Şimdi Ara

İKEA İFTAR MENÜSÜ 9,95 TL! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 70 liraya yemek yiyenler adam başı 2 kilo islami koşullarda kesilmiş dana eti yiyor sanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo konu nerelere gelmiş.
    Piyasanın en ucuz İftar menüsü şu an Ikea'da.Adam zarar mı ediyor, Hayır.Sürümden kazanıyor mu,Evet.
    Çorba,ana yemek,Salata,Tatlı,Su ve yarım pide.işte 10 liralık menü.Doyuyormusun , Evet.
    Dün çoluk çocuk Ikea'da iftar açtık, bugün şirket iftarı var, 40 TLlik iftara gideceğim. Aslında 70 TLlik başka bir yerde
    rezervasyon yapmıştık ama biraz uzak diye vazgeçti müdür ve şirketeyakın yerden 40 TLlik restauranttan yaptık rezervasyonu.

En nihayetinde nerede kaça ne yediğim değil, o gün orucu nasıl tuttuğum önemli.Allah hepimizin ibadetini kabul etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 11 Temmuz 2013; 7:55:48 >
  • burger king bi menü 8 tl yanında asidi kacmış kola bi hamburger bi patates kızartması bu adamların ne yağı kullandığı belli değil en azından insanlar bi sıcak çorba içer avm içinde bi çorba 5 tl ortalama 100 liralık et'de karnımı doyurur 10 liralık tavuk'ta burdaki amac damak zevkiyse eğer parası olan özel sipariş yaptırır
  • ikea türkiye'de pınar'la çalışıyor. etleri pınar et ten yani.

bilmeyenler, yada hala anlamayanlar için tekrar edelim.

iftar için taa mamak a gidemem ama, rast gelirse ikea'da yerim. daha öncede yedim sınırsız içecek filan da güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bugün bağdat caddesindeki iskenderci 1.5 porsiyon iskenderine 68 lira isteyince çok müslüman mümin de.. iftar menüsünü 40 liraya rezervasyon ile nazlı nazlı veren kebabçı cemaat ül müslimin de..

ikea gibi on numara yemeği bu fiyata veren yer gavursa. bende gavurum arkadaş. tamam?

Din kardeşi ayağına birileri keriz avına çıkmış kaz yolmanın adı iftar açmak olmuş memlekette. Aptal aptal konuşmayın.

+1 ikea gibi ramazanı fırsat görüp sürümden kazanmaları gerekiyor ama adamların aklı anca kazık atmaya basıyor en dandik menü 25-30 lira ramazan diye kalabalık servis kalitesi düşük yemekler genelde soğuk tatlılar can çekişiyor(menüde tatlı da var göstermek için güllaç ve bilimum ucuz tatlı içinde tatlı beğen).

• konu ile çok alakalı değil ama bu ülkede ticaret yapan her firmanın müşteri memnuniyeti, iş ahlakı, pazarlama, kurumsallık, reklam vs her konuda Ikea'dan öğrebeceği çok şey var. Gerçekten sıradışı ve bize farklı gelen bir sistemleri var. Ürünlerinin (mobilya vs) kalitesi tartışılabilir.. Her giden kendini orada cidden rahat hissediyor. Amaçları da bu zaten. İnsanları sürekli gelmeye teşvik etmek. Yemek de bunu sağlamak için en etkili araçları. İstisnasız hemen herkese hitap edebiliyorlar. Oldukça lezzetli ve ekonomik. Şu menü için ise söylenebilecek tek bişey yok. Mükemmel..

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

elin gavuru falan diyorsunuz size ne dinlerinden...
    güzel yiyecekleri uygun fiyattan satıyorlar daha ne

O "elin gavuru" diyen arkadaşa sormak lazım, kullandığı araba, kullandığı telefon, kullandığı tablet/dizüstü/bilgisayar, kullandığı televizyon ve diğer elktronik aletler, kullandığı giysiler vs. vs. hepsi müslüman üretimi mi diye? "Elin gavuru" yapıyorsa/yapabiliyorsa takdir etmek lazım, bu tarz küçümseyici ifadelerle kötülememek gerekir

diye şahsi fikrimi belirtmek isterim.

• İşte bu! yine bir ikea konusu, yine hararetli sağlık, at, kalite, mobilyacıda yemek mi yenilir muhabbeti.

Bu arada ikea nın Türkiye de ki işletmecisi mapa mobilya dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

At eti falan yoktur da tüm dünyadaki ikealar içinde yiyecek bölümü kar eden tek ülke Türkiyeymiş.
    Bunu da zevksiz bir millet olmamıza bağlayabilirsiniz. İsveç mutfağı olmayan ülkelerden biridir.

Tüm dünyada yiyecek yeri tek kar eden yer değil, yiyecek yeri en çok kar eden yer. mobilya vs satışı düşük.

yalan yanlış bilgi vermeye gerek yok.

Kusura bakmayın sayın spacelordum yalan yanlış bilgi verdiğim için.
    Arkadaşlar tek kar eden yer Türkiye değilmiş en çok kar eden yer Türkiyeymiş.
    Yanlış bilgilendirdiğim için sizden özür diler, doğru bilgiyi bize ulaştıran spacelord arkadaşımıza teşekkür ederiz.
    Çok önemliydi bizim için bambaşka bir sonuç çıktı ortaya.

• quote:

quote:

quote:

At eti falan yoktur da tüm dünyadaki ikealar içinde yiyecek bölümü kar eden tek ülke Türkiyeymiş.
    Bunu da zevksiz bir millet olmamıza bağlayabilirsiniz. İsveç mutfağı olmayan ülkelerden biridir.

Tüm dünyada yiyecek yeri tek kar eden yer değil, yiyecek yeri en çok kar eden yer. mobilya vs satışı düşük.

yalan yanlış bilgi vermeye gerek yok.

Kusura bakmayın sayın spacelordum yalan yanlış bilgi verdiğim için.
    Arkadaşlar tek kar eden yer Türkiye değilmiş en çok kar eden yer Türkiyeymiş.
    Yanlış bilgilendirdiğim için sizden özür diler, doğru bilgiyi bize ulaştıran spacelord arkadaşımıza teşekkür ederiz.
    Çok önemliydi bizim için bambaşka bir sonuç çıktı ortaya.

Estağfurullah herkes aradaki farkı senin kadar kolay idrak edemezdi. Gözlerinden çıkan ışıltı geceyi gündüz yapar valla

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

IKEA'nın lokantalarında satılan bütün gıdalar 1. sınıftır.

istemeyen yemesin fakat mobilyacıda yemek mi yenir muhabbeti çocukca. çok başarılı bir lokanta konseptleri var. ikea'yı beğenmezler ; gidip burger king'de, at kafası lahmacun salonunda karınlarını doyururlar. herkes boğazda yemek yiyor da bizim mi haberimiz yok? hayır boğazda bir kez olsun yemek yiyin, ya da ne bileyim bebek'te falan bir kez de olsun yemek yiyin de şu kafanızdaki bazı tabular yıkılsın. ondan sonra daha sağlıklı düşüneceksinizdir. Türkiye'nin en lüks lokantasında bile göreceğiniz en büyük fark, masaya konan 3 çataldır. Bunu sakın unutmayın. yiyince zevkten ağlatan bir et goreceginizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

x lokantanın suları damla
    y lokantadaki garsonların elleri küçük
    z lokanta yeşil sermayemiş?

arkadaş nerelerde yemek yiyorsunuz çok merak ediyorum. bir de son zamanlarda ödedikleri fiyata göre hava atanlar var. biz x'de yedik fakat kişi başı 70 lira. yani bunu söyleyen, 70 liranın bir kalite kıstası oldugunu düşünüyor. 100 lira ödese daha kaliteli olacak orası. boyle insanlar da var. adam diyor ki biz 70 liraya yedik, siz 10 liraya yiyemezsiniz. hayır ikea, menüyü 30 lira yapsa adama bir rahatlama gelecek

İbretlik bir yazı olmuş irkildim ve kendime geldim.

Bir daha 70 liraya yemek yemicem, birinci sınıf ikea lokantası varken :)))

ibretlik demişsin de ibret almamışsın, hala laf sokuyon ikea'ya
    gidin bereket dönerden yiyin, forumun içinde üst katta,evet yeşil sermaye,ne yapalım

• quote:

Estağfurullah herkes aradaki farkı senin kadar kolay idrak edemezdi. Gözlerinden çıkan ışıltı geceyi gündüz yapar valla

Eyvallah Space, iltifatların için teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar
  • unsal07 kullanıcısına yanıt
    Oha bu kadarmı köreldi bu insanlar yahu..

Dediğin gibi elin gavuru diyorsan ürettiklerini kullanma..
    Öve öve bitiremediklei helal etci yeşil sermayalerin mutfaklarına bir girin göründe ondan sonra başka firmalara mok atmaya çalışın..

Ikea konusuna gelince sosisliyi tek güvenle yediğim yer diyebilirim. Somon ve isveç köftesi bırak at etini isterse penguen eti olsun yinede yerim..

Ayrıca at eti haram değildir..At eti, Şafii ve Hanefi ’de helal, Maliki’de haramdır.

Gavur diye insanları sınıflandıran yobazlar, Önce bunları öğrenin sonra insanlara dinini öğretmeye çalışın.Tabi aynı dine mensup olduğunuzu varsaymamız gerekiyor önce..Malum yeşil sermayeciler bir başka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 11 Temmuz 2013; 12:41:34 >
  • Geçen sene yemiştik fiyatı hatırlamıyorum ama bence şu an gayet uygun bir fiyat ve kesinlikle lezzetli tavsiye ederim
  • Buraya yazanların yarısının niyetli olduğunu farzedersek, bence bu mesajlar atılmamamı,ramazanın ruhuna uymaz.
    Sıcak bir fırsat ancak bu kadar saptırılır.

Ikea Türkiye'de bir Türk temsilci ile iş yapıyor. Gayet temiz ve çok uygun fiyatlı yiyecek içecek kısmı vardır.
    Ramazan menüsü 10 TLdir.

bundan gayrısı anlamsız tartışmadır, rica ediyorum kısır çekişmelere son verin.
  • Bende bazen sırf yemek için gidiyorum. Özellikle dana biftek çok güzel. Birde bu gavur olayı yanlış anlaşılmış. Kimse gavur diye yemiyorum dememiş ama Bazıları olayı hemen başka yerlere bağlamış. Bu ramazanda iftar menülerindeki fiyat şişirme ve kalite düşürme olaylarına bende çok kızıyorum. Ben önce güven, kalite, fiyat performansına bakarım. Diğer şeyler daha sonra gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemALACA81

Dana eti diye size yutturulan bir şeyin aslında at eti olması sizi rahatsız etmiyormu? Beni çok rahatsız eder arkadaşım. Bu ticari etik yoksunluğu değildirde nedir?
    Dahası bu durum o firmanın diğer gıda ürünleri üzerindede şüphe uyandırır.

Kandırılmak kötü ve yanlış tabi ki ancak IKEA et üreticisi bir firma değil. Bilmem hangi ülkedeki üreticiden aldığı etten at eti çıkmasını Türkiye'yle ilişkilendirmek için komplo teorilerinde yüzmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

IKEA'nın lokantalarında satılan bütün gıdalar 1. sınıftır.

istemeyen yemesin fakat mobilyacıda yemek mi yenir muhabbeti çocukca. çok başarılı bir lokanta konseptleri var. ikea'yı beğenmezler ; gidip burger king'de, at kafası lahmacun salonunda karınlarını doyururlar. herkes boğazda yemek yiyor da bizim mi haberimiz yok? hayır boğazda bir kez olsun yemek yiyin, ya da ne bileyim bebek'te falan bir kez de olsun yemek yiyin de şu kafanızdaki bazı tabular yıkılsın. ondan sonra daha sağlıklı düşüneceksinizdir. Türkiye'nin en lüks lokantasında bile göreceğiniz en büyük fark, masaya konan 3 çataldır. Bunu sakın unutmayın. yiyince zevkten ağlatan bir et goreceginizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

x lokantanın suları damla
    y lokantadaki garsonların elleri küçük
    z lokanta yeşil sermayemiş?

arkadaş nerelerde yemek yiyorsunuz çok merak ediyorum. bir de son zamanlarda ödedikleri fiyata göre hava atanlar var. biz x'de yedik fakat kişi başı 70 lira. yani bunu söyleyen, 70 liranın bir kalite kıstası oldugunu düşünüyor. 100 lira ödese daha kaliteli olacak orası. boyle insanlar da var. adam diyor ki biz 70 liraya yedik, siz 10 liraya yiyemezsiniz. hayır ikea, menüyü 30 lira yapsa adama bir rahatlama gelecek

arkadaşın verdiği linke baksaydın en başta sorunu anlardın. kimsenin derdi ağlatan et yemek değil.
    IKEA, son haftalarda sosis ve köftelerinde at eti tespit edilmesi üzerine 25 ülkedeki mağazalarında bu ürünlerin satışını durdurmuştu.
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25426964/

• quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Orijinalden alıntı: CemALACA81

Dana eti diye size yutturulan bir şeyin aslında at eti olması sizi rahatsız etmiyormu? Beni çok rahatsız eder arkadaşım. Bu ticari etik yoksunluğu değildirde nedir?
    Dahası bu durum o firmanın diğer gıda ürünleri üzerindede şüphe uyandırır.

Kandırılmak kötü ve yanlış tabi ki ancak IKEA et üreticisi bir firma değil. Bilmem hangi ülkedeki üreticiden aldığı etten at eti çıkmasını Türkiye'yle ilişkilendirmek için komplo teorilerinde yüzmek gerek.

25 ülkede çıkar ama Türkiye'de çıkamaz mı diyorsunuz? 25 ülke için bir yerden et alıyorsa Türkiye'de nasıl oluyor da farklı firmadan alıyor. ikea sütten çıkmış ak kaşık, önümüze ne sunsa temizdir sorunsuz olamaz(!)

• Köfte yemiştim ama isveç köfte bana göre değil tadını beğenmedim.
    Somon ve Kanat denemedim için bilemeyeceğim ama 10TL uygun fiyat.Denemek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.