Şimdi Ara

Hızım 2 3'lerde geziyor ping çok artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ping çok fazlaydı bugünde 84mb'ye kadar dayanan hızım birden bire 3e 4e düştü daha kötüsü desteğe ulaşabildiğim bir yerde yok arıza kaydı oluşturup duruyolar rezillik gerçekten.

• 1 yıldır kullanıyorum ilk defa bugün öğlen saatlerinde durduk yere 1 mbps'ye düştü hızım. Destek kaydı oluşturdum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec4nl4r -- 4 Eylül 2018; 15:20:40 >
  • Bende de aynı 2 saattir internet hızım 1mb altında , işin ilginç yanı ping ve upload da sıkıntı yok sadece download 0,5 - 0,99 arası gidip geliyor.
    Genel bir sıkıntı olduğunu düşünmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

Bende de aynı 2 saattir internet hızım 1mb altında , işin ilginç yanı ping ve upload da sıkıntı yok sadece download 0,5 - 0,99 arası gidip geliyor.
    Genel bir sıkıntı olduğunu düşünmekteyim.
    Genel bir sorun demekki hocam destek kaydı vs'de bir işe yaramıyor malesef 2 gündürde ping çok kötüydü.
  • Dostlar aynı şekilde öğleden sonra dw hızınız 75 mbps den 1-2 mbps düştü. Ping ve upload normal. Arıza kaydı oluşturdum. Genel bir soruna benziyor. Umarım çözerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç saattir bende de aynı şekilde internet çok yavaş. Hızım 1-2 mbps değerlerinde geziniyor.
  • 1i zar zor buluyor benim hızım, eskiden ttnet'te olsa ay başı "insanlar akk sıfırlandı diye abanıyor" derdik, şimdi türknet'te ne oldu ki bozdular güzelim sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ping değeri 1 Fakat...
    9 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Fps neden düşüyor?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı problem bendede var saat 8 den buyana 1 mb hız alıyorum
  • 02:00 itibari ile Download daki hız sorunu düzelmiş sanırım ,hızım şuan normale döndü

Sizlerde test edebilirmisiniz?
  • Bende de var aynı sıkıntı. Pek çok kişi muzdarip anladığım kadarıyla. Destek kaydı açtım siteden ama Türk Telekom'a bildirdik diyorlar sadece. Bu kadar kişide sorun varsa genel bir arıza var belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 9 Eylül 2018; 3:30:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.