Şimdi Ara

İKEA İFTAR MENÜSÜ 9,95 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • menü güzel görünüyor ama, Ikea yemek konusunda güvenimizi yitirdi maalesef.. bir de bu yemeği almak için nerdeyse iftar çadırı kadar kuyruk beklersin :)
  • At eti falan yoktur da tüm dünyadaki ikealar içinde yiyecek bölümü kar eden tek ülke Türkiyeymiş.
    Bunu da zevksiz bir millet olmamıza bağlayabilirsiniz. İsveç mutfağı olmayan ülkelerden biridir.
  • o değilde iftar menüsü, iftar saati dışında da var mı ki ?

öyle yemeğinde felan , faydalansak iyi olur, sevaba girerler.
  • Bilende bilmeyende konuşmuş. Öncelikle Ikea'nın restorantı çok iyidir. Çocuklu aileler içinse candır. Somonu, lazanyası, köftesi, ıspanağı ve tavuk sevmediğim halde özel sosu ile tavuğu gayet iyidir, fiyatları hesaplıdır. Her gidişimde yerim mutlaka.
    At eti muhabbeti ise biliyorsunuz Avrupa'da oldu. Türkiye'de olmaz mı? Maalesef dışarıda yediğin her yerde bu risk var. O yüzden ben daha önce gidip, test etmediğim bir yerde kıymalı birşey yemem. İlle de et yiyeceksem kuşbaşı yerim. Fast foodculardan mümkün olduğunca birşey yemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Biz neden iftar menüsüne 60-70 tl veriyoruz bir kişi için, tamam mekan farkı ama on liraya menü mü olur la..

60-70 liralık ne veriyorlar ki?Gidip bir iyi bir kebapçıya çorbasından tatlısına kadar yesen 30 lira ancak olur.60 lira verilmez yakışmaz zaten orucun mantığına aykırı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

o değilde iftar menüsü, iftar saati dışında da var mı ki ?

öyle yemeğinde felan , faydalansak iyi olur, sevaba girerler.

yok hocam gün içinde oluyor iftara yakın bi saatte menü satılmaya baslanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

yok hocam gün içinde oluyor iftara yakın bi saatte menü satılmaya baslanıyor

Kötü olmuş, keşke her saatte olsa idi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolkepçe -- 10 Temmuz 2013; 11:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Biz neden iftar menüsüne 60-70 tl veriyoruz bir kişi için, tamam mekan farkı ama on liraya menü mü olur la..

60-70 liralık ne veriyorlar ki?Gidip bir iyi bir kebapçıya çorbasından tatlısına kadar yesen 30 lira ancak olur.60 lira verilmez yakışmaz zaten orucun mantığına aykırı.

http://www.yakamozbalik.com/images/iftar/iftarb.jpg

:)) haklısın hocam, gitmedim zaten, geçen sene en fazla 50 tl vermiştim iyi bir mekanda bu sene de 60 olmuştur dedim yakamoza baktım ve olmuş evet, verilir mi? bence 2 kişi için uygundur (kalabalık gidilmez, batırır adamı), elbette bu tarz mekanlar yemekten çok mekanın konumu ve kalitesi için fiyatı şişiriyor..

neyse,

bence ikea'dan yenir bana çok ucuz geldi fiyat ki herkes aynı şeyi düşünüyor, adamların amacı müşteri çekmek olduğundan mantıklı buluyorum ama 10 liraya böyle menü ramazanda bulunmaz hele hele büyük şehirlerde çok zordur bence..

• thunderace kullanıcısına yanıt
    Ben zevksizliğe değil de özentiye bağlıyorum.
  • güzel fırsat, haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Fasıl eşliğinde uzun sohbetler ederek yapılan iftar ile burada sıra bekleyip, zar zor yer bulup, apar topar yediğiniz iftar yemeği elbet bir olmaz. At eti konusunda Ikea döner menüsü ile ilgili bir başlık altında gereksiz bir tartışmanın içinde bulunmuştum. Tekrar o konulara girmeyeyim. Ancak üreticisi belli. Ayrıca mutfak bölümünde çalışan arkadaş ne kadar temiz olduğunu vurguluyor her seferinde. Şüphe duyan somon ya da tavuk tercih edebilir. Ben Ikea'ya güvenirim. Bu konularda hata yapacaklarına inanmıyorum. Ama iftar için Ikea'ya gideceğimi hiç sanmıyorum. O sırayı beklemeye kesinlikle değmez.
  • vayyy , elit müslümanlar doğmuş

60-70 tl ye iftarlar, sıradan bekleme sabrına sahip olmayıp bunu da ulu orta yazarak diğerlerine aba altında laf sokmalar, fasıllar , uzun boş sohbetler...

tam da gerçek islamda yer alan ramazanın anlamına uygun şekilde davrananlar :-)

be size oruç tutamazsınız demedim , size ramazanın anlamını anlayamamışınız dedim.

ötekiler berikiler sırada beklemeyenler parası yemeyenler 70tl ye iftar açanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

At eti falan yoktur da tüm dünyadaki ikealar içinde yiyecek bölümü kar eden tek ülke Türkiyeymiş.
    Bunu da zevksiz bir millet olmamıza bağlayabilirsiniz. İsveç mutfağı olmayan ülkelerden biridir.

• Sıkan sallayan sallasın, parası çok olan gitsin 60-100 tl verip yesin yapacak bişey yok, sonuçta çok parası olanla aynı yerden yemek yersek ayıp olur , kanatlar çok lezzetli tavsiye ederim.Ankara ikeanın bulunduğu yerdeki HD iskender de dahil olmak üzere, lahmacunlarda dahil,pizzada dahil yoğun olmayan zamanlarda hep ısıtılmış iğrenç şekilde servis yapıyorlar.Mesela ilk kez ordaki Hd iskenderden iskender yiyen birisi bidaha HD nin kapısından içeri girmez.Selanik caddesindeki süperdi ama o da kapanmış ne hikmetse.

Bu yüzden tercih ikeadan tarafa oluyor, ısıtılacaksa da kendim ısıtıyorum mikrodalgada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

vayyy , elit müslümanlar doğmuş

60-70 tl ye iftarlar, sıradan bekleme sabrına sahip olmayıp bunu da ulu orta yazarak diğerlerine aba altında laf sokmalar, fasıllar , uzun boş sohbetler...

tam da gerçek islamda yer alan ramazanın anlamına uygun şekilde davrananlar :-)

be size oruç tutamazsınız demedim , size ramazanın anlamını anlayamamışınız dedim.

ötekiler berikiler sırada beklemeyenler parası yemeyenler 70tl ye iftar açanlar...

Okuyunca benim mesajım da bayağı itici olmuş. Sanki Ikea'yı beğenmediğimden pahalı iftarlara gidiyormuşum gibi görünmüş. Bir yere gittiğim yok. Evimde yiyorum yemeğimi. Ne kadar ucuz olursa olsun bu kadar sıra beklemeyi sevmiyorum. Daha pahalısına gittiğimden değil yoksa.

• fiyat gayet güzel ama çok kalabalık oluyor, çoluk-çoçuk gürültüsü içinde çekilmez
  • quote:

At eti falan yoktur da tüm dünyadaki ikealar içinde yiyecek bölümü kar eden tek ülke Türkiyeymiş.

Çok normal, bir hamburger menüsünün 17 liraya satıldığı yer Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikea da yemek mi varmış ya asker halimizle o kadar para harcamıştık yemeğe forumda bilseydik onu da değerlendirirdik :) yukarıda pizzacı vardı bi alana bi bedava o da güzel oluyodu bayağı bi doyuyodu aç karnımız :)
  • ikea da yemekler güzelde mobilyalar beş (5) para etmez..
  • quote:

Tüm dünyada yiyecek yeri tek kar eden yer değil, yiyecek yeri en çok kar eden yer. mobilya vs satışı düşük.

yalan yanlış bilgi vermeye gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.