Şimdi Ara

hp 530 kullanıcıları buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
58.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: omer1990

    Her bilgisayar alan kendi modeli için başlık açarsa ooooooooo... işimiz var!


    Arkadaşım çok saçma bişey yazmışın,yazmak için yazdığın belli oluyor hemen.

    Bende tam böyle bi konu arıyordum dedim DH'de kesin vardır ilk girdiğim forum burası ve saolsinki arkadaşlar böyle bi konu açmışlar. Bu notebook dan almayı düşünüyorum sorunları ne öğrenmek istiyorum, kullananlardan bilgi almak istiyorum arkadaşlarda üşenmeden çekinmeden açmışlar buraya böyle bi konu ben seviniyorum buldum die sende "Ne bu her bilgisayar alan konu açarsa" die kendi çapında sitem ediyorsun insanları kaçırıyorsun en azından burdakiler senin gibi her aldıkları oyunu yazmıyolar imzalarına(bide yakında buda geliyor diye PSP eklemişsin ne diyim)

    İnsanlar emek gösterip bişeyler ortaya çıkarmaya çalışılıyorlar bizleri bilgilendirmeye çalışıyorlar ayıp senin yaptığın

    Arkadaşlar bende kullananlara sitem ediyorum o kadar kullanan var birisi kalkıp bi inceleme yapmamış artılarını,eksilerini söylememiş 1 sayfa bile yazı yok,biraz daha ilgi LÜTFEN




  • Bende ik önce düşündüğüm model olarak Hp yi ön sıralarda belirtmiştim ancak sonrasında araştırmalarım sonucunda imzanda var olan Dell 1525 ürününü aldım..

    Hp nin şuanda başlığında bulunduğumuz tcr 530 serisi iyi diyebilirimancak benim kullandığım Dell 1525 serisi Q001 ürününde bloetoth dahili webcam ve bana göre en önemlisi fiyat perfornmans kıyaslamasında Dell 1525 Q001 Serisi ürününü bir kullanan olarakta herkese tavsiye ederim..

    Hp de bu ürününde ekran kartı olarak intel gma 3100 kullanmış dell dede aynısı var dediğim gibi işlemci hızı 2.16 gibi görünsede diğer donanımı olarak entegre olarak bu kadar hızı alabileceğini düşünmüyorum neden derseniz sonuçta işlemci gücü t2600 seviyelerinde ancak 1.6 lık ya olur ya olmaz tabi alanlara hayırlı olsun piyasada olan bir kaç modelden çok daha iyi diyebilirim bu seri için..

    Ancak Dell ile kıyaslamasını yaptım kendime göre.

    Kullanıcıları resimlerini daha ayrıntılı olarak anlatırlarsa kasa özelliklerini tuşlarının avantajlarını hdd sesi fan sesi dezavantajlarını belirtirlerse alacak olan arkadaşlara bir fikir olması açısından iyi olacaktır..

    İyi forumlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47



    Kullanıcıları resimlerini daha ayrıntılı olarak anlatırlarsa kasa özelliklerini tuşlarının avantajlarını hdd sesi fan sesi dezavantajlarını belirtirlerse alacak olan arkadaşlara bir fikir olması açısından iyi olacaktır..




    +1905

    Ark. bi hareket bekliyoruz bi inceleme yapsanız...
  • arkadaşlar bende de 530 un celeron m 520 1.6 ghz 512 mb ram li modeli var daha önce toshiba kullanıyordum bariz şarz farkı ortada bunun ki max. 1s 40d gidiyor. onun dışında günlük kullanım için iyi malzeme kaliteli, ekran güzel, ses tek hoparlör olmasına rağmen idare ediyor (sayılır) usb portu 2 (az), kamera mavidiş gibi eksileri var.
  • Hp 530 serisi kullanan yokmu acaba resim eklese açıklama yapsalar fena olmazdı
  • iyi günler..bende hp 530 fh547aa modelini almayı düşünüyorum.teknosa da 911 ytl ye satılıyor şu an ama tam olarak karar weremedim.wista yı kullanmak istemidğim için xp yüklicem we ordada sata oldugu için problem yaşandığı yazıyor...

    tavsiyelerinizi bekliorum alınıp alınmıcağına dair 900 ytl civari bişilerde önerebilirsiniz...hp 530 fh547aa alan arkadaşlar warsa onlarda inceleme yapıp göderirlerse iyi olur .. :D
  • XP Kurma Genelde Her laptop İçin Yaşanır...Şunu söyleim eger çok prof. bir kullanıcı değilsen Grafik ile fazla işin yoksa almannı tavsiye ederim...Teknosadan alacak iisen orada zaten vista kuracaklar sn teknik servislerine söyleip xp kurdura bilirsin!!!onlar kuruoalar...
  • Tüm HP 530 Alacak arkadaşlar...900 ytl civarında olan bu bilgisayar piyasaya göre çok ii ancak şöle bi durum war harici ekran kartı olmadıgı için fazla grafik ile ilgili işlemler yapamıosunuz bunun yanında pc ile birlikte 1 gb rem werilior buda yeterli olmor Ek Girşi war yükseltmek Kullanıcı için çok avantajlı...Benimde alırken korktugum tek şey Pilin nekadar süre gittiği di ve korktugum başıma geldi %100 şarj da kalan saat 45 dk dior buda uzun yolculuklar için kötü oluor...Ses sistemine gelince özelliklerine bakıp aldanmayın ses çok çıkmıor bir compaq serisine veya acer aspirine serisine göre ses sistemi aynı özelliikte malesef...Fan Sesini Gelince Fan çok fazzla ses yapmıor ama makine çok ısınıor buda sizi tedrgn edior...Bunun dışında makine bu fiyata çok ii tuş takımı ekran , tasarım olarak ve Dual 2 Core 2 GB ram taktınızmı uçuor...Alacak arkadaşlar için şiimdiden hayırlı olsun kafanıza bir problem olursa sorabilirsinz???




  • quote:

    Orjinalden alıntı: melikkayadelen

    Tüm HP 530 Alacak arkadaşlar...900 ytl civarında olan bu bilgisayar piyasaya göre çok ii ancak şöle bi durum war harici ekran kartı olmadıgı için fazla grafik ile ilgili işlemler yapamıosunuz bunun yanında pc ile birlikte 1 gb rem werilior buda yeterli olmor Ek Girşi war yükseltmek Kullanıcı için çok avantajlı...Benimde alırken korktugum tek şey Pilin nekadar süre gittiği di ve korktugum başıma geldi %100 şarj da kalan saat 45 dk dior buda uzun yolculuklar için kötü oluor...Ses sistemine gelince özelliklerine bakıp aldanmayın ses çok çıkmıor bir compaq serisine veya acer aspirine serisine göre ses sistemi aynı özelliikte malesef...Fan Sesini Gelince Fan çok fazzla ses yapmıor ama makine çok ısınıor buda sizi tedrgn edior...Bunun dışında makine bu fiyata çok ii tuş takımı ekran , tasarım olarak ve Dual 2 Core 2 GB ram taktınızmı uçuor...Alacak arkadaşlar için şiimdiden hayırlı olsun kafanıza bir problem olursa sorabilirsinz???


    Hocam ben almayı düşünüyorum.HP kalitesini çok iyi biliyorum ancak istediğim özellik sesiz olmalı ve çok ısınmamalı.Şimdi sizin labtopunuz internet kullanımında oda kaç derece iken CPU kaç derece oluyor?Bunu öğrenmek istiyorum.

    Kendime ucuz bi labtop arıyorum ama bu hp modelinden daha iyisi yok gibi.Datrnlar var onları da salla.IBM-Lenovo ile bu HP arasında kaldım. Sizin önereceğiniz en fazla 900 lira gibi bir labtop var mı?




  • Bİr de ram 2gb aşağısı kurtarmaz.Ram 512x2 değilde tek 1gblıktır inşallah öyle mi sizinkinde?Ve ram yeri arka kapakta mı?İnşallah klavye sökmeyi falan gerektirmez ram olayı.
  • merhabalar arkadaşlar.

    bende artık hp 530 kullanıcısıyım. her şeyi çok güzel. ancak ufak bi sorunum var. bilgisayar açıldıgında masaüstü geldiğinde ekran kapanıp açılıyor. bu neden oluyor acaba ? şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara. işletim sistemim vista business.
  • ya hocalar bende ikinci laptop olarak bu HP 530 Celeron M520 modelini düşündüm, uygunda geldi biraz ama bu xp kuramama olayı canımı sıktı sizce başka bi modelemi yönelsem ?
  • Hayırlı olsun...Vistamı kullanıosn??? Onun nedeni grafik kartı hersefernde ekran ayarı yapması sorun yok ancak xp de bu sorun yok...
  • cpu ısısı için bşy diemicem ancak ısınması çok sorun olacak bişey deil...Söylediğn markalar içinde hp al derim bu fiyata bn şu 1 aylık dönemde 5 adet hp 530 sattım ve herksde memnun...Ram üzerinde 1 gb gelior arkadan açıp takılıor...HP Gerçekten gsel bir marka ama bütün laptop dünyasna baktıgımızdada en fazla arızası olan laptop serisi compaq ancak pavillion serisinde yok şuan için...Xp kurmayıda sorun yapmayın en kötü ihtimal Teknik servise götürür kurdutturursunuz snra yedeklersniz çöktügünde ugraşmazsınız...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: skynex

    ya hocalar bende ikinci laptop olarak bu HP 530 Celeron M520 modelini düşündüm, uygunda geldi biraz ama bu xp kuramama olayı canımı sıktı sizce başka bi modelemi yönelsem ?

    arkadaşım kim demiş xp kuramama olayını ben şu an hp530 celeron m520 xp prof. ten yazıyorum bütün driverler var kurarken bios tan sata yı disable yap kur tekrar aç bitti. cihaz da çok güzel sessiz 512 ram var ben ikinci el sitesinden 10 lira ya 512 daha aldım arka vidayı açtım taktım oldu 1gb süper iş görüyor nete giriyorum en çok hiç problem yok. tek sorun şarj max. 1saat 40 dak.
  • Hiçbir batary için max.1.40 diemezsnz szn batary bisorun olabilir ozaman bnm şunanda 2.30 saat İçindeki programlara ve kullanıma bağlı...
  • merhaba arkadaşlar bende hp530 un GU334AA#AB8 modeli var galiba şuan için üretilmiyor. 1.66 core duo işlemci 1 gb ram ve 80 gb harddisk var ve vista home basic yüklü. bilgisayarımdan gayaet memnundum iki nokta hariç usb girişlerinin azlığı ve ses kalitesi usb sorunu için usb prot kullanıyorum ses için ise ses sistemi evdeyken hiçbir problem kalmıyor. kullanmaya başladıktan bir müddet sonra performanstan sıkıldım ve biraz değişikliğe gittim (aslında performans tatminkardı) 320 gb harddisk ve 4 gb (2+2 kingston) ram taktım makinaya ve şu anda herşey süper kafa tutmadığım makina yok arkadaşlar arasında bazı arkadaşlar o parçalara o kadar para verecğine üst model bir makina alsan olmaz mıydı diyecekler ama ee biz doğan görünümlü şahin ekolünden geliyoruz. sırada işlemci var onuda değiştirmeyi düşünüyorum ama uyumlu model konusunda bilgi bulamadım

    gelelim bilgisayarı deneme ve inceleme konusuna
    yaklaşık yedi aydır kullanıyorum ve bilgisayarım topu topu 5 gün kapalı kalmamıştır belki de sürekli açık. şarjı kablosuz internete bağlı, müzik son ses açık ve internette sörf yaparken 2 -2.30 arası gidiyor toshibalardan birazaz ama olsun nfs most wanted proglemsiz oynaya biliyorum. photoshop cs9 gibi programları çok net çalıştırıyor.
    7. ayın sonunda tounchpad kısmında renk değişmesi oluştu. bunun haricinde kususrsuz bir makina.
    gelelim sistem yükleme problemine
    kurtarma dvd lerini oluşturdum. sonrasında yeni harddiski taktım güya orayada wistayı yükleyeceğim. dvd leri taktım biostan başlatma sırasını seçtim. başlat dedim ama oda ne daha bilgisayar dvdyi okuyamadan süre geçiyordu. tekrar biosa girdim açılışta bekleme sürelerini maximuma getirdim ama yine olmadı canım çok sıkıldı. amacım bilgisayarı karasızlığa düşürüp süreyi uzatmaktı. usb hardiski bağladım dvd de takılıydı aç dedim bilgisayar o süreyi bekledi sonra açılmasını istediğin bölümü seç anlamında bir bölüm daha çıktı ve süre geriye saymaya başladı son saniyeye kadar bekledim ve dvdyi seçtim sonuç dvd den yükleme yapıldı ve vista sorunsuz bir şekilde yeni harddiske yüklendi. geri yükleme sorunu olan arkadaşlara bu yöntemi de denemelerini öneririm belki sizede çözüm olur

    evet arkadaşlar işte benim gözümde hp 530 eğer bilgisayar konusunda kafanıza takılan veya tavsiye almak istediğiniz bir konu olursa sorabilirsiniz




  • Merhaba arkadaşlar aylar süren araştırmalarım sonucu 15 gün önce fiyat/performans olarak en uygun bulduğum hp530 core2 duo modelini carrefour/samsun/bafra mağazasından yazıcı ve çanta hediyesiyle beraber 877 ytl'ye aldım ve 15 gündür kullanıyorum.
    Şu an için gayet memnunum.
    Kaliteyi ucuza almak varken neden daha fazla para ödeyesinizki.
    Bu arada hp nin teknik destek hattına teşekkür etmek istiyorum, çünkü ilk kurulumda recoveri diski oluşturmayı unutmuşum format atınca recovery bölümüne ulaşamaz oldum ,teknik destek hattını aradım ve bana ücretsiz olarak kurulum dvd lerini göndereceklerini söylediler.Şu an kargoda: 1-2 gün içinde elimde olur.
    Bilindiği gibi birçok markada bu imkanlar yok bu dvdlerden 30 ile100 ytl arasında ücret talep edenler var yani kısaca hp markasını öneririm.
    Birde benim bir sorum olacak.vistayı silip xpye dönmek isteyen arkadaşlar niye xpde kalmak istiyorlar bence viste service pack2 yükleyince çok süper bir işletim sistemi. Benim dizüstünün ramı 1gb olmasına rağmen gayet güzel çalışıyor tabi yakında ramı 2 gbye çıkaracağım ama bu bile vista için yetiyor.
    Vistanın sırlarını tam olarak kavrayabilenler asla xpye dönmek istemezler bence




  • quote:

    Orjinalden alıntı: angn


    --------------------------------------------------------------------------------

    merhaba arkadaslar


    1 ay kadar once hp 530 model bı laptop aldım ...

    Paylaşımlı 224MB ekran kartı oldugu yazıyordu... 1 gb ram takvıyesıyle 2 gb ram oldu pc de ... ama ekran kartı devamlı 128 mb goruyor. bunu 300 kusurlere cıktıgı duyumları var.. konu hakkında yardımcı olabılıcek arkdaslar varsa .. en acilinden YARDIMMMMM :) lazım...

    bu arada ekran kartı modelı Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family




    aynı soruyu bende soracam.bendede aynı sorun var ekran kartı 128 mb olarak gozukuyor ve 224 mb olarak aldım.acaba ekran kartını nasıl yükseltebiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhn35 -- 21 Eylül 2008; 19:57:10 >

  • SORU SUAL SORU SUAL
    Arkadaşlar; Bende mâlumunuz bir hp530 var. 1 gb ve Vista home yüklü. Bu aleti kapat diyorum, aradan bayağı bi süre geçiyor ve "sizi beklenmeyen bir kapanmadan kurtardık" gibi bir uyarı çıkıyor dolaysı ile bilgisayar kapanmıyor. bunun hikmet-i sebebi ne ola acep...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.