Y

Binbaşı
10 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 57 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar,motorola g4 plus telefonun son güncelleme den sonra şarj süresi baya kısaldı,eski roma dönüş yapmak istiyorum fakat Türkçe bir kaynak maalesef bulamadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar 2005 model 1.2 16v albea kullanıyorum yaklaşık 2 senedir fakat malumunuz bu araçlarda yol tutuş namına bı durum yok, bıraz araştırdığımda yapabıleceğim tek şeyin yay taktırmak olduğunu anladım ancak şöyle bı durum da var ki araç benzinli ve yandan bakıldığında arkalar önlere göre daha basık dururken önler baya yukarıda buda sanırım aracın benzınlı motorundan kaynaklanıyor tam basmıyor gıbı önleri o yüzden sadece önlere ıkı adet yay taktırsam nasıl olur ılla 4 yayıda değiştırmek mı gerekıyor?
Arkadaşlar asus g60v model notbook un 260GTX ekran kartı arızalandı bende ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ve onboardvga ıle kullanıyorum yalnız notbokun ekranı 16 ınc daha önceden 1366*768 çözünürlük vardı maxımum fakat suan son çözünürlük1280*720 görünüyor ve buda görüntüde bozulmalara neden oluyor acaba bunun bi çözümü varmıdır yardımcı olabılırmısınız?
Arkadaşlar asus g60vx model notbook kullanıyorum. cıhazın özellıklerı nıvıdıa 260gtx ekran kartı, t7450 core2 duo işlemci, 4gb ram ve 120gb ssd. 2 gün öncesıne kadar Call of dutyMW3 ve dırt2 oyunlarını 35-45 fps 2xaf de sorunsuz sekılde oynarken dün oyuna gırdım ve fraps dan baktıgımda daha gırer gırmez fps nın 8-15 arasında oldugunu ve doğal olarak kasılmaları fark ettım, ekran kartı drıverları güncel vırüs kontrolü yapıldı işlemci ve ekran kartı termal macun ve fan temızlıgı yapıldı sıcaklık oyunda en fazla 89 dereceye gelıyor ve daha önceden 1-2 Saat süreklı oynamama rağmen zaten sıcaklıkla ılgılı hıcbır sorunumda yoktu kı suan da da yok anlam veremedım durup dururken bu şekılde olması garıp geldı dün aksam sıstemı sıfırdan formatladım güncellemeler vs yapıldı call of duty mw3 kurdum ve yıne aynı sekılde kasmalar ve fps düşüşü var acaba bu durum neden olmuş olabılır bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar asus g60vx model notbook kullanıyorum. cıhazın özellıklerı nıvıdıa 260gtx ekran kartı, t7450 core2 duo işlemci, 4gb ram ve 120gb ssd. 2 gün öncesıne kadar Call of dutyMW3 ve dırt2 oyunlarını 35-45 fps 2xaf de sorunsuz sekılde oynarken dün oyuna gırdım ve fraps dan baktıgımda daha gırer gırmez fps nın 8-15 arasında oldugunu ve doğal olarak kasılmaları fark ettım, ekran kartı drıverları güncel vırüs kontrolü yapıldı işlemci ve ekran kartı termal macun ve fan temızlıgı yapıldı sıcaklık oyunda en fazla 89 dereceye gelıyor ve daha önceden 1-2 saat süreklı oynamama rağmen zaten sıcaklıkla ılgılı hıcbır sorunumda yoktu kı suan da da yok anlam veremedım durup dururken bu şekılde olması garıp geldı dün aksam sıstemı sıfırdan formatladım güncellemeler vs yapıldı call of duty mw3 kurdum ve yıne aynı sekılde kasmalar ve fps düşüşü var acaba bu durum neden olmuş olabılır bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar başlıkta belırttıgım sanırım 2009 yada 2010 üretımı bı notbook kullanıyorum şuan üzerınde :

core 2 duo P7450 2.13GHZ İşlemci
nıvıda GTX260 EKRAN KARTI ve
4 GB DDR2 Ram var
bu bileşenlerın hepsi tak cıkar yanı 3 de değiştırılebılıyor
Anakart olarak ise pegatron pm45 82801IM (ICH9-M) yazıyor

bu anakarta uygun daha güncel işlemci ve ekran kartı güncellemesi yapılabılırmı?
Arkadaş lar öncelikle konunun yeri burası değilse silinebilir,sorunuma gelince başlıkta belirttiğim cihazı kullanıyorum ikinci el olarak almıştım ve aldığından beri bu durum mevcut cihazda Win7 kurulu tüm driverlar yüklü fakat cihazın Hoparlöründen ses gelmiyor hoparlör ler sağlam zira aldığım kişi Regedit ten bi ayar tarif etmişti onu yaptığımda kulaklığı takip ses alabiliyordum yani hem kulaklıklardan hemde hoparlör den aynı anda ses geliyor fakat bu seferde kulaklıkla kullanamıyorum denemediğim driver kalmadı hani donanımsal olsa kulaklık takınca da ses gelmez ama hoparlör ler saglam birde araştırdiğim kadarıyla kulaklık girişindeki bi problemde bu arizaya sebep olabilirmiş sizden fikirlerinizi almak istedim yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim notbook u kullanıyorum,2. el olarak aldım wın 7 kurdum bütün sürücüler güncel şekilde yüklendi fakat cıhazın hoparlöründen ses gelmiyor hoparlör testi yapıldı ve sağlam yani donanımsal bi sorun değil farklı sürücüler yüklememe rağmen sonuç alamadım,cıhaz baya eskı sanırım xp de bu sorun yokken wın7 de sürücü kaynaklı bi sorun oluşuyor bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim notbook u kullanıyorum,2. el olarak aldım wın 7 kurdum bütün sürücüler güncel şekilde yüklendi fakat cıhazın hoparlöründen ses gelmiyor hoparlör testi yapıldı ve sağlam yani donanımsal bi sorun değil farklı sürücüler yüklememe rağmen sonuç alamadım,cıhaz baya eskı sanırım xp de bu sorun yokken wın7 de sürücü kaynaklı bi sorun oluşuyor bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.
Arkadaslar bütcem 500-600 Tl ve sıfır bi telefon almam gerekıyor.Bu bütçeyede ancak giriş seviyesi modeller var farkındayım yalnız ben telefonu cok aktif olarak kullanan bırısı degılım gün içerısınde ara sıra facebook, dh forum ve bankacılık uygulamalarını kullanırım oyun vs kesınlıkle yok.Baslıkda ıphone 4 dememın sebebıde bazı sıtelerde yenılenmıs sıfır ayarında ve 1 yıl garantılı olarak satılıyor olması yukarıda belırttıgım ıhtıyaclar dogrultusunda ıphone 4 hala günümüzde işimi görürmü kullanan yada kullanmış arkadaslar yorum yapabılırlerse sevınırım.
Hakkında
Meslek: Memur
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
TV
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.775
İkinci El Bölümü Mesajları: 423
Konularının görüntülenme sayısı: 10.603 (Bu ay: 533)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.