Şimdi Ara

İKEA İFTAR MENÜSÜ 9,95 TL! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun Forum Ikea'daydim. Iftar menusu gayet zengindi. 10 TL'ye baska bir yerde yiyemeyeceginiz cinsten bir menuydu yani. Corba, salata, su, hurma + zeytin, ana yemek (kofte veya tavuk), tatli'dan olusan menuye ragbet buyuktu. Insanlar oturacak yer bulamiyordu. Yemek kuyrugunda en az 15 dakika sira bekledim. Hesapli, kaliteli ve doyurucu bir menu oldugunu dusunuyorum. At, esek muhabbetiyle kafanizi bulandirmayin. Sattiklari herseyin unlu fast food zincirlerinin sattiklarindan daha saglikli olduguna eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Dun Forum Ikea'daydim. Iftar menusu gayet zengindi. 10 TL'ye baska bir yerde yiyemeyeceginiz cinsten bir menuydu yani. Corba, salata, su, hurma + zeytin, ana yemek (kofte veya tavuk), tatli'dan olusan menuye ragbet buyuktu. Insanlar oturacak yer bulamiyordu. Yemek kuyrugunda en az 15 dakika sira bekledim. Hesapli, kaliteli ve doyurucu bir menu oldugunu dusunuyorum. At, esek muhabbetiyle kafanizi bulandirmayin. Sattiklari herseyin unlu fast food zincirlerinin sattiklarindan daha saglikli olduguna eminim

Yanlış bilmiyorsam banvit ürünlerini kullanıyor ikea...
  • Acaba kaçta menü verilmeye başlanıyor ? Gün boyu yok ama saat 19.30 mu 20.00 mi ?
  • kesinlikle çamur atılamayacak bir fırsat.
    geçen gün tavuklu menüden aldık. çorba sıcak ve çok lezzetli,tavuk ikeada standart zaten lezzetli,tatlı abartmıyorum özellikle tatlı yemek için bir yere gitseniz kazandibi ancak bu kadar güzel olabilirdi. bir de fiyata bakın 10tl kesinlikle alışveriş merkezinde iftar yapmayı düşünüyorsanız değerlendirin derim.
  • Çarşamba ve perşembe bir bakalım

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    saat olarak 20:10 dan sonra verilmiye başlıyor diye biliyorum ben hocam
  • müslüman bir ülkede! hristiyan bir kurumdan bu tür kampanya görmek dincileri kızdırmış anlaşılan

iftar menüsü adı altında dini duyguları sömüren bir ülkeden samimiyet beklemek dogru olmaz.
    İşte bu yüzdendir atılan camurlar
  • İkea'nın et tedarikçisi hakkında ne çok bilmeden atıp tutan varmış:)
    Kimi at eti demiş, kimi soyalı köfte yapmış:))
    Hiç bir tereddüt yaşamadan tüketebilirsiniz. Şüpheniz var ise alo 174'e ihbarda bulunabilirsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşu boşuna insanlara kızmayın.. zamanında çıkan haberlerden dolayı böyle bi söylemde bulunuyolar..

bu olaya karışmış bi kurumdan yiyip yememekte herkes özgür.. ben zamannda yapılan bu olaydan dolayı bi dönem çekindim ancak şuan yiyorum gayette memnunum..

ancak dediğim gibi kimse yemek yada güvenmek zorunda değil...
  • Sattıkları Et'lerde at eti olayını daha unutmadık. Güven vermiyor. Mobilyasıda pahalı. Memleketimin mobilyacıları dururken ikeaya çok gerek yok.

• fiyat uygun ben tercih etmesemde . savunan taş atan ne güzel başlık ama silinen yorumlar var sanırım başlıkta ..
  • tekhim T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam başka yerdede böyle kötülemeler duydum ama uzun süredir kullanıyorum tad olarak iyi geliyor.En azından sırmadan iyi olduğunu düşünüyorum.
  • fiyat uygun ve menu fena degil ancak inanilmaz bir izdiham vardi cumartesi gunu...personel yemekhanesini actilar yetmedi, koridorlardaki banklara kadar doldu. bu ikinci gidisimdi fakat tekrar gitmeyi dusunmuyorum. niyetli olan olmayan herkes ayni saatlerde yemek yemeye calisiyor.burada ikeanin kesinlikle bir kabahati yok, cok da iyi niyetliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Sattıkları Et'lerde at eti olayını daha unutmadık. Güven vermiyor. Mobilyasıda pahalı. Memleketimin mobilyacıları dururken ikeaya çok gerek yok.

Senin o memleketinin müslüman geçinen mobilyacısı 10 kuruşluk malı 50 kuruşa yaparım derse ikeaya çok gerek var. Memlekette doğru dürüst esnaf kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

ikeada yemek ne alaka yaw yapı markette yemek

olamaz mı arkdaşım. adamlar yenilikçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

mobilyacıda yemek mi yenir? yemek yiyeceksem ikeaya gitmem.

iftar saati önceden bellidir o satte orada da işim olmaz

moblyacı gözüyle bakmak? olacak iş değil. sanki dönercide yediğin yemek çok sağlıklı!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Sattıkları Et'lerde at eti olayını daha unutmadık. Güven vermiyor. Mobilyasıda pahalı. Memleketimin mobilyacıları dururken ikeaya çok gerek yok.

bi bitmediniz
  • Bu kamanya hala aktifmi ?

Ankaradaki ikeada durum nasıl ? kampanya varmı ve kalabalık oluyormu ? <<

Bugün gitmeyi düünüyorum bilgi verirseniz makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bu kamanya hala aktifmi ?

Ankaradaki ikeada durum nasıl ? kampanya varmı ve kalabalık oluyormu ? <<

Bugün gitmeyi düünüyorum bilgi verirseniz makbule geçer

hocam ben dün gittim. fiyat aynı. kalabalıkta ta yoktu. saat 8.20 gibi daha kalabalık oldu. sıkıntı yok gidebilirsiniz. şimdiden afiyet olsun.
  • Bu menüde içecekler sınırsızmı hocam ? Menüyü saat kaçda alabiliyoruz. Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.