Şimdi Ara

İKEA İFTAR MENÜSÜ 9,95 TL! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

uğraşma bence artık kardeş
  • http://www.ntvmsnbc.com/id/25426964/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün çoluk çocuk gittik.
    Yarım saat kala ikea'ya girdik, sakindi ortalık. İftara 25 dk kala bir anda millet saldırıya geçti. Bende sıraya gireyim dedim ama erkende beklemeyi tercih ettim. 15 dk kala sıraya girdim ve 10 dk masama döndüm.
    Benim önerim ise iftara 5 dk kala girin sıraya. İftar saati bomboş oluyor gişeler. En fazla birkaç dk geç açarsınız iftarı.
    Tabii tüm bunlar haftaiçi içindi,haftasonu düşünemiyorum oraları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

quote:

Orijinalden alıntı: asilkan20

merak eden arkadaşlar için menü

burası sıcak fırsatlar maksat bağcıyı dövmek olmasın lütfen!
     İKEA İFTAR MENÜSÜ 9,95 TL!

HOCAM SULAR DAMLA !!1!!!! DAMLA SU OLAYI DÜZELDİ DE BENİM HABERİM YOK MU ARKADAŞLAR ?

Büyük harflerle yazınca daha mı etkili oluyor? Damla olayı tamamen "bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" durumu. En az piyasadaki Erikli vb sular kadar kaliteli.

Ha Damla ile hiçbir baglantım da yok, ama birşeylere dikkat çekmek isterken, önce durumu kendiniz iyice öğrenin derim.

• IKEA'nın lokantalarında satılan bütün gıdalar 1. sınıftır.

istemeyen yemesin fakat mobilyacıda yemek mi yenir muhabbeti çocukca. çok başarılı bir lokanta konseptleri var. ikea'yı beğenmezler ; gidip burger king'de, at kafası lahmacun salonunda karınlarını doyururlar. herkes boğazda yemek yiyor da bizim mi haberimiz yok? hayır boğazda bir kez olsun yemek yiyin, ya da ne bileyim bebek'te falan bir kez de olsun yemek yiyin de şu kafanızdaki bazı tabular yıkılsın. ondan sonra daha sağlıklı düşüneceksinizdir. Türkiye'nin en lüks lokantasında bile göreceğiniz en büyük fark, masaya konan 3 çataldır. Bunu sakın unutmayın. yiyince zevkten ağlatan bir et goreceginizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

x lokantanın suları damla
    y lokantadaki garsonların elleri küçük
    z lokanta yeşil sermayemiş?

arkadaş nerelerde yemek yiyorsunuz çok merak ediyorum. bir de son zamanlarda ödedikleri fiyata göre hava atanlar var. biz x'de yedik fakat kişi başı 70 lira. yani bunu söyleyen, 70 liranın bir kalite kıstası oldugunu düşünüyor. 100 lira ödese daha kaliteli olacak orası. boyle insanlar da var. adam diyor ki biz 70 liraya yedik, siz 10 liraya yiyemezsiniz. hayır ikea, menüyü 30 lira yapsa adama bir rahatlama gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

IKEA'nın lokantalarında satılan bütün gıdalar 1. sınıftır.

istemeyen yemesin fakat mobilyacıda yemek mi yenir muhabbeti çocukca. çok başarılı bir lokanta konseptleri var. ikea'yı beğenmezler ; gidip burger king'de, at kafası lahmacun salonunda karınlarını doyururlar. herkes boğazda yemek yiyor da bizim mi haberimiz yok? hayır boğazda bir kez olsun yemek yiyin, ya da ne bileyim bebek'te falan bir kez de olsun yemek yiyin de şu kafanızdaki bazı tabular yıkılsın. ondan sonra daha sağlıklı düşüneceksinizdir. Türkiye'nin en lüks lokantasında bile göreceğiniz en büyük fark, masaya konan 3 çataldır. Bunu sakın unutmayın. yiyince zevkten ağlatan bir et goreceginizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

arkadaş nerelerde yemek yiyorsunuz çok merak ediyorum. bir de son zamanlarda ödedikleri fiyata göre hava atanlar var. biz x'de yedik fakat kişi başı 70 lira. yani bunu söyleyen, 70 liranın bir kalite kıstası oldugunu düşünüyor. 100 lira ödese daha kaliteli olacak orası. boyle insanlar da var. adam diyor ki biz 70 liraya yedik, siz 10 liraya yiyemezsiniz. hayır ikea, menüyü 30 lira yapsa adama bir rahatlama gelecek

İbretlik bir yazı olmuş irkildim ve kendime geldim.

Bir daha 70 liraya yemek yemicem, birinci sınıf ikea lokantası varken :)))

• çok başarılı ya. zaten o isveç köftesine bitiyom:)
  • ikea restoranını ben de çok severim tertemiz fiyatı uygun doyurucu iftar menüsünü de öneririm geçen yıl epey yemiştim güzeldir.

• "Elin gavurunda yemek mi yenir"
    "Mobilyacıda yemek mi yenir"
    Bunlar da oksijen tuketiyor.Normal adamlar gibi!!

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

"Elin gavurunda yemek mi yenir"
    "Mobilyacıda yemek mi yenir"
    Bunlar da oksijen tuketiyor.Normal adamlar gibi!!

sen ne tüketiyosun normal insanlar gibi oksijen tüketmek yerine üretiyormusun?
  • fiyatı gerçekten iyiymiş
  • uygun fiyat, temiz ortam, lezzetli yemekler. sonuç, mutlu insanlar. ikea işi biliyor. mutlu insanlar daha iyi alışveriş yapar. tebrik etmek lazım.
  • daha önceden ikea da isveç köftesi yemiştim tadı çok güzel
    eminim tavuk ve somon da güzeldir
    fiyatı en uygun olan yer burası herhalde
    evimie yakın olsa giderduk ama uzak
    benzin parası falan derken toplam 60-70 lik menülere gelir herhalde
  • elin gavuru falan diyorsunuz size ne dinlerinden...
    güzel yiyecekleri uygun fiyattan satıyorlar daha ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

IKEA'nın lokantalarında satılan bütün gıdalar 1. sınıftır.

Ah hocam ah, ne güzel şeyler yazmışsın. Bizim bu hava atma merakımız öldürüyor beni. Foursquare'e gir Starbucks vs trend yerlerde herkes check-in yapmis, salas ama inanilmaz guzel yemek yapan yerlere Allah'in kulu yorum bile yazmamis. Starbucks'taki bagel ile Izmir'deki boyozun lezzetini karsilastiramazsin bile ama iste hep hava atma merakimiz, ne desem bos. Forumda da bunun yansimalari cok fazla var, onlarca toblerone alip dizilmis haliyle fotograf cekmek vs. hic aklimin ermedigi seyler acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 11 Temmuz 2013; 2:09:42 >

• Tartışmaya girmiş saymayın beni ama fikrimi yazmadan geçemedim.. ben o köftelerine pek güvenmiyorum cidden
  • bugün bağdat caddesindeki iskenderci 1.5 porsiyon iskenderine 68 lira isteyince çok müslüman mümin de.. iftar menüsünü 40 liraya rezervasyon ile nazlı nazlı veren kebabçı cemaat ül müslimin de..

ikea gibi on numara yemeği bu fiyata veren yer gavursa. bende gavurum arkadaş. tamam?

Din kardeşi ayağına birileri keriz avına çıkmış kaz yolmanın adı iftar açmak olmuş memlekette. Aptal aptal konuşmayın.
  • İstanbula gidebilirsem bir aksam ugramak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bugün bağdat caddesindeki iskenderci 1.5 porsiyon iskenderine 68 lira isteyince çok müslüman mümin de.. iftar menüsünü 40 liraya rezervasyon ile nazlı nazlı veren kebabçı cemaat ül müslimin de..

ikea gibi on numara yemeği bu fiyata veren yer gavursa. bende gavurum arkadaş. tamam?

Din kardeşi ayağına birileri keriz avına çıkmış kaz yolmanın adı iftar açmak olmuş memlekette. Aptal aptal konuşmayın.

İçimi döktün abi oh be ...
  • Yılan eti de olsa yerim. Sen lezzetinden haber ver.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.