Şimdi Ara

İKEA İFTAR MENÜSÜ 9,95 TL! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 19.30dan itibaren iftar menüsü verilmeye başlanıyo ve saat yaklaştıkça baya bi kuyruk oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bu menüde içecekler sınırsızmı hocam ? Menüyü saat kaçda alabiliyoruz. Teşekkür ederim

ben pazar günü orada iftar yaptım. oturacak yer zor bulduk 5 dakika soluklanayım dedim saat tam 20:00 de sıraya baktığımda merdivenlerin oradaydı.
    tam 20 dakika da yemekleri aldım. içecek fiyata dahil değil 1.70 tl verip sınırsız içebilirsiniz. (kendiniz dolduruyorsunuz).

Not: ben köfte menü yedim lezzetliydi. tatlıda güzeldi. o fiyata çok iyi.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Bugün bi gideyim bende.
  • Geçen hafta biz de İkea da iftar menümüzü açmıştık. Tavuklu menüden yedik, 24 liraya sınırsız içecek ve dolgun iftar menüsü...
    İftar sözümüz vardı, onu da yerine getirdik)))))
  • İKEA dan yemek yiyeceğime kuru ekmek yerim daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FANATİK_25

İKEA dan yemek yiyeceğime kuru ekmek yerim daha iyi

hayırdır bu önyargı niye ? sırf yapı market oldugu içinmi ?
  • quote:

quote:

hayırdır ile başlayan bu sorgu niye ?
  • quote:

quote:

quote:

sıradan bi soruydu. niye bu kadar alınganlık gösterdin.

Neyse sen istediğin yerden ye bilader. Herkesin zevki başka tabi..

• quote:

quote:

quote:

quote:

sıradan bi soruydu. niye bu kadar alınganlık gösterdin.

Neyse sen istediğin yerden ye bilader. Herkesin zevki başka tabi..

benim yazdığımı sen nasıl okuyup anlayabiliyorsan, senin yazdığın da aynı şekilde anlaşılıyor.
    Demekki okuduğun gibi değil anlamak istediğin gibi okumuşsun.....

fazla söze gerek yok, bu akşam yemeğini ye, yarın burada anlatırsın....

• son 4 gün de 2 kez gittim öncesi de var ikea yı genel anlamda seven birisi olduğum için hala tavsiye ederim
  • Yahu ramazan bitti şu konu hâlâ bitmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

İkea köfteleri ilk çıktığında tadı gayet güzeldi fakat artık soya oranı çok fazla ve tadı eskisine göre çok çok kötü. Piliçleri fena değil. Ama pek iyi pişmemişti bir kısmı çiğ idi zor yedik. Balık sevmediğimden denemedim.

Not: En son kışın yemek yemiştim ikea'da

aynen eskiden daha güzeldi. insallah fazla olan soya oranıdır. at eti için baska ülkelerde basvuru yaptıgı söyleniyor. yaklasık 2 aydır köfte yemiyordum. bu zihniyetteki bir firmadan su bile içmem artık.
  • Allah'ım ne boş şeyleri tartışıyoruz yahu. Ben gittim, ablamla beraber yedim, ablam köfte yedi ben tavuk, tavuk gayet lezzetliydi, köfte benim damak zevkime uymadı. Giden arkadaşlara tavuk yemelerini öneririm.
  • birkaç sene önce almanyaya fuara gitmiştim.fuar alanındaki büfelerden birinde sosisli yemetk istedim.
    Bu arada almanya doğumluyum ve uzun yıllar almanyada yaşamıştım ama son 25 senedir Türkiyye'de
    yaşıyorum.
    Neyse fuar alanında sosis için adama müslüman olduğumu ve domuz eti istemediğimi, dana sosis (Rindwurst) istediğimi söyledim.
    Malesef veremeyeceğini zira dana sosisin %100 dana olmadığını,domuz eti ile katkılı olduğunu söyledi.
    Bana katkılı dana sosisi satmadı,dürüst ve etik davrandı. Bunu yapan Allahın Almanı yani gavur.istese dana sosis mi istiyorsun,buyur dana sosis diye satar parasını kazanırdı.

Birkaç gün önce biryerde okudum,Türkiyedeki lüks şehir otellerinde ve güneydeki bazı lüks tatil köylerinde domuz etleri
    (genelde yaban domuzu) soslarla terbiye edilip, dana eti diye millete yedirildiğini o otellerin ahçıları açıklamışlar.
    Hemde iftar yemeklerinde bu domuz etleri millete yedirilmiş.Otel sahipleri etler arasında 5-10 kat fiyat farkı olduğundan domuz etlerini
    millete yedirmişler. Bunu yaptıranlar ise Müslüman Türkler.

Allahın Almanının davranışı ile Allahın Türkünün davranışını gören,bilen , yaşayan bana kimse Allahın mobilyacısının yemeğini yemem,
    mobilyacının iftaryemeği ne alaka, ve benzer cart curt etmesin.Normal zamanda da yiyordum, iftarda da yedim, bundan sonra da yiyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 6 Ağustos 2013; 18:57:45 >

• dün oradaydık arkadaşla, sizi bilmiyorum ama çok premium bir iftar yaptık biz

• ikeada yemek mi olur diyenler bir denesinler bence. yemek konusunda çok iyiler özellikle isveç köfte çok hoşuma gidiyor
  • yakınlarda IKEA olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilkan20

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün arkadaşlarla İstanbul Forum'da gezerken iftarda ne yiyeyeceğiz derdine düştük! Sonra İkea'ya bi gidelim bakalım dedik. İyiki de gitmişiz İkea Ramazana özel İftar Menüsü hazırlamış çok hoş doyurucu üstelik ekonomik bir menü olmuş.

Çorba
    Salata
    3 Ana Yemekten birisi (İsveç Köfte / Tavuk Kanadı / Somon)
    Tatlı (Kazandibi / Sütlaç)
    Pide
    Hurma + Zeytin
    Su

bunlardan oluşan menü sadece 9,95 TL idi! Gidecek arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...

cumartesi bizde gittik foruma dedim iftar a ikea ya gidelim diye dinlemediler 3 kişi 85tl hesap geldi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.