Şimdi Ara

Corsavan & Volvo Kapışması.. Sonuç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın beyler. Bugün size ataköy-sirkeci sahil yolunda yaşadığım über olayı anlatacağım.

Şimdi biliyorsunuz bende 2006 1.3dizel corsavan adında bir canavar var. Yani dizel olmasından dolayı bastım mı bi kere koltuğa yapıştırıyor adamı.

Bugün emniyet kemerim takılı halde gayet efendi 3.viteste ara gazı vere vere, kendimi koltuğa yapıştırarak gidiyordum. Yanıma bir tane 98-99 model volva s40 kasa geldi. Ya diyorum içimden ulan kaç yaşında arabasın yaşına başına bakmadan bana kafa tutuyon. Bu volva ben cümlemi bitirmeden baktım önüme geçti..

Yolda hafif kıvrım var sağa doğru benim araba sanki 4Matic arkadaş gaza bi kökledim 3. viteste birden kendimi o volvo'nun önünde buldum volvo sahibine baktım adam karada osmanlı gemilerini görmüş bizanslı gibi şaşırmıştı. Ne yapıyo bu corsa diye. Sonra vitesi 4'e aldım adam yanıma geldiğinde tekrar çok yumuşak bir şekilde 3'e alıp dikiz aynamda kaybedicektim onu. Tabi bu sırada ben çakı bulmuş şopar gibi seviniyorum öne geçtiğim için ama sonra ne olduysa o anda oldu..

Diyorum ki içimden herhalde 1.6 benzinli bu volvo zaten bunların aktarması da 5 para etmez bunu her türlü yerim diye düşünüyorum radyoyu da açtım PAAAL STATIOOON diye bağırdı kapattım sonra başka yeri açtım Jason Deluro çıktı i only miss you şarkısı çalıyo hah dedim kal bu benim parça.
    Tavuk kümesine kontenjandan girmiş çakal gibi süzüldüm o sırada sol şeride doğru.. Aman Allah'ım bu volvo yardırmış geliyor yanımdan geçerken kornaya bastı elindeki sigarayı yere attı bastı gitti la. Benim 70'le aldığım virajı abartmıyorum 110'la falan girdi.
    Bu da böyle bir anımdır beyler. Volvo 2.0 Turbo ile kapıştım herhalde. Ama olsun ben onu yokuşta yakalarım mazot'un gücünü o zaman anlatıcam işte.

• Sonra sahil yolunda kaza 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.
    Çok marifet ya kapışmak.Bir de 1.3 dizel ekonomi motoruyla.
  • Apaçilik jantla, filmle olmuyor işte. Volvo'cu tam apaçiymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne la şimdi
  • o volvo büyük ihitmalle t4 benzinli 200 hp turbodur.sen 1,3 dizel corsa ile rampada da yakalayamazsın volvoyu:)bende 6 sene kullandım corsayı iyidir seridir ama o kadar da değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

az film izle hayal gücün fazla uzamış senin.
  • Okumak istemeyenler için olayın özeti:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzetmeler süper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Volvo'mla giderken rampada çook dizelle karşılaştım, altındaki aracın motorunun torkunu matah birşey sanan hafif ticari sürücüleriyle.
    Basıp gittiğimde aynada ufaldılar gittiler...

Yakıt paraları da ceplerinden çıkmayınca rampa boyunca devamlı tam gaz gitmekten çekinmiyorlar.
    Sonra da araçların turboları bozuluyor, baskı balata çabuk bitiyor, motorun ömrü kısa diye söylenip dururlar.
    Halbuki küçük hacimli turbo dizeller o kadar da kötü değilller, sadece bazı kullananlar araçlarını gereksiz ve anlamsızca sürekli zorluyorlar.
    Ani tam gaz hızlanmalar, çalıştırırken ve stop ederken beklemeyenler, otobanda dakikalarca tam gaz gitmeler...
  • Volvocu apaçi olmaz yanlışın var
  • cool story bro diyesim geldi
  • Volvo sürücüsünden ayarı yemişsin ama hala akıllanmamışsın.

1.3 pancar motoru ne zaman canavar oldu?

Koltuğa yapıştırmalar falan olaylar olaylar.
  • Koltuk dinamometresiyle kullanmayınız araçları, hız göstergesiyle kullanınız :)

Boing'ler veya Airbus'ların da öyle pek koltuğa yapıştırdıkları falan yok, birazcık bastırıyorlar işte ama o kadar uzun süre yapıyorlar ki bir bakmışsınız 900'e çıkmışlar.
  • Dostum seni de mi kaybettik ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 Corsa, Ferrari mübarek
  • Bu yazı gereksiz ve abes olmuş tüplü kardeşim..Kendine sahip ol....Yollarda çok fazla gereksiz kazalar oluyor...Geri dönüşü olmuyor..Hayat senin, Corsa senin..Saygılarımla..
  • Her şeyin hayırlısı.
  • Benzetmelere bittim
  • Hani yanlış anlamayın ama adam sizinle biraz oynamış gibi geldi bana birde 1.3CDTİ Corsayla niye kapışmaya kalkıyorsunuzki ezileceğiniz belli birşey yokuşda bile o aracı değil geçmek yanına bile yaklaşmanız mucize olur bence gerek yok böyle şeylere ekonomik kullanıma devam diyorum ben.
  • Şaka mı bu ayıkamadım :D

Adam 1.3CDTi fındık dizel motoruyla utanmadan benzinli turbo araca kafa tutuyor..

Sen onları boşver benim 1.6D S40'ı ye önce rampada sonra geçersin 2.0T 165bg veya 200bg VOLVOlara..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.