Şimdi Ara

Bu oyunda 90-80-70 ile 15 ping arasında nasıl bir fark oluşur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir oyunda aynı takımda 4 kişi oyuna pingli girdik ve bu oyunda 15 raund kaybedinceye kadar devam etti. Karşıdaki heriflerin pingleri 15-16- bi diğeri 30 diğeri 40 vb. Bizim 70 den aşağı pingi olan yok ve ben normalde 45 ping civarı izlerim max 60. Bu oyun nedense hayvani pingler çıktı.

    Teker teker pozisyonlardan bahsetmek istiyorum.

    1- Ct baseden b mid tarafına ördek ile yaptığım 3 vuruş. 3 ününde adamın tam gövdesine geldiğinde bastığıma eminim. Hatta o kadar eminimki hiçbirinin tutmamış olduğunu gördüğümde şoke oldum.
    2- Long da kapıda ortadaki aradan sniper ile bakarken herifin karşıma çıkması kafayı çakması kafayı çaktıktan 0.1-0.15 saniye kadar hayatta durmam o sırada adamın çekilmesi ve yarım saattir 909999090 kere abandığım tuşun çalışmaması.
    3- Alt tünelden short a bakarken ak-47 ile tek tek ateş ederk sıktığım mermiler adamı göğüsü ve yukarısına geldiğine çok eminim. 3 Mermi tutturdum ve 83 hasar yedi. Duvardan sekme imkanı imkansız denecek kadar az çünkü aimin kapanmasını özel olarak beklediğim 3 mermi sıktım ve adamın karnından yukarısı gözükür durumdaydı neredeyse. Ben de full kafaya çalıştım orada. Attığım 3 mermide tutmuş ve 83 hasar vermiş.

    Tabi bu 3 pozisyon arasında benim ping değerim 80 civarı bazen 90+. Karşıda 15-30 ping hatta sadece 15. Bu ping bu kadar etkili olabilir mi çıldırmak üzereyim attığım tutmuyor bir türlü.



    _____________________________




  • 70'e kadar ping sıkıntı yaratmaz ama 80 ve üstü oyunda hissediliyor. Bu arada benimde girdiğim son 3-4 maçtır pingim 90-100 arasında normalde 60-70 olurdu.
    _____________________________
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Knife
    Bu ping bu kadar etkili olabilir mi çıldırmak üzereyim attığım tutmuyor bir türlü.


    Ping çok ama çok etkiler...
    Keşke ESEA gibi para verip 128 tick oynayabileceğimiz Türkiye lokasyonlu düşük gecikme zamanı ile oynayabileceğimiz sunucular açılsa.
    Markete şuna buna o kadar para veriyoruz.
    Madem Valve herkesin iyi bir pc ye sahip olmadığını düşünerek 128 tick sunucular yerine 64 tick sunucularda ısrar etmekte, o zaman alternatifde üretmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Ya gerçekten anlayamıyorum çok mu az oynayan adam var şu Türkiye'de neden bize özel bir şeyler yapılamıyor. Sadece bize değil, Avrupa ya uzak olan nereler varsa özel çalışmalar yapılması gerekli.
    Yıl olmuş 2015 hala oyuncu odaklı geliştirmeler yetersiz diye düşünüyorum.
    Biz değilde çocuklarım görür o günleri umarım.
    _____________________________
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage




  • hocam tamam rahat oynarsın ama karşı tarafın pingi senden düşükse o zaman sıkıntı oluyor. Şartlar eşit degil karşıdaki lan gamede gibi rahat oynuyor.


    Bende 112ms ile oynuyorum
    _____________________________
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla türkiyede hiçbir oyun için böyle bir gelişme yok. Yapacak bişey de yok elden ne gelirki.
    _____________________________
  • bende 2 haftadır 70-80 olan ping 100ün altına inmemeye başladı o yüzden 2 haftadır oynayamıyorum supreme olacakken eagle'a düşmem de cabası oldu biraz daha beklerim sonra bırakırım galiba oyunu bu kafayla daha çok oyuncu kaybeder valve tabi şeylerinde olmaz orası ayrı
    _____________________________
  • Bende 2 haftadır ping sorunu yaşıyorum. Speedtest pingimi 15 olarak ölçüyor fakat oyumda 150-180 pimgle oynuyorum eskiden 50-70 arası olurdu hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün önce basit eğlence gireyim dedim. Takımda bir çocuk vardı kill sayilarimiz hemen hemen eşit. Çocuğun ping i 4 tu. Dedim nerelisin? Pingin çok düşük. Adam isvecliyim sen nerelisin dedi , Türkiye :( dedim. Adam bizim burada ping 30 dan yuksek olursa oyuncular kafayı yiyor siz nasıl dayaniyorsunuz dedi. Bu da boyle bir animdir. Türk oyuncuları olarak hic bir şeyden tam olarak faydalanamiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Speedtedeki ping ttnetin santraline yolladığın ping. 150 olanda isveç-fransa serverlarına yolladığın ping. Şu an türkiye için en iyi server hollanda-almanya ama sadece onları seçmek istersenizde yüksek rütbelerde elonuz yüksekse en düşük 5 dakikada maç buluyor.
    _____________________________
    Ben kimsenin canını yakmadım,Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.

  • Ben İngiliz arkadaşlarım ile girerken ping 75 maksimum olmasına rağmen oyun içinde 120-150 civarı geziyor. Tek başıma girdiğimde 50 civarı oluyor. Bu arada Warface isimli oyunun Tr serverları mevcut buyrun size gelişme + Türkçe oyun.
    _____________________________
  • şoyle soylıyım csgo için, türkiyede superonline ile genelde 60-70ms de oynuyodum, ancak almanya ya gittim bu yaz ve 15 hatta 12 ve 10 u gördüm ve baya fark oldugunu soyleyebilirim 70ile 10 arasında.

    edit: 3 maddeyi okumamıstım şimdi okudum oyunda hitboxlar değişti diye biliyorum birazdaha kuculmus olması muhtemel mermilerinin tutmamasından bahsediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 23 Ekim 2015; 11:35:44 >
    _____________________________
  • 2 kişi aynı anda tetiğe bastığında pingi düşük olan kazanıyor. AWP ile çok sıkıntı yaşadım bu yüzden.

    Türkiye'de serverlar genelde yalovada barındırılıyormuş. Oraya server atarlarsa bizim karşı kıyıda kalıyor. 10 pingle oynarım valla. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 23 Ekim 2015; 11:59:38 >
    _____________________________
    Since 2003
  • Aim iyiyse çok rahat headshot atabilirsin adamı daha rahst vurabilirsin daha akıcı oynayabilirsin özellikle awp vs awp de çok avantajlı olabilirsin vs.

    Ama ben istemiyorum mesela türkiyede server açmalarını.Çünkü türkler nerde olursa olsun hep kavga ve küfür etme peşinde saygılı dostane oynayan sayısı çok çok az.

    Küfürsüz oynamayı,hakaret etmeden rencide etmeden oynamayı öğrenme seviyesine daha gelmedi bu eğitimle gelirler mi gelmezler sanmıyorum bu yüzden yabancılarla oynamak akıl sağlığı ve psikolojik olarak çok daha mantıklı.Varsın 70 ping olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.