Şimdi Ara

hp 530 kullanıcıları buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
58.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bnymnyrl


    SORU SUAL SORU SUAL
    Arkadaşlar; Bende mâlumunuz bir hp530 var. 1 gb ve Vista home yüklü. Bu aleti kapat diyorum, aradan bayağı bi süre geçiyor ve "sizi beklenmeyen bir kapanmadan kurtardık" gibi bir uyarı çıkıyor dolaysı ile bilgisayar kapanmıyor. bunun hikmet-i sebebi ne ola acep...


    vista ile bende 256 mb görünüyor işletim sistemine göre değişebilir sistemin xp ise 128 olur bence




  • merhaba,

    bende hp 530 - kd092aa 1,83 mhz kullanıcısıyım, vista yı kaldırıp xp yaptırdım, ancak ses driveri ni bi türlü yükleyemiyorum. ses çalışmıyor.
    hp nin sayfasından indirdim o da olmadı. modemi de yükleyemedim. sizce ne yapmam gerek?

    Saygılar
  • SLMS arkadaşlar ben de kadir has da okuyorum bu sene bize hp 530 werdiler aynı sorun bende de oluyor ne yapmalıyım masaüstü gelince ekran 2-3 kere gidip gidip geliyo yardımlarınız için Tşkrrr
  • merhaba arkadaşlar ben de hp530 sahibiyim.Aranızda notebook ram ini yükselten var mı ? Eğer yükselttiyseniz hangi marka ram taktınız? Ben yükseltmeyi düşünüyorum ama KINGSTON 1 GB DDR2 667 MHz Notebook SODIMM Ram ve HP EM994AA 1 GB PC2 5300 DDR2 667 MHz Notebook arasında kararsız kaldım.Sizce kingston mı alım yoksa biraz daha pahalı olan orjinal hp ram mi alım ?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende hp 530 fh544aa 1,6 ghz c2 duo var. laptop da 2 adet ram slotu var. 1x1gb ddr2 667 ram ile geliyor. içindeki rami çıkarıp 2X2gb ddr2 667 kingston taktim. vista business çalışıyor.

    Laptop pilden çalışırken cızırtılı bir ses geliyor. Fandan geldiğini tahmin ediyorum. Elektriğe bağladığımda ses kesiliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • arkadaşlar benim de hp530 var tuşlara kola döküldü.temizlemek için tuşları çıkardım temizleyip taktım ama en sonuncusunda shift tuşu kırıldı.benim sorum bu tuşlar ayrı olarak satılıyormu?
  • Hayır satılmıyor....
  • ya mıllet bıldıhınız bı parmk ızı tanıyan ve bu parmak ızı olmadan pc yı acmıyan bı program varmı ???
    bnm makınada hp 530 nıye burda ıslemcı hızı 1.6 denmıs anlamadım bnmkı 1.86
    makına berabat ama cok yavas kalıyo bana ama fıyata gore super
  • merhaba arkadaşlar
    bende de hp 530 core duo 1.86 var orjinalinde tek parça 1 gb ram vardı ve bir slotta boştu ben rami 2 gb a yükseltmek için ram almaya gittim ancak tek parça 2 gb ram aldım. pc nin ram slotu tek parça 2 gb tanırmı bundan emin değilim memlekette olduğumdan henüz deneme şansımda olmadı bu konuda bilgsi olan varsa beni aydınlatabilirmi ?
    eğer tanımıyorsa gitmeden değiştirip 2x1 gb alacağım
    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 11 Aralık 2008; 23:24:12 >
  • beyler ben bir tuşu çıkardım şimdi takamıyorum yardım pls biri bana anlatırmı o 3 parçayı birleştiremiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMaSter -- 23 Aralık 2008; 20:57:11 >
  • windows baslarken ekranin gidip gelmesi sorun degil. bendeki asusta da yapiyor arkadasiminkinde de. normal yani.
  • Arkadaşlar yukarıda pilde kullanım süremi yazmıştım max. 1 saat 40 dak. (sörf yaparken ekran ışığı min.) sizlerden kendi sürelerinizi yazmanızı rica ediyorum benim cihazda bir problem mi var acaba. alalı 6 ay oldu hiç bir sorun yaşamadım tek memnuniyetsizliğim pil ömrü.(hp 530 celeronM cihazım)
  • Arkadaşlar benim hp 530 notebookda ddr2 512 mb 667 mhz ram var ben 2*1 gb 800mhz ddr2 ram alsam notebook için uygun olur mu?800 mhz olması bir sorun yaratır mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emrekiyik

    merhabalar arkadaşlar.

    bende artık hp 530 kullanıcısıyım. her şeyi çok güzel. ancak ufak bi sorunum var. bilgisayar açıldıgında masaüstü geldiğinde ekran kapanıp açılıyor. bu neden oluyor acaba ? şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara. işletim sistemim vista business.



    Bende Bu Sorunun Cvpnı Merak Ediyorum Arkadaslar ... Aynı Olay Bendede Oluyor ... Nedenini Bilen War mı?
  • evet aradaşlarım 21 ağustosta deneyimlerimi yazmıştım. Aradan geçen süre içerisindeki yeni deneyimlerimiz sizlerle paylaşamyı istiyorum.
    Bilgisayarım hp 530 gu334aa#ab8 t2300 coreduo 1.6 işlemci, 1 gb ram ve 80 gb harddisk ile almıştım ama şimdi 4 gb ram ve 320 gb harddisk takılı vista home basic kullanıyorum.
    sistemimin artıları
    şimdiye kadar hız performans ve sistem kararlılığı konusunda yarıyolda bırakmadı ve diğer laptoplara mahçup etmedi.

    sistemin eksileri
    bataryam artık eskisi kadar dayanmıyor. tounchpad ve hemen sağ yan tarafında boyada deformasyon oldu artık o bölümler siyah. ama en kötüsünü söyleyeyim ekranın arka tarafında menteşelerin hemen üst bölümünde her iki yanda da çatlak oluştu ve maalesef bu çatlaklar büyümeye devam ediyor ( sol taraf 5 cm sağ taraf 3cm boyunda) servisle görüştüm kullanıcı hatası değilse onarılır dediler ama içime kurt düştü bilgisayarımı performans olarak çok hırpalıyorum ama fiziksel olarakta bir o kadar kibar davranıyorum. Bence kalitesiz malzeme kullanımından oldu. Ayrıca son iki haftadır da makinam acayip ısınıyor everest ultimate ile baktım işlemcim genelde 85 derece biraz yüklenince 100 derece oluyor ama reset atmıyor yada tıkanmıyor. kısmetse yarıyıl tatilinde sevise gideceğim umarım bütün sorunlarım garanti kapsamında düzelir aksi halde hp den uzak durmayı tercih edeceğim.

    (Bu bilgisayarla beraber asus e serisi bir laptop daha almıştık onda en ufak bi problem yok keşke bende asus alsaydım diyorum. şimdi anlıyorumki aradaki farka hp değmezmiş)

    sorunsuz günler dilerim ...




  • Arkadaşlar benim hp530 var 28 ocakta garantisi doldu lanet olsun doldugu günmü bozulur cihaz 28 ocakta öglen eve geldigimde pc açmaya çalıstım baktımki takılı kalıyor herhalde çökmüştür dedim aksam geliyim de bi format atayım aksam eve geldigimde tekrar usb flash discimi cihaza taktıgımda çalısmadıgını gördüm usb lerin wind. ile alakalı olabilecegini düşünerek cihazı yedek almadan formatladım orj. recover ile kurdum lakin hala daha usb ler çalısmıyor hp destek hattına mail attım ama cvp yok çünki garantisi dolmus ondan sanırım bi yardımcı olacak kimse varmı bu usb lerin çalısmama nedeni! nedendir acaba dondanımsal bi arızamı yoksa yazılımsal mı hiç elektrik yok suan usb lerde
  • selam arkadaşlar hp 530 a xp kurdum fakat driverları kurdugumda sistem yöneticisini kapatıyor.Ugrasıyorum bilmediğim birseyler var.Yardım ederseniz sevinirim... Tesekkürler
  • HP 530, 2.16 GHZ 1GB RAM 224 PAYLAŞIMLI EKRAN KARTI özelliklere sahip bilgisayar sahibiyim. vista homa basic işlteim ssitemimi yedeklemek istiyorum. bu konularda bilgim sıfır! işe nerden başlayacağım. vistayı daha ielriki zamanalrda tekrar kurmak istersem nasıl kurabilirim? hp recovery managervar, o ne işe yarıyor?

    şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar

    benim hp 530 umda 1 gb ram vardi

    yerine bugun 2 gb tam aldim ( 667 mhz pc2 5300 ayni seri yani )


    bilg normal calisiyor ama sorayim dedim, 2 gb ram i destekliyor mu alet?
    + isinma sorunu olur mu ?
  • bu hp 530 ikince el satmaya kalksak şimdi kaç paraya gider bi fikri olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.