Bu sabah Türk.net'e geçişim onaylandı. Modemde ilgili ayarları yaptım, modemi kapatıp, yeniden açtım. Sabah yaptığım hız testinde hızım 11 yada 30 mbps civarı çıkıyordu. Biraz önce modemi tekrar kapatıp, açtım. Tekrar hız testi yaptım. Download 50 mpbs civaır görünüyor. Ekran görüntüsündeki hız normal midir? Sabah ki sonuca göre 11 ile 35 arası bir sonuç bekliyordum. Tarifem: Yalın internet VDSL 75 mbps'ye kadar. Modem: Airties 5760 Hız testini yaparken tüm bilgisayarları ve telefonları kapattım. Modemi ve bilgisayarı kapatıp, açtım. ![]() ![]() ![]() ![]() @braveheart655 @trkocaer @Dexter Morgan @smart0201 @HesaplıBilgi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 21 Ocak 2024; 0:33:11 > |
Hız Testi Sonucu Normal Midir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Şu anda hızınızın som damlasına kadar alıyorsunuz 50 mpbs olsaydı 46 47 mbps bandında gelecekti. Eğer kopma sorununuz yok ise bu şekilde kullanabilirsiniz. Eğer var ise 50 mbps hızına sabitletmeniz mantıklı olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 21 Ocak 2024; 0:50:4 > -
Hız sabitleme nasıl oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çağrı merkezi üzerinden internet firmasına hızımı 50 mpbsye sabitler misiniz şeklinde iletirseniz onlar tarafından hız sabitlemesi yapılıyor hocam
-
Kompa sorunum yok fakat bazen gün içi göz testi yapınca download hızım 30 civarı olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
modem fazla açık kalırsa hız düşmesi olur hat değerleri değişmiyor fakat speed testlerde filan benim 5 mbps'ye kadar düşüyordu upload artması kaynaklı indirme hızında düşme olmuş.
-
Normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hız profilinizi kontrol ederek bilgi vereceklerdir. -
Gayet iyi.
-
hattınız max değerde 50mbps sabitlettirin hattınızı snr margin sınırda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X