Bildirim
Hızım 2 3'lerde geziyor ping çok artıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1 yıldır kullanıyorum ilk defa bugün öğlen saatlerinde durduk yere 1 mbps'ye düştü hızım. Destek kaydı oluşturdum bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec4nl4r -- 4 Eylül 2018; 15:20:40 > -
Bende de aynı 2 saattir internet hızım 1mb altında , işin ilginç yanı ping ve upload da sıkıntı yok sadece download 0,5 - 0,99 arası gidip geliyor.
Genel bir sıkıntı olduğunu düşünmekteyim.
Genel bir sorun demekki hocam destek kaydı vs'de bir işe yaramıyor malesef 2 gündürde ping çok kötüydü.quote:
Orijinalden alıntı: cagataytr
Bende de aynı 2 saattir internet hızım 1mb altında , işin ilginç yanı ping ve upload da sıkıntı yok sadece download 0,5 - 0,99 arası gidip geliyor.
Genel bir sıkıntı olduğunu düşünmekteyim.
Dostlar aynı şekilde öğleden sonra dw hızınız 75 mbps den 1-2 mbps düştü. Ping ve upload normal. Arıza kaydı oluşturdum. Genel bir soruna benziyor. Umarım çözerler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç saattir bende de aynı şekilde internet çok yavaş. Hızım 1-2 mbps değerlerinde geziniyor. -
1i zar zor buluyor benim hızım, eskiden ttnet'te olsa ay başı "insanlar akk sıfırlandı diye abanıyor" derdik, şimdi türknet'te ne oldu ki bozdular güzelim sistemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı problem bendede var saat 8 den buyana 1 mb hız alıyorum -
02:00 itibari ile Download daki hız sorunu düzelmiş sanırım ,hızım şuan normale döndü
Sizlerde test edebilirmisiniz? -
Bende de var aynı sıkıntı. Pek çok kişi muzdarip anladığım kadarıyla. Destek kaydı açtım siteden ama Türk Telekom'a bildirdik diyorlar sadece. Bu kadar kişide sorun varsa genel bir arıza var belli ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 9 Eylül 2018; 3:30:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X