Binbaşı
12 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme
Toplam: 176 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Evet arkadaşlar başlıktaki gibi binama altyapı geleli 2 yıl oluyor docsis altyapı daha sonradan gpona dönüşümü mevcut mu?

Superonline 500 ve 1000 mbit tarifesi zamlandı ayrıca upload hızları 50 mbit olarak belirlenmiş.

Superonline 500 ve 1000 mbit tarifesi zamlandı ayrıca upload hızları 50 mbit olarak belirlenmiş.www.superonline.net
Turkcell Superonline 1000 Mbps Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcell-superonline-1000-mbps-fiber-kampanyasi

Superonline 500 ve 1000 mbit tarifesi zamlandı ayrıca upload hızları 50 mbit olarak belirlenmiş.

Superonline 500 ve 1000 mbit tarifesi zamlandı ayrıca upload hızları 50 mbit olarak belirlenmiş.www.superonline.net
Turkcell Superonline 500 Mbps Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcell-superonline-500-mbps-fiber-kampanyasi

Arkadaşlar bundan 3 sene önce bir imac 2008 aldım içerisindeki hard diski değiştirip 3 sene kullanmaya başladım fakat birden cihaz elma ekranında takılmaya başladı sonrasında USB"ye recovery yazdırıp ardından tekrardan kurmak istediğimde recovery ekranı geliyor ancak fare başta güzel gene hareket ediyor ardından hızlı bir şekilde takılma sorununa sebebiyet veriyor ve 3 4 dakika bekledikten sonra fare hareket ediyor sonrasında tekrardan aynı sorunu veriyor bu neyden kaynaklanabilir.

NVRAM Sıfırlandı.

Ram değiştirildi

SSD takıldı.

Bios pili çıkarıldı

Önerisi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar Kazakistan"da uzun süre ikamet etmekteyim. Yakın zamanda buradaki bazı binalara FTTH yani eve kadar fiber altyapısını çektiler ve anlık olarak paketlerde 500 mbit indirme + yükleme olarak hizmet veriyorlar. Bununla birlikte kullandıkları Bask kutusu dış ortam ve iç ortamdaki düzen çok ilgimi çektiği için ile sizinde ilginizi çekeceğini düşündüğüm için konu açmak istedim ) Alt kısımda görsellere ulaşabilirsiniz.

Pasif Fiber Saha Dolabı ;

Kazakistan"nın şehir dışı yerleşimlerde kullanılan FTTH sistemin iç detayları

Dış Ortam Fiber Geçiş Boruları ;

Ara Geçiş Kutusu ;

İç bina Kutu Ünitesi ;

Dolap içerisindeki Sc sc olan Fiber splitter bağlantıları ;

Ana Fiber kaynak ek kısmı ;

Bina içerisindeki geçiş borusu Fiber bask dolabına giden yani ;

Merhaba arkadaşlar fiyatlar oldukça iddialı upload ondan iddialı tablo ve liste aşağıda görüntüleyebilirsiniz. Docsis gene bildiğimiz üvey evlat modelini izliyor. Sadece 100 mbps"e kadar destek veriliyor ilerleyen zamanda kampanya değişiklik gösterebilir.

Alt tabloda yer alan kampanyalı, 100 mbps"e üstü tarifeler ise sadece Gpon altyapı olan bölgeler için geçerlidir.

Sadece Analog TV Olan Kampanyalı Tarifeler;

Türksat Kablonet 100 Mbit Üstü İndirimli Kampanyalı Tarifelerini  Açıkladı.

Türksat Kablonet 100 Mbit Üstü İndirimli Kampanyalı Tarifelerini  Açıkladı.türksat kablo
Son Sürat Fiber Kampanyası 24 Ay | Kablo
https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,783,son-surat-fiber-kampanyasi-24-ay

Hepsi Bir Arada Olan Kampanyalı Tarifeler ; Tevizyon , Ev Telefonu , İnternet , Bulut , FilmBox, VS,

Türksat Kablonet 100 Mbit Üstü İndirimli Kampanyalı Tarifelerini  Açıkladı.türksat kablo
Son Sürat Fiber Ekstra Kampanyası 24 Ay | Kablo
https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,784,son-surat-fiber-ekstra-kampanyasi-24-ay

Merhaba arkadaşlar bölgemde internet alt yapı çalışması sağlanılıyorda borular çekildi. Bugün ekipler logar kapaklarının içindeki borular için sıva sağladı ve kapakları tek tek açtılar ne zaman sürede alt yapı süreci tamamlanır ve Ana cadde üzerinde böyle bir kabin konuldu acaba Gpon mu yoksa docsis mi çekerler sizce?

KABLONET ALT YAPI ÇALIŞMASI VE KABIN TIPI HAKKINDA BILGISI OLAN ?
KABLONET ALT YAPI ÇALIŞMASI VE KABIN TIPI HAKKINDA BILGISI OLAN ?

Merhaba arkadaşlar iş amacıyla Kayseri Talasa taşındım. abone olabileceğim internet firması arıyorum. Sadece iki firma arasındaki farkı merak ediyorum arıza ping ve hız durumu olarak.

Vodafone net: Superonline alt yapısıyla 129 tl 100 mbite kadar gizli kota felan var mıdır bu tarifede?

Superonline 200 mbit hız şenliği kampanyası 5 tb kota vs var deniliyor kullanım yaparsam firma itnerneti kapatır mı bu durumu açıklayabilir misiniz

Kullananlar konu altında tracert sonuçlarını ve ping durumlarını paylaşabilirler mi.

vie.valve.net

1.1.1.1 gibi

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Teşekkürler.

Arkadaşlar ipad air 2 aldım satan arkadaş şarj aleti vermedi. Bataryaya zarar vermeden tavsiye edebileceğiniz makul bir şarj aleti var mı?

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bulunan mahallelerinde bir süredir internet sorunu yaşadıklarını ve gerekli başvurulara rağmen hizmeti alamadıklarını öne süren mahalle muhtarı, eline aldığı balta ile önce kabloları kesti daha sonrasında ise telefon direklerini parçaladı.

Akyazı ilçesi Altındere Osmanağa Mahallesi Muhtarı Ergün Kalyoncu, mahallesinde bulunan telefon direklerinin tehlike saçtığını iddia ederek, yaklaşık 2 senedir direklerin değiştirilmesi için gerekli yerlere şikayetlerde bulunarak, dilekçe verdi.

Yaklaşık 15 gün önce mahalle genelinde internetin tamamen gitmesi üzerine mahalle muhtarı sesini duyurabilmek için bir yönteme başvurdu. İHA'nın haberine göre eline aldığı balta ile telefon direklerinin yanına giden muhtar Kalyoncu, önce kabloları kesti daha sonrasında ise balta ile direkleri parçaladı.

'Bu direklerin hepsini motor alıp keseceğim'

'15 gündür hiçbir şekilde internetimiz yok' diyen Ergün Kalyoncu şunları söyledi:

"Çocuklarımız sınava girecek. Ben bir muhtar olarak uzun bir süredir bu olayla uğraşıyorum ve bunlar burada hiçbir şey yapmıyorlar. Bugüne kadar güzellikle hallettirmeye çalıştım ama bunlara delilikten başka bir şey yaramıyor, bundan sonra böyle. Arabaların ve insanların üzerine düşmesin diye direkleri bağladık, bu iş yapmıyorsa bunu keseceksin. Bu direklerin hepsini motor alıp keseceğim.”

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/20200616/internet-hizmeti-alamayan-muhtar-once-kablolari-kesti-sonra-direkleri-parcaladi-1042265204.html/

Yardımcı olacak arkadaşlar var mı ?
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
referanslarym :kerem_kolay;diendy;ergenekon;emre-sti;orodyn;yunuslar;forbest
Hakkımda:
men dakka dukka = eden bulur
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.566
İkinci El Bölümü Mesajları: 805
Konularının görüntülenme sayısı: 21.681 (Bu ay: 828)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 253 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.