Şimdi Ara

hp 530 kullanıcıları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
1
Favori
57.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci :Intel® Core™ Duo İşlemci T2300E 1.6 GHz 2 MB önbellek
    Chipset :Mobile Intel 945 GM Express
    Sistem belleği :512 MB DDR2 667 MHz Maks. 2 GB
    Ekran Kartı :Intel GMA 950 224 MB'a kadar paylaşımlı
    Ses Kartı :Conexant CX20549 tümleşik hoparlör, kulaklık çıkışı, mikrofon girişi
    Modem / faks :Var
    Network :10/100 ethernet
    Pcmcia :1 Tür I/II PC Kart yuvası 32 bit CardBus ve 16 bit kartları destekler
    Sabit Disk kapasitesi :80 GB 5400 rpm
    Disket Sürücü :Yok
    Optik sürücü :DVD yazıcı
    Batarya :4 Hücreli
    Klavye :86 Tuş Q Türkçe
    Ekran :15.4 " WXGA 1280 x 800 TFT Parlak Ekran
    İşletim sistemi :FreeDos
    Boyutlar :358 x 257 x 32 mm, 2.7 kg
    Geliştirilmiş Port'lar :2 USB 2.0, VGA, Mic In, Line Out, RJ-11, RJ-45
    Kablosuz haberleşme :802.11 a/b/g,

hp 530 notebook'lar ile ilgili sorunlarımızı,görüşlerimizi kısacası herşeyimizi burada paylaşmaya ,birbirimize yardımcı olmaya ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzalpturk -- 2 Kasım 2007; 0:16:56 >

• öncelikle kolay gelsin benım laptop ta windows vista yüklü. bbayadır wifi yi açmıyodum sonra actğımda lambası yanmaz olmus pc yı ılk alctığımda yanıyo ama tıkladığımda usutune yanmıyo sonra bios a reset attım wındows ılerlemısınden sonra pc mavı ekran gelıyo sonrada kendı ne format atıyo bana bı yardım edermısınız
  • Kardeş bios ayarlarından sata ile ilgili bi seçenek var onu iptal et sorun çözülür.
  • Merhaba,
    bende artık bir hp 530 kullanıcısıyım bugün itibariyle çalıştığım kurumun hediyesi olarak verildi.
    Sabahleyin sistem kurulumunu yaptık ama kısa zamanda xp ye geçmeyi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bu özellikteki laptopa xp yüklemek istedim fakat hddsi sata olduğu için kurulum sırasında sabit diski görmüyor.

Bunu düzeltebilmek için biostan nasıl bir ayar uygulamalıyım.
  • arkadaşım benimde hp 530 model laptopum war fakat bende windowsu kuramıyorum we bu bios ayaarlarına nerden giriyoruz cwp yazarsanız sewinirimm
  • Her bilgisayar alan kendi modeli için başlık açarsa ooooooooo... işimiz var!
  • ya bendede aynı notebook dan var xp yuklu ve once vista vardı ve onda sag en altta şarj zamanına bakıyodum xp de neden cıkmıyo llütfen yardım eden
  • arkadaş bende hp 530 laptop var yanlız vista onu xp yapacam yanlız sabir disk görmüyor bios ayarlarından mı yapılıyor şimdiden tşkler çok acill!!! lazım da
  • --------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaslar

1 ay kadar once hp 530 model bı laptop aldım ...

Paylaşımlı 224MB ekran kartı oldugu yazıyordu... 1 gb ram takvıyesıyle 2 gb ram oldu pc de ... ama ekran kartı devamlı 128 mb goruyor. bunu 300 kusurlere cıktıgı duyumları var.. konu hakkında yardımcı olabılıcek arkdaslar varsa .. en acilinden YARDIMMMMM :) lazım...

bu arada ekran kartı modelı Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
  • bende hp 530 coe duo 2.16 aldım ama elime daha ulaşmadı.

Bir kaç sorum olacak, bilgisayardan şikayetiniz var mı acaba ? Vista 2 gb bellek bile kasar mı? Genel olarak performans nasıl ? Cevaplarsanız sevinirim
  • sorunu hallettiniz mi sayın barettaa?
  • baretta bios ile halledilebilir işin sata disk seçeneğini değiştireceksin...
  • 1:hp 530 xp kuramayanlar sata native modunu biosdan disable yapıp f10 hafızaya aldıktan sonra tekrar save and exit dan f10 la cıkınız kurulum başlar

2:eğer diskiniz sata 2 yi destekliyorsa ilk başta bir usb disket sürücü almanız gerekiyor sonra ıch 8 yada ıch 7 driverini diskete atmanız lazım en son aşama xp ilk kurulum ekranı geldiğinde f6 la kuruluma devam edip s tuşuna basarak ek aygıt belirtmelisiniz driveri göstertikden sonra gerisi gelir

sata 2 ncq desteği varsa böle yapılıyor başka yolda var disket bulamadım diyorsanız
    http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=1144704&admit=-682735245+1193405807378+28353475

ingilizce olarak anlatıyor

inidirilecek program buhttp://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-62909.html

• Arkadaşlar merhaba;

Ben de bu bilgisayardan almayı düşünüyorum. Bimeks'de 1 GB ram hediyesi ile 1100 YTL. Cihazda S-Video çıkışı var mı?
  • s video yok monitör çıkışı var
  • HP530'un tüm modellerinde SATA harddisk mi var ?
  • biostan satayı native ettikten sonra rahat bir şekilde xp kurulabiliniyor.
    benim sorum biostan kapattığımız sata nativeyi kurduktan sonra açmalımıyız.
  • HP 530 modelinden kablosuz internete bağlanabiliyoruz ama telefona vs. bluetooth ile birşeyler yollayamıyoruz. Denetim masasında bluetooth simgesi var ancak nasıl aktif edilecek ? IVT BlueSoil programını da indirdik, bulunamadı dedi. HP'nin sitesinden bluetooth driverı aradım emin olamadım. Bu cihazda bluetooth özelliği var mı, ek aparat mı almak zorundayız? + bluetooth özelliği varsa aktif edecek klavye kısayolu nedir ? ( Dell modellerde Fn+F2 gibi ) Teşekkürler..
  • arkadaşlar bende hp 530 var 15 gün oldu alalı ancak cihazı açarken bi sıkıntı yaşıyorum düğmesine basıyorum açılıyor masaüstü geldikten sonra ekran 2-3 kere gidip geliyor.Acilen servisine göndermem gerekiyor değilmi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.