Şimdi Ara

Hiç kızla kavga ettiniz mi ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benden iki olay birincisi 5. sınıftayım arzu diye bir kız vardı tabi kız denirse erkek gibi davranışları vardı vardı demekle kalmayım hala öyle erkek gibi kızın birine tacizde bulunduğu bile söyleniyor köyde neyse kız bana eşşoğlueşşek dedi babamda rahmetli olduğu için önce tokat arkasından yumruk ondan sonra boğazına sarıldım ve duvara yapıştırdım tabii ondan sonra öğretmenden de dayağı yedim oda yedi ama benim kadar değil
    ikincisi ise çok çok kötüya ayça diye bir kız vardı lise sondayım kıza el şakası yapmıştım heralde tam hatırlamıyorum kız vururum demişti bende için rahatlayacaksa vur dedim aklıma vurucağı hiç gelmemişti kız bana bir patlattı allahım şişmek çaktı sanki bu arada kız o zamanlar milli takımda voleybol oynuyordu düşünün artık nasıl bir smaç yediğimi neyse ben hiç bozuntuya vermedim gülmeye başladım tabii içimden bir yandan da rahatladın mı diye soruyorum sınıf bir anda sustu bana bakıyor off ya ne kadar kötüydü neyse en azından ağlamadım
    bu arada sınıftaki kızlar beni sevmez gibi görünürlerdi ama hepsi bana hastaydı 1.80 boy o zamanlar 75 kiloydum ahhh ahhh şimdi evlendik dombili olduk karı şişirdi beni

• hiç bi kızla kavga etmedim

kızları dövmem severim
  • Yukarı
  • kavga etmedim ama kavga etmiş kadar oldu kız Lise 3 ten bir olay.

Tarih dersinde kızın biri benimle saçma bi sebepten tartışmaya başladı. Kızın tokasını aldım bende cama tuttum aşağı atacak gibi. Hoca "Sinan arkadaşına geri ver tokasını" bende atmadım verdim. Kız " Erkek olsan atardın zaten" dedi.
    Ben "Erkekliğimi başka bi şekilde ispatlayabilirim" dedim.

Normalde olsa söylemezdim böyle bişey ama çok salak bi kızdı ağzının payını vermem gerekti. O sinirlede ağzımdan bu sözcükler çıktı

edit: Tüm sınıf zaten olayı izlediğinden herkes duymuştu sonra hoca beni dışarı çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 13 Ekim 2007; 0:08:19 >

• orta 2 de dersaneden bi kızı sinir ederdim (işin güzeli ben bişey yapmazdım ) o da bana sataşırdı bende saçını çekerdim her teneffüs
  • 8. sınıfta bi kızın erkek arkadaşıyla kavga etmiştik Sonra barıştık kız geldi sen benim erkek arkadaşımdan Korktuğun için ondan barıştın dimi erkek deilsin sen dedi ben takmadım yürüdüm kız daha çok sinirlendi geldi omuzuma vurdu dönüp sacından tuttum tam o sırada erkek arkadaşı geldi onuda Boynundan tuttum kafa kafa tosturdum 2 side Oturdu Ağladı Bütün Okul yıkıldı o gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şey1 -- 13 Ekim 2007; 0:15:13 >
  • 7. sınıfa giderken kızın birine sokak ortasında uçan tekme attığımı hatırlıyorum
  • Ben 7. sınıfta bir kıza yumruk attım çok feci kollarına felan, ağlamıştı. ( Kız bana tekme atıp yere düşürdü )

Bir keresindede bir kızla kavga ettim, fakat bende ayrı bir fantazimi, sapıklıkmı ne var artık bilmiyorum, kızın beni dövmesinden aşırı derecede haz alıyordum. Kıza seni "Mikicem" dedim, oda hehe , senmi "mikiceksin" dedi...( Tabi çocuk gördü bizi )

Fakat en kötüsünü 7. sınıfta yaptım, kız çok güçlü bir kızdı ve ben boksör gibi allah ne verdiyse daldım. Fakat o kızlada sapık sapık konuşmaktan çok zevk alırdım ve diğer kızlardan utanırdım fakat bu kız gene güzel bir kızdı ama ben bununla konuşurken asla utandığımı çekindiğimi hatırlamıyorum.

Hatta kıza epey ileri sorular soruyordum, akşam yatınca rahatlamak için ne yapıyorsun Sence adamların şeyi senin ilgini çekiyomu vs. gibi daha yazarsam banlarlar. Oda hep gülerdi ama evet yada hayır demezdi demekki aklımdan geçeni yapıyor eve gidince...Neyse....

Lise 2'de bu kızı yonjada tekrar buldum, Msn'de epey sulandım, Webcam felan açtı tabi ama kızı kapmışlar, başkasıyla çıkıyor tabi, sonunda konuşacak pek konuda kalmadı, 7-8 aydır görmüyorum kendisini.

Zamanda ne çabuk geçiyor...

• KIZA EL KALKMAZ.KALKAN EL KIRILSIN BE
    quote:

Orjinalden alıntı: cıleCASH

evet soru gayet acık hiç bi kızla tekme tokat giriştiniz mi ??
    8. sınıfta kız bana ana avrat küfür etmişti bi tokat caktım yerde. Daha fazlası değıl amaya siz ?

• KOmsuyla kavga ettim
    DELİ ' de kendileri..
    Sabah akşam temizlik yapar..Evinin Duvarlarına bile hortum tutar
    Bi sabah 6 suları kocasıyla halı silkiyorlarmış
    SOnra kavga çıkmış..
    Kadın kocasını kovmuş ve söyleniyordu (niye muş diyorsam duydum )
    bağırp duruyordu işte..

Bende pencereyi açıp
    -ya sesini kes ya dilini keserim demiştim

Dilini kesmedim ama sesini kestim..
    Nsıl oldugunu söyleyemem..
    Biraz magandalıkla havaya bam bam bam..
    ve hzuurrrr
  • Okul yıllarımda bir sebepten dolayı benden birkaç yaş büyük bir kızla dışarıda kavga ettim. Ne yapmıştı tam hatırlamıyorum ama bana haksız bir davranışta bulunup, kaçmaya başladı. Ben de yerde bir taş bulup arkasından fırlattım. Taş havada bir eğri çizip, alçalıp tam kafasının üzerine düştü. Bu şekilde isabet sağlayabileceğimi hiç tahmin etmemiştim. Başını tutarak bir an durdu. Sonra geri döndü ve üzerime geldi. Ben de erkek olarak kaçmadım. Cüsse olarak benden büyüktü. Üzerime çullandı ve yerde bir nevi güreşmeye başladık. Ben tabi vurmuyordum ve tüm gücümü de kullanmıyordum, hem kız olduğu için, hem de taş atmış olduğum için ve benden iri olduğu için, beni alta aldı. Bacakları ile alt tarafımı kıstırmıştı. Ben de kollarımla yarı şaka yarı teslim olmuş vaziyette onunla didişiyordum. Kollarımı da bileklerimden tuttu ve hiç hareket edemeyeyim diye üzerime tüm vücuduyla abandı. Teslim aldım ve yendim seni der gibi bakıyordu ve yüzü yüzümün üzerindeydi. Nefeslerimiz birbirine karışıyordu. Ben o durumda kavgayı falan bırakmış ve aklım başka şeylere kaymıştı ve hatta mutluydum. Kafamı kaldırıp dudağından öpücük aldım. Bu hiç beklemiyordu böyle bir şey ve çok şaşırdı. Bir anda kolları falan boşaldı ve üzerimde güç uygulamayı bıraktı. Bu defa ben yüklenip, yuvarlayıp, onu alta aldım. Aynı onun bana yaptığı pozisyondaki gibi, şimdi ben üstteydim ve kollarını tutuyordum. Üzerine abanmıştım. Artık gücü falan kalmamıştı ve bu defa ben teslim almıştım.

• quote:

Orjinalden alıntı: morcin

Hiç dövmek nasib olmadı ama bi kızı evire çevire dövmeği istiyorum cidden
    Ama hak edecek dayağı
    durup dururken değil
    Özellikle şu burnu havada olanlar var kendini bi b.k sananlar
    şööööyle destekli bi yumruk suratının ortasına

Al benden de o kadar...

quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Okul yıllarımda bir sebepten dolayı benden birkaç yaş büyük bir kızla dışarıda kavga ettim. Ne yapmıştı tam hatırlamıyorum ama bana haksız bir davranışta bulunup, kaçmaya başladı. Ben de yerde bir taş bulup arkasından fırlattım. Taş havada bir eğri çizip, alçalıp tam kafasının üzerine düştü. Bu şekilde isabet sağlayabileceğimi hiç tahmin etmemiştim. Başını tutarak bir an durdu. Sonra geri döndü ve üzerime geldi. Ben de erkek olarak kaçmadım. Cüsse olarak benden büyüktü. Üzerime çullandı ve yerde bir nevi güreşmeye başladık. Ben tabi vurmuyordum ve tüm gücümü de kullanmıyordum, hem kız olduğu için, hem de taş atmış olduğum için ve benden iri olduğu için, beni alta aldı. Bacakları ile alt tarafımı kıstırmıştı. Ben de kollarımla yarı şaka yarı teslim olmuş vaziyette onunla didişiyordum. Kollarımı da bileklerimden tuttu ve hiç hareket edemeyeyim diye üzerime tüm vücuduyla abandı. Teslim aldım ve yendim seni der gibi bakıyordu ve yüzü yüzümün üzerindeydi. Nefeslerimiz birbirine karışıyordu. Ben o durumda kavgayı falan bırakmış ve aklım başka şeylere kaymıştı ve hatta mutluydum. Kafamı kaldırıp dudağından öpücük aldım. Bu hiç beklemiyordu böyle bir şey ve çok şaşırdı. Bir anda kolları falan boşaldı ve üzerimde güç uygulamayı bıraktı. Bu defa ben yüklenip, yuvarlayıp, onu alta aldım. Aynı onun bana yaptığı pozisyondaki gibi, şimdi ben üstteydim ve kollarını tutuyordum. Üzerine abanmıştım. Artık gücü falan kalmamıştı ve bu defa ben teslim almıştım.

Süper ya ne şans ama...

Sonra o kızla çıkmaya başladık şuan benden 2 yaş büyük olmasına rağmen evliyiz diycen sandım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 13 Ekim 2007; 9:43:41 >

• Ben orta 2 deyken bir kız vardı uzun boyluydu biraz tüm okul hastaydı kıza kızda 8. sınıftaydı kantinde gene bir gün gördüm onu malı elledim bana baktığı anda tırstım biraz güldü sonra gitti.
  • Valla güzel olaylar yaşamış herkes neyse bende bişiler anlatiym.
    Bir keresinde güzel bi bayan hoca bana tokat atmıştı. Eeee bende rahat durmadım gittim babama söyledim. Ortaokul 2'nci sınıftaydım. Babam'da hava atmak gibi olmasın üst rütbeli emniyet mensubu bir insandır. Şoförüyle birlikte geldiler. Hangi hoca olduğunu sordu beraber gittik bulduk hocayı. Babam güzen gözlüklerini çıkardı. Nasıl ve niye vurdunuz oğluma dedi. Sonra babam aynı şekilde hocaya bir vurdu hoca masaya uçtu okulda daha kimse banba dokunamadı..
  • Ben ettim ve edicem gibi gözüküyor mesala bi kız benden hoşlanıyor ben ise o kızdan nefret yani sevgili anlamında hoşlanmıyorsam genellikle gıcık oluyorum ve kavga edebiliyorum .

Şöyle düşünün bi kız var hoşlanmıyorsun ondan "SEvgili anlamında" o senden hoşlanıyor aynı ortam da da senin hoşlandığın kız var diğer kız sana devamlı taciz yapıyor işte bakışmalar sana uğraşmanı sağlamaya çalışıyor sana senin sevdiğin kız ben olmalıyım başkasına bakamazsın diyor resmen bende yeri gelince elimde olmadan

O gün günüm kötü geçiyorsa o kızla kavga edebiliyorum o gün içerisinde .Bu kavga sonun da da kız işte bu kavga etti benimle diyip olay devam edebiliyor

• ortakokulda etmiştim.sırtıma bir yumruk suratıma bir tokat yemiştim.
  • çooooooook ama genelde ilk okulda kavga ettim , tekvandoya giden vardı hep onu döverdim
  • benim kızla kavgav çok kısa sürmüştü
  • bana çok dalıyorlardı izmire taşınmadan önce..ama dalanların%60ı kızdı.bi kaç erkk dışında kimseden dayak yemedim..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.