Şimdi Ara

Hpnin yaptığı bir hata canıma mal oluyordu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
3
Favori
28.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
890 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamlar teknolujide çağ atladı, akülü fırın yaptılar sizin için halen şikayet ediyorsunuz

    Şaka bir yana, gtx1050 ekran kartlı cihazını 1 sene kullandım, kasa kalitesi çok iyi değildi ama gram ısınmazdı. Hatta rakipleri aynı oyunlarda 90 dereceleri bulurken bendeki 80-82 derecede gezerdi .
  • aynısını bende düşündüm bence teknik serviste oluşan bir durum topu hp ye atıyor olabilir
  • Zamanında ablama işyerinden hp pavilion vermişlerdi. Bir kaç ay kullandıktan sonra batarya uyarısı verip duruyordu. Ablam şirketine durumu söylediğinde yeni batarya takmışlar. Bir ay geçmeden yine aynı hatayı verdi. Çevremde HP marka ürün kullanıpta -yazıcıları hariç- memnun kalan pek görmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun bilgisayarı alacaksanız seçenekler belli. Hp o klasmanda değil. İçine düzgün ekran kartı koyunca oyun pc si olmuyor ne yazıkki. 84 derece anakart için üst limitdegil o yüzden hp normal karşılamış sanırım ama genede servis bakim isteğini geri çevirmesi çok abest olmuş. Neyse ki başınıza birşey gelmemiş. Ama her halükarda bilgisayar ve telefon tamircilerine çok güven olmuyor ne yazıkki .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HP firması uzak durulması gereken firmalarından başında gelir. Yaptıklarını asla kabul etmezler. Muhatap olursan ne mal olduklarını anlarsın.

    Arıza için gönderdiğim bilgisayarın kamerasını sökerken tornavidayı kaydırıp LCD ekranın çizmişlerdi. Hemde öyle bir cizmeki ekranın çizilen kısmında görüntü yoktu.

    Cihaz geldiği gibi aradım ama nafile. Kabul etmiyorlar. Dedim güvenlik kameralarına bakın. Kamera yok dediler. Ozaman tamiri yapanla görüşeyim. Onuda kabul etmediler. Allahtan cihazda kronik başka arızalar da vardı geri iade ettim gitti.

    Bir daha asla ne HP alırım ne aldırırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 24 Şubat 2020; 11:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu alımlarda daha da ucuza gelen bu hp laptopları şirketler kullanıyor kardeşim. oyun için elverişli değil sorunu sıkıntısı olan çok kişi gördüm. bundan 10 yıl önce bile derlerdi hp ısınıyor almayın diye. Ürünlerinde zaten bir çok sorun çıktığı için bu sıkıntıları ehr yaşayanın zararını giderseler batarlar o yüzden tabi hakkını ara da sonuç alabileceğinden şüpheliyim. bir daha bulaşmaman dileğiyle...
  • Hocam üründe yaşadığınız problemleri vatan'a ve müşteri hizmetlerine garanti süresi dahilindeyken mi belirttiniz?
  • THH'ye gidip bir akıl danışın bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bataryanin hali cok korkutucu iyi kurtarmissiniz hakkinizi arayin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Madem ısınıyordu incelenmesi için erkenden göndermen gerekti. Garanti dolmadan tabirini kullanmana gerek yoktu. Direkt gönderecektin. Şikayetini yazıp gerekirse video çekip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen marka hp ve casper olunca; özelliklerine bile bakmıyorum.. parça kalitesi nedense çok düşük..

    sırasıyla; lenova, dell, samsung, asus tercihimdir..
  • Hpnin toplama kasalarında hep bir kalitesizlik ucuzluk var dış güzel ama genellikle kasa içini çekmiyorlar satışta farkındaysanız. Gtx 1060 bir kasası vardi 2 3 sene önce alacaktım birinden kutulamis bantlamiş vs 1 2 kere içinin resmini istememe rağmen oyalamisti. Gittiğim yerde de kutuyu açmak istediğimde aman garanti gider şöyle böyle ısrar ettim açtırdım. İçinden parmak kadar fanli incecik bir ekran kartı çıktı. İşlemcinin soğutması vs yok. Sonradan öğrendiğimde fabrika çıkış boyleymiş. Alan arkadaşlar mutlaka ürünü alanların yorumuna incelemelere baksın hp de herşeyin en ucuzu kullanılıyor. Fiyatları da o yüzden uygun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pili şişmiş macbook larda geldi bize kaç kez.
  • öne çıkardım, ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun.
  • Bence Dell değil alienware tercih edilmel
    Ben yatrken cihazı göbeğe koyanlardanım, düşündüm de patlama ihtimalini, büyük geçmiş olsun, ben bataryq ömrü bittiğinde pili çıkarıp kullanan arkadaşlara hak verdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 24 Şubat 2020; 13:16:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kere hp aldim isinma sorunu yuzunden laptoptan pisman oldum, o zamandan beri hpnin hicbir urununu kullanmadim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam burada Vatan Bilgisayar ve HP'nin kusuru büyük. Vatan Bilgisayar olması nedense hiç şaşırtmadı beni bu konuda. İki yil önce tv aldım kendilerinden. Kapalı kutuda gelmesine rağmen kutu tutma yerlerinden bakılınca çerçevenin korumasız olduğunu ve çizikler olduğunu farkettim. Kusur belirtmeden kutusunu açmadığım halde internet üzerinden alınan bu tv için cayma hakkımı kullandırtmadılar. Şirket adına düzenlenen fatura olduğundan cayma hakkı yok diye kandırmaya çalıştılar 14 günlük süreyi geçirmek için. Durumu avukatımıza bildirdik muhasebemizden iade faturası düzenletip borçlar kanunda mesafeli satış sözleşmesinin olmamasından dolayı tüketici korunması hakkındaki kanunun geçerli olacağını bildiren ihtarname gönderdi 3 gün sonra ürün iade alıp parasını yatırdılar. O gün bugündür kendilerinden bir tel bile almam artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa Monica -- 24 Şubat 2020; 16:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun bende hp kullanıyorum hatta burdan 2.el olarak almıştım malesef arada böyle hatalı ürün çıkabiliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C834D35AF

    Dostum pilde sıkıntı var ki gaz çıkışı olmuş. Durduk yere gaz çıkışı olmaz pilde.

    Bu arada şişmiş pil kasa içinde tehlike arz etmez. En fazla pıııııst diye ses çıkartır. Bu Li-Po dan çok daha tehlike olan 18650 grup pillerde bile basınç emniyeti var. Çok basınç olduğunda dış metal kapta ince + şeklinde kısım yarılır ve gaz çıkışı sağlanır. Tıpkı kapasitörler de olduğu gibi.

    Termal bakır blokta lehim olması imkansız bir durum. Onu geçtim lehim damlasının olduğu yer çipsetle öpüştüğü yer dışında kalıyor gibi.

    Laptop markalarına yorum yapan arkadaşa gelirsem, yıllardır notebook onarım işi yapan birisi olarak söylüyorum,

    Oyun için Dell değil MSI alın. Dell Gaming serileri acayip bozdu. Ben şahsen 7567 kullanıyordum. G3, G5 le kıyaslamak hakaret olur 7567 ye.

    Plastik var plastik var. G315 vesaire resmen leğen plastiği
    Hocam,

    Elinizde LP173WF4 SP D1 model panel var mı?




  • Arkadaşlar şuan ucuz işçilik herşeyin katili oldu. Çok pişman olacaklar ama geri dönüşü tüm firmalara pahalıya patlayacak.. Bu gün kar ettiğini düşünen yarın o potansiyel müşteriyi toplamak için can çekişecek...

    Artık ne servis ve müşteri destek alanlarında kalifiye eleman kalmadı, agır çalışma şartları yada düşük maaş politikası ile millet işi gücü bıraktı, Teknik eğitimli ve tecrübeli adam neredeyse kalmadı yada iyileri kallavi firmalar topladı. Bu her alanda bu şekilde gidiyor.

    Vestel klimam var ses problemi var 24 ocaktan beri git gel git gel tamir edemediler, Ya yanıp kül olacak yada pat diye gidecek... ama ozamana kadar belkide garanti süresi dolmuş olacak. Yazık günah 1 ay dır nasıl çözülmez!

    bu ve benzeri durumlar, Elektronik, beyaz eşya hatta en çokta arabalarda mevcut. Sıfır araç aldım Nissan qashqai arkadan zıngır zıngır ses geliyor ilk bakımda baktılar bütün vidaları kontrol ettiler hiç bir şey yok... Ben pazar günü dellendim başladım sesi aramaya neredeyse koltukları sökücem. Aha ne göreyim stepne havuzu içinde lastiğin altında parmak kadar siyah bir vida!!!! boşta hiç kullanılmamış. herhalde stepne içine düştü o anda stepneyi söküp çıkartmadılar.. ŞAKA GİBİ DİMİ!!!!

    A101 den sansung telefon aldım. M20 çok memnun kalmadım 1 hafta sonra sattım, adam beni geri aradı abi bu açılmış. Hayda 1 haftalık baba dedim atladım gittim yanına. Çok dikkatli bakınca kenarlarda yapışkan izleri var. Adam bu rebrush galiba dedi gitti. Benzer durum sıfır araç alıp boyalı çıkanlar mı dersin. Dersin oğlu dersin işde...! Boktan bir durumdayız




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.