Şimdi Ara

İKEA İFTAR MENÜSÜ 9,95 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde dini kullanıp sağa sola peşkeş çeken kafalar olduğu sürece her şeye elin gevuru deriz, evet elin gevuru güzel arabayı güzel saati güzel tv'yi vs.. yapıyor malesef..
  • bence at eti çıkma olayı hangi ülkede olursa olsun her ülkedeki ikeayı etkiler galiba tatlıdanda at b.ku çıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

At etine neden karşısınız ki tam olarak?

hocam atın sanırım sadece sol baldır tarafındaki böge yenebilir .. çünkü orası sadece kötü bakteri üretmiyormuş... diğer kısımlarında insan sağlıgına zararlı bakteriler mevcutmuş...
  • yımeğınızı yeyin kavga etmeyin la
  • arkadaş bu kadar muhalefet olmaz ki yav, ucuz olsa vur yere, pahalı olsa vur yere
    arkadaş burada paylaşmış sağolsun eğer olurda trafik felan yolda kalırsak ikea yakınlarında olursam gidip 40-50 tl başka bir yerde bayılmam bu menüye
    bence güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CemALACA81

Dana eti diye size yutturulan bir şeyin aslında at eti olması sizi rahatsız etmiyormu? Beni çok rahatsız eder arkadaşım. Bu ticari etik yoksunluğu değildirde nedir?
    Dahası bu durum o firmanın diğer gıda ürünleri üzerindede şüphe uyandırır.

Kandırılmak kötü ve yanlış tabi ki ancak IKEA et üreticisi bir firma değil. Bilmem hangi ülkedeki üreticiden aldığı etten at eti çıkmasını Türkiye'yle ilişkilendirmek için komplo teorilerinde yüzmek gerek.

25 ülkede çıkar ama Türkiye'de çıkamaz mı diyorsunuz? 25 ülke için bir yerden et alıyorsa Türkiye'de nasıl oluyor da farklı firmadan alıyor. ikea sütten çıkmış ak kaşık, önümüze ne sunsa temizdir sorunsuz olamaz(!)

İsterse 200 ülkede çıksın. Türkiye'de bu eti kimden aldığı belli. Çıkamaz diye bir şey yok. Ancak at eti çıkarsa Ikea değil Pınar et sorumlu olur. Siz dışarıda yediğiniz herhangi bir yemeğin içinde bulunan etin %100 dana eti olduğuna ne kadar inanıyorsanız ben de Ikea'da yediğim köftelerin %100 dana eti olduğuna o kadar inanıyorum. Tabi bu haberlerden dolayı tedirgin olmanıza da hak veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 12 Temmuz 2013; 21:29:43 >

• Ikea ya bir çok sefer gitmişliğim var.Ordaki restaurantından birkaç kez faydalandım.Yemek fiyatlarının Ikea ya alışverişe gelen müşterilerini ağırlamak için yeterince uygun tutulması insanları memnun ediyor.Oraya sadece yemek yemek için uğrayan bir kitlede mevcut.

Üretilen yemekler neredeyse maliyetine sunuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İftar gelmeden alabiliyor muyuz bu menüleri, mesela öğlen saatlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 14 Temmuz 2013; 11:36:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda yemeğe gidenlerin çoğunluğu alışveriş için ikea'ya gitmeyenlerden oluşuyor, belki yemekten sonra bir göz atma yapıyorlar.

İftar yemeğini sadece iftardan birkaç saat önce alabiliyorsunuz, öğlen filan alamazsınız diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CemALACA81

Dana eti diye size yutturulan bir şeyin aslında at eti olması sizi rahatsız etmiyormu? Beni çok rahatsız eder arkadaşım. Bu ticari etik yoksunluğu değildirde nedir?
    Dahası bu durum o firmanın diğer gıda ürünleri üzerindede şüphe uyandırır.

Kandırılmak kötü ve yanlış tabi ki ancak IKEA et üreticisi bir firma değil. Bilmem hangi ülkedeki üreticiden aldığı etten at eti çıkmasını Türkiye'yle ilişkilendirmek için komplo teorilerinde yüzmek gerek.

Orası öyle tabi. Ancak bu durum kurumsal olarak IKEA'nın sattığı ürünlere dikkat etmediği anlamına da gelir. Yemek reyonunu denetlemeden tamamen ürün sağlayıcıların insafına bıraktığı anlamına da gelebilir.

• Vay arkadaş...Hâlâ at eti,eşek eti...Yok öyle yok böyle...
    Sanki diğer yedikleriniz halis,nefis,kaliteli ürünler...
    En basiti tavuk...Tavuk beslenirken mısır ve soya kullanılıyor...Ve bu ürünlerin en az % 70 i ithal...Ve GDO'lu...
    Hadi şimdi gidip tavuk yiyin mis gibi...
    Ülke son yıllarda bakliyat ithal eder hale geldi birilerinin sayesinde...
    Ve bu bakliyatlar Çin,Kanada,Arjantin,Amerika gibi ülkelerden ithal ediliyor...
    Saydığım ülkeler GDO'lu üretim yapan ülkelerin başında geliyor dünyada...

Hey yavrum hey...Ondan sonra buraya gelip yok şu,yok bu tırıvırı...
  • Bu akşam Ümraniye Ikea'daydım, saat 8'e kadar gayet boş olan yemek bölümünde İftar saati yaklaştıkça uzun kuyruklar oluştu, İftar menüsünü yemediğim için kalitesi hakkında yorumda bulunamayacağım ancak 3 parça sazdan oluşan bir grup canlı müzik yapıyordu ve güzeldi, fasıllı İftar isteyenlere duyurulur :)
  • Kötü kötü , bozuk hepsi eşek eti gelmeyin sıra yapıyorsunuz sonra :)

• Bu arada yanlış anlaşılmasın ben köfte yedim eşim de somon yedi, ikisi de her zamanki gibi gayet güzeldi, sadece İftar menüsü almadığımız için yorum yapamam dedim.
  • Ramzandan once gittim, tesadufen bu ikeada yemek yedim, Harika yemekler bence, hesapli kaliteli hijyenik. Tavsiye ederim yani, hayirli iftarlar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: bldshd

Kötü kötü , bozuk hepsi eşek eti gelmeyin sıra yapıyorsunuz sonra :)

bencede..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

iftarda menüyü 10 tl ye veren bir yerde muhakkak bir pislik vardır.Türkiye'deki tüm lokanta ve restoranlar düşünememiş bu fiyata menü vermeyi mobilya satan İkea mı düşünecek ?hayret! ben yemem açıkçası yiyene de a(t)fiyet olsun.

eşek eti katıyorlarmış kardeş ondanmış. Adamların elinde 10 ton eşek eti kalınca çareyi iftar menüsü çıkartmakta bulmuşlar.Aman benim söylediğimi kimseye söyleme şimdi zıltgıtı yerim.

Ben eşek etine memleketim eşek adasından alışığım , adada eşek dışında hayvan olmadığından , türkiye de uzakta kalıyordu, mecbur 4 yıl boyunca eşek kesip yedik.

Sıpa olanların eti yumuşak da , eşeğe çalanlarınki hemen sertleşmeye başlıyor , bizde sıparı sadece özel günlerde ne bileyim düğündür, sünnet düğünüdür felan o zaman kesiyorduk, Allah günahlarımızı affetsin ama en az 120 tane büyükbaş eşek kesip yedik .

• quote:

Orijinalden alıntı: asilkan20

merak eden arkadaşlar için menü

burası sıcak fırsatlar maksat bağcıyı dövmek olmasın lütfen!

dostum her şey iyi güzel de, şu DAMLA suyu kullanmayın. Coca Cola'ya ait DAMLA su Bursa'nın Barakfakih Köyünde, yani bizim köyde çıkmakta. Aslında KAYNAK SU DENİLEMEZ. Çünkü bataklık suyu. damıtıp / temizleyip şişeliyorlar ve satıyorlar. Siz siz olun hiç bir yerden DAMLA SU almayın ve içirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

iftarda menüyü 10 tl ye veren bir yerde muhakkak bir pislik vardır.Türkiye'deki tüm lokanta ve restoranlar düşünememiş bu fiyata menü vermeyi mobilya satan İkea mı düşünecek ?hayret! ben yemem açıkçası yiyene de a(t)fiyet olsun.

İkea musteri cekmek icin bunu yapmakta gayet dogal her gelen muhakkak bir aksesuar aliyor birde 10 tl okadar yabana atilacak bir rakam degil tmm menu dolu dolu ama brdava deil ondada karlari vardir maliyeti vs zayen iftar saati meydan ana baba gunu gibi bitakin. Yenek yemeyi adim atacak yer yok yatim saat kala iftara ikeanin restotant bolumunu dusenmek dahi istemiyorum . Hinca hinc Kalabalik sicak agir yemek kokulari vvs degmez

• İkea köfteleri ilk çıktığında tadı gayet güzeldi fakat artık soya oranı çok fazla ve tadı eskisine göre çok çok kötü. Piliçleri fena değil. Ama pek iyi pişmemişti bir kısmı çiğ idi zor yedik. Balık sevmediğimden denemedim.

Not: En son kışın yemek yemiştim ikea'da
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.