Şimdi Ara

Özellikle akşamları olan ping ve hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, uzun zamandır superonline fiber 1000 mbit kullanıyorum.

Son zamanlarda özellikle akşam saatlerinde ping değerleri saçma sapan değerlere çıkmaya başladı. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Gün içinde böyle bir sorun olmuyor ama akşam saatlerinde 200-300 ping civarına çıkıyor ve gece olmadan düzelmiyor.

Speedtestten ve kendi sitelerinden bile hız testi yapıp, server olarak kendi serverlarını seçmeme rağmen ping 200-300 arası ve hız da baya düşük.

Genel bir sorun mu var? Bileniniz var mı? Kafayı yedirtir adama vallahi, akşam 1-2 saat oyun oynayalım diyoruz onda da çile çekiyoruz.

• Superonline demek sansüronline demek yani sorun demek
    Allah kurtarsın demekten başka çaresi yok
    Speedtest sonuçları hikaye speedtest yapınca uçuyor kaçıyor gerçek kullanımda çöp
    En iyi saatlerinde bile aslında kötü yani kötünün iyisi
    Diğer forumlarda da şikayetleri görürsün olursun kimse önermiyor
    Yani her 10 aboneden 6-7 i memnun değil
    Şikayetçi ve memnun kullanıcı sayısı yarı yarıya bile değil ciddi oranla çoğunluk şikayetçi
    Superonline fiber yerine başka firmadan vdsl kullanın daha
    ( fiber yerine vdsl öneriyor vs demeyin Superonline söz konusu ise vdsl iyi maalesef)

Buradan okumaya başlayabilirsin

https://forum.donanimhaber.com/superonline-hakkinda-asilsiz-elestiriler--160500356

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 23 Nisan 2025; 23:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süperonline sansür uyguluyor diyen birçok arkadaş vardı. Açıkcası buna inanmıyordum. Süperonline kullanırken akşam saat 19:00-24:00 arası 35 mbit hızdan 6-8 mbit hıza düşüyordum. Ping artıyordu. Sonrasında Efsane net diye bir türk telekom altyapısı kullanan servis sağlayıcına geçiş yaptım. Ne hız düşmesi yaşıyorum şimdi, ne de ping sorunu. Kesinlikle süperonline dan dolayı sıkıntı yaşıyormuşuz boşu boşuna. Kesinlikle servis sağlayıcınızı değiştirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.