Şimdi Ara

hp 530 kullanıcıları buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
58.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: --kemal--

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

quote:

Biraz hort olacak gibi ama yeni konu açmak istemedim. Konuyu gören kullanıcılar varsa inşallah cevap yazar. Anakart ram de kaç gb 'ye kadar destekliyor ? Üzerinde 1 gb var diğer boş olan slota 1 ya da 2 gb ram takmak istiyorum. Ddr2 800 mhz taksak nasıl bir değişim olur ?

Bulsam ucuza bende alıp takacağım, 2gb kadar destekliyor, birde Windows 8 için gma grafik sürücüsü bulamadım var mı bunun cevabı.
    Konuya da bakayım bi.

20 lira civarında fiyatlar. Hiç fantezi aramaya gerek yok o zaman 2 gb filan 1 gb alıp takalaım ve yolumuza bakalım.

Hocam onların yazdıkları rakamlara bakmayın.Elinizde fazladan ram varsa deneyin derim.Ben şimdi bu leptopu bie köşeye kaldırdım.Fakat bu bilgisayarın işlemcisini değiştirmeye niyetliydim fakat o sıralar işim olunca yapamadım ,kaldı gitti...
    Diğer bir konu açmıştım oraya bakabilirsiniz.

Eski bi laptop var üzerinde 2 gb ram var ikisini de takar bi bakarım 3 gb görüp görmediğine

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --kemal--

quote:

quote:

quote:

Biraz hort olacak gibi ama yeni konu açmak istemedim. Konuyu gören kullanıcılar varsa inşallah cevap yazar. Anakart ram de kaç gb 'ye kadar destekliyor ? Üzerinde 1 gb var diğer boş olan slota 1 ya da 2 gb ram takmak istiyorum. Ddr2 800 mhz taksak nasıl bir değişim olur ?

Bulsam ucuza bende alıp takacağım, 2gb kadar destekliyor, birde Windows 8 için gma grafik sürücüsü bulamadım var mı bunun cevabı.
    Konuya da bakayım bi.

20 lira civarında fiyatlar. Hiç fantezi aramaya gerek yok o zaman 2 gb filan 1 gb alıp takalaım ve yolumuza bakalım.

Hocam onların yazdıkları rakamlara bakmayın.Elinizde fazladan ram varsa deneyin derim.Ben şimdi bu leptopu bie köşeye kaldırdım.Fakat bu bilgisayarın işlemcisini değiştirmeye niyetliydim fakat o sıralar işim olunca yapamadım ,kaldı gitti...
    Diğer bir konu açmıştım oraya bakabilirsiniz.

Eski bi laptop var üzerinde 2 gb ram var ikisini de takar bi bakarım 3 gb görüp görmediğine

Bu arada sizide kullanıcılar platformuna ekledim,isterseniz imzayı ekleyebilirsiniz.
    Platformun linki :http://forum.donanimhab...091/f_//tm.htm#88130091

• Bu dizüstüne win7 starter kurdum , YouTube 720p de hala kasma yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal hddsini cikardim tasinabilir yapmak icin nasil bir kutu almamiz gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogankasap

Orjinal hddsini cikardim tasinabilir yapmak icin nasil bir kutu almamiz gerekiyor?

Sabit disk kutuları var ondan alırsanız bu hard diski harici olarak kullanabilirsiniz :)
  • Geçenlerde windows10 kurdum. Iyi idare ediyor. Ama alt tuşuna yazılımsal dediğim kendi kendine basma olayı devam etti. Söküp takınca düzeliyor sonra yine aynı. Baktım işlem yaptırmıyor. Bir program buldum. Tuşlar ile her türlü oynanabilen bir program. Onunla Alt tuşunu iptal ettim. Sıkıntı çözüldü.
    Şu youtube 720p video olayı hala aynı oynatamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geçenlerde windows10 kurdum. Iyi idare ediyor. Ama alt tuşuna yazılımsal dediğim kendi kendine basma olayı devam etti. Söküp takınca düzeliyor sonra yine aynı. Baktım işlem yaptırmıyor. Bir program buldum. Tuşlar ile her türlü oynanabilen bir program. Onunla Alt tuşunu iptal ettim. Sıkıntı çözüldü.
    Şu youtube 720p video olayı hala aynı oynatamıyor.

Bilmiyorum hocam, şuanda leptopu kullanmıyorum ama efsane leptoplardan biri :)
    Belki virüs bulaşmış olabilir,format atmayı deneseydiniz.
  • --kemal-- - kullanıcısına yanıt
    Format çözüm olmadı hocam. Içini de temizledim. Sıcaklık sorunu yok ama diğer bilgisayarım için macun alırsam ona da uygulayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede celeron 530 var yotube kasma yapıyor makina kasa sapasağlama ama hüç bir şey yapamıyorum bugün bir arkadaşım pardus yükleyecek bakalım ne olacak

• Konun üzerinden çok süre geçmiş malum ama ben yine de şansımı deniyeyim. Arkadaşlar bende bu hp 530 dan bir tane var çok eski. Ben bozuldu diye unutmuştum onu sonradan Bi bakayım dedim çalışır mı tamirciye götürdüm adam şarja taktı çalıştı. Benim laptop ta ki sorun zamanından beri wifi çalışmıyordu adam da 50 100 lira civarı tamir edilir dedi. Ettirsem sizce kardeşim için online dersler de iş görür mü. Yaptırmaya değer mi malum fiyatlar uçmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babalikoli53

Konun üzerinden çok süre geçmiş malum ama ben yine de şansımı deniyeyim. Arkadaşlar bende bu hp 530 dan bir tane var çok eski. Ben bozuldu diye unutmuştum onu sonradan Bi bakayım dedim çalışır mı tamirciye götürdüm adam şarja taktı çalıştı. Benim laptop ta ki sorun zamanından beri wifi çalışmıyordu adam da 50 100 lira civarı tamir edilir dedi. Ettirsem sizce kardeşim için online dersler de iş görür mü. Yaptırmaya değer mi malum fiyatlar uçmuş.

Selamlar, bu urun bende var, uzerinde wireless kartida mevcut. Size gonderebilirim. Bu urun baska wifi kartlari ile çalışmıyor denedim. Bios hatasi veriyor. Sizin urununuzun islemcisi neydi?

Ben bunu kendimce az estetikledim nas server olarak kullaniyorum evde.

• Selam.

Elimde hp 530 1.83 Ghz 1 gb ram pc var.

Bu pc de nasıl bir yükseltme ve iyileştirme yapabilirim?

Bilen arkadaşlardan rica olunur.

• gurkancoruh kullanıcısına yanıt

Bende de Celeron M 440 işlemci olanından var. İki gündür kafayı taktım. Aslında 2 yıldır yatıyordu. Bu fiyatlara çocuklara tablet alacağıma youtube ve ufak tefek işler yapmaları için ayağa kaldırmaya çalışıyorum. 2 GB olayını çözemedim. Sanırım çözümü yok. Ben 4 GB olsun istiyorum ama takınca ekran görüntü vermiyor. Sanırım Chipset izin vermiyor. Şuanlık RAM bellek 2 GB. Ancak bugün T7200 4MB önbelleği olan bir mobil işlemci takıp denedim. Soketler uygundu. Açtım oldu. BIOS görüyor. Ancak işletim sistemini açmıyordu. Sonrasında biraz karıştırdım. BIOS' ta Dual Core disable yaptım. Şuan çalışıyor. Sanırım çift çekirdek olarak işlev görmüyor. Ama Windows işlemciyi normal t7200 olarak görüyor. Önceki Celeron dan çok daha iyi. Ben youtube videolarına takmıştım. Takılıyordu. En azından o sorunu çözmüştüm oldum.

• Merhabalar bende 512mb olan sürümden var piyasadan 1+1=2gb lik 2 ram alsam marka model uyumuna dikkat ederek sorun çıkarır mı? Yabancı bir YouTube kanalında da baktım bu laptoba ssd taksanız bile hdd performansı veriyor demiş birisi bu doğru mu?

• Merhaba benim batarya ömrünü tamamlayınca yan sanayi batarya aldım fakat jackı çekince hemen kapanıyor. İki adet sıfır batarya alıp denedim durum bu şekilde. Tekrar açmak istediğimde jack takılıysa bataryadan güç alarak açılıyor. Bataryayı tamamen kullanınca tekrar kapatıp. Bataryayı sök tak yaparsam şarja başlıyor ve adaptörden güç alıyor sonun ne olduğunu bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.