizce bu araca bu fiyat nsıldır ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-terrano-bayandan-super-nissan-terrano-2-7-tdi-2001-otomatik/detay

araç hakkında bilgisi olanlar yardım ederlerse + larını - lerini söylerlerse sevinirim...
Yada max 23.000 TL olcak şekilde bu tip araç önerebilcek kişilerin yardımlarını bekliyorum dizel olucak ve hem şehir içi hemde arazide kullanıcam...
şimdiden teşekkürler..
Hakkında
Forum İmzası:
306 CoLicK
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.177 (Bu ay: 356)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.