|
| _____________________________ |

|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konun üzerinden çok süre geçmiş malum ama ben yine de şansımı deniyeyim. Arkadaşlar bende bu hp 530 dan bir tane var çok eski. Ben bozuldu diye unutmuştum onu sonradan Bi bakayım dedim çalışır mı tamirciye götürdüm adam şarja taktı çalıştı. Benim laptop ta ki sorun zamanından beri wifi çalışmıyordu adam da 50 100 lira civarı tamir edilir dedi. Ettirsem sizce kardeşim için online dersler de iş görür mü. Yaptırmaya değer mi malum fiyatlar uçmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende de Celeron M 440 işlemci olanından var. İki gündür kafayı taktım. Aslında 2 yıldır yatıyordu. Bu fiyatlara çocuklara tablet alacağıma youtube ve ufak tefek işler yapmaları için ayağa kaldırmaya çalışıyorum. 2 GB olayını çözemedim. Sanırım çözümü yok. Ben 4 GB olsun istiyorum ama takınca ekran görüntü vermiyor. Sanırım Chipset izin vermiyor. Şuanlık RAM bellek 2 GB. Ancak bugün T7200 4MB önbelleği olan bir mobil işlemci takıp denedim. Soketler uygundu. Açtım oldu. BIOS görüyor. Ancak işletim sistemini açmıyordu. Sonrasında biraz karıştırdım. BIOS' ta Dual Core disable yaptım. Şuan çalışıyor. Sanırım çift çekirdek olarak işlev görmüyor. Ama Windows işlemciyi normal t7200 olarak görüyor. Önceki Celeron dan çok daha iyi. Ben youtube videolarına takmıştım. Takılıyordu. En azından o sorunu çözmüştüm oldum. |
|
Merhaba benim batarya ömrünü tamamlayınca yan sanayi batarya aldım fakat jackı çekince hemen kapanıyor. İki adet sıfır batarya alıp denedim durum bu şekilde. Tekrar açmak istediğimde jack takılıysa bataryadan güç alarak açılıyor. Bataryayı tamamen kullanınca tekrar kapatıp. Bataryayı sök tak yaparsam şarja başlıyor ve adaptörden güç alıyor sonun ne olduğunu bilen var mı? |
|