Şimdi Ara

Aion ping sorunu[Türkiyede 60 ping ve altı oynayan var mı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aionda 100+ ping alıyorum ve düşürmek istiyorum harici bir program kullanmadan mevcut internet bağlantılarından hangisi en az ping almamı sağlar ayrıca düşük ping ile oynayan varsa net bağlantılarının özelliklerini yazabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozgilik -- 28 Ocak 2016; 12:23:44 >

ping düşürmek icin kullanılan WTFast tarzı programlar bi nevi vpn programı olduğu için aion yönetimi bu tarz programları kullanan hesaplara ban atıyor dikkatli olmanı öneririm çevremde kullanıp ban yiyen veya kullanıp rahatına bakan çok fazla oyuncu var
    Kablo internet ile 95-100 arası ping alıyorum (wtfast, battleping bir işe yaramadı, leatrix yüklü). Aion sunuculara trace çektiğimde telekoma kadar 1 ms' le giderken telekomdan servera ms bir anda 70-80' e fırlıyor. Anladığım kadarıyla yurtdışına çıkarken telekom kullanan her firma bu şekildedir. Kendi özel çıkışını kullandığını söyleyen bir firmayı kullanan birisi varsa daha net bilgi alabiliriz.
  • tek cozum wt fast kulandım yaramadı dıyen kısı muhakkak ayarlayamamıstır videolarını izleyip tekrar dene derim %50 düşürüyo ve skıl gecıs aralıkalrını duzeltiyor
  • merak ettiğim olay superonlne - ttnet arasında bir fark varmı ikisininde alt yapısı eşit şartlardamı yani 50mbps internet bağlatıcam hangisini seçmeliyim diye düşündüm wtfasta gerçekten iyi programmış çok övdüler
    Her internet servis sağlayıcısı evinize yakınlığıyla doğru orantılı olmak üzere size yüksek hız sağlayabilir. TTnet ya da Superonline en iyisidir diyemeyiz ama eğer fiber alt yapın var ise kesinlikle adsl yerine fiber tercih et.
    Ben Küçükçekmece'de TTnet ile 7MS Türkiye içi ping değeri WTFast ile Almanya 46MS - 53MS alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 3 Şubat 2016; 17:09:00 >
  • normal adsl kullanıyorum ttnet saolsun halen fiber getirmedi bizim mahalleye. 55-65 arası pingim var battleping kullanıyorum. AKN yi geçtiğimde 75-85 civarı oluyor. 16mbit internet var eğerki pinginiz çok yüksek ise port değişikliği isteyin 3 kere değiştirdim portumu. 150 pingle oynadığım dönemler oldu port dalgası na battle ping olmasa bile 16mbit standart bir internet kullanıcısı en az 75-85 ping ile oynaması gerekli diye düşünüyorum.
    Deepcool Tesseract ATX - MSİ Z97 Gaming 5 - Intel i5 4690k 3,5 Ghz - 4GB x 4 Kingston 1600Mhz Hyperx - 120 GB Kingston SSD - 250 GB Samsung M2 SSD - R9 280 DUALX 3 GB 384Bit - 32" LG LCD LK450 - Highpower 750w - Thermaltake Frio Duo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.