turknet 1ay içinde 2. statik ipi tanımlamıyor daha önce statik ip tanımlanmıştı ancak tanımlanan statik ip istanbul da olmama rağmen bursa lokasyon gözüküyordu bende iptal ettim şimdi statik ip tanımlamıyorlar cgnat kaynaklı internet sayfaları geç açıyor diyorum hız düşmesi oluyor diyorum parasıyla olmasına rağmen üstelik 100tl olmasına rağmen internet hatım da cgnat kaynaklı sorun yaşıyorum diyorum dikkate almıyorlar tutturmuşlar 1ay içinde 2. kez statik ip tanımlanamazmış sistem kabul etmiyor diyorlar ancak network ekipleri manuel tanımlama yapabiliyor müşteri sorun yaşıyor bir ay bekleyin diyor turknet sorunlu internet kullanın demek istiyor arıza kaydı açıyorum kapatıyorlar acil statik ip tanımlayın sorunu çözün bu sorundan bıktım ödediğim internet parasının hizmetini sorunlu kullanıyorum.
turknette statik ip alınca 1 ay içinde iptal ettinmi 2 ci statik ipi 1ay sonra tanımlıyorlar cganat kaynaklı internette kopma ve veya yavaşlama olursa cgnattan çıkmak için statik ipi almak istersen 1ay bekleyeceksin diyorlar bu çok üzücü cganattan çıkmak için neden 1ay bekleyeyim parasıyla olan bir şeyi müşteri sorunsuz internet hizmeti için almak için statik ip istiyor ve tanımlamıyorsun
giga fiber değil 750mbps dowland hızlı internet
turknet müşteri hizmetleri giga fiberde yüzde 25 kayıp olduğunu ve bu kayıbın normal olduğunu söylüyor şikayet kayıtlarımda iletiyor benim turknetten beklediğim bu cevaplar yerine mevcut cihazlarını güncellemeleri yetersizse kapasiteleri artırmaları cihazları yenilemeleri yani madem giga fiber deniyor bunu tam olarak vermeleri ancak yapılan hiç birşey yok müşteri bu konu ile şikayetini oimden iletiyor oimdeki müşteri temsilcileri şikayetleri çözmeden kapatıyor böyle kısır döngü sürüp duruyor şikayetler çözümlenmeden madem 140tl zam yaptın altyapınıda iyileştir sayın turknet.
ipv6 iptalmı oldu herkesde
turknet ipv6yı daha önce hattıma tanımlamıştı 1haftadan beri yok ipv6
turknet giga fiber aboneleride artık cgnat ip havuzunda olucak
turknet giga fibere abone oldum internetim açıldı ancak 3. günde cgnata atıldım oimden şikayet kaydı oluşturdum gelen cevap bu
Türktelekom 100mbps üstü internet paketleri
Bu yıl içinde Türktelekom 100mbps üstü internet paketleri çıkacakmış internet paketleri için çalışıyorlarmış
türktelekom uploadları yine eski hıza getirmiş
şuan 100mbps dowland alanlar 5mbps upload olmuş
Son Giriş: 32 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 699
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.578 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 127 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar