Şimdi Ara

Hiç kızla kavga ettiniz mi ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ohoo benim maceralarım anlatmakla bitmez.6,7,8, sınıftayken hergün kızların saçını çekerdim bazende küfredip kaçardım ama bikere hepsi üstüme bi geldi öyle bi koşmuşumkii yakalayamadılar sonra erkekler tuvaletine girdim, kızlarda girdi ben noluyoz dedim içimden sonra bi daldılar bana bende boş değildim yani iri yarı bişeydim sonra bi daldım ortaya bazıları kaçtı geri kalanlarda...
  • 3. sınıfta kavga etmiştim
  • kavga sayılmaz aslında o da istiyodu. yani galiba. sanırım

• konunun adını değiştirelim küçükken hiç kız s***** olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

kavga sayılmaz aslında o da istiyodu. yani galiba. sanırım

• evet ettim çok kişiyi dövdüm ama bir kızdanda dayak yedim bayya küçüktüm ama
  • İlk okul zamanında yakın bi arkim sıranın üstüne çıkıp kafasına tekme attığını dün gibi hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

kantindeki tecavuz sahnelerini unutmayalim

Doğru diyosun. Kantindeki bağrışların içinde en önde hamburger almak için uğraşan kızın arkasından şaapılmasını diyorsun galiba ?

Yalnız bunları 25+ ya geldiğimizde ne grzekalıca şeyler yapıyomuşum diye hatırlicaz.

offf sen ne diyorsun sıf sıra yapmak için biribirmizi tekmeliyoduk direk yapişssin diye bikere bahcede sıra oluyoruz ilk okulda cocugun eli arkada benimkide kalkmıs diyo olm cek su seyini dövücem falan filan lan diyom hoca yapişin diyo olm cek lan diyo sonra ben patlattim lafi büyükse ben ne yapayim lan.

Eğer Ben Yalan Söylemeye Başlarsam 21 Dalda Oscar Ödülü Alırım.

Belli
    Şaka tabiiki
    Bu sene kızın biri uraşıyodu sürekli bizle bende agrasifim kompleksliyim işte kız yine bizle uraşıyo bi gün dedim gel bakiim gel yakından uraş işte geldi kız ii bi yumruk atmıştım ondan sora bi daha bizle uraşmadı çok gülmüştü ark.lar ben yumruk atarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piqmey -- 1 Şubat 2008; 20:35:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Piqmey

quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

kantindeki tecavuz sahnelerini unutmayalim

Doğru diyosun. Kantindeki bağrışların içinde en önde hamburger almak için uğraşan kızın arkasından şaapılmasını diyorsun galiba ?

Yalnız bunları 25+ ya geldiğimizde ne grzekalıca şeyler yapıyomuşum diye hatırlicaz.

offf sen ne diyorsun sıf sıra yapmak için biribirmizi tekmeliyoduk direk yapişssin diye bikere bahcede sıra oluyoruz ilk okulda cocugun eli arkada benimkide kalkmıs diyo olm cek su seyini dövücem falan filan lan diyom hoca yapişin diyo olm cek lan diyo sonra ben patlattim lafi büyükse ben ne yapayim lan.

Eğer Ben Yalan Söylemeye Başlarsam 21 Dalda Oscar Ödülü Alırım.

Belli
    Şaka tabiiki
    Bu sene kızın biri uraşıyodu sürekli bizle bende agrasifim kompleksliyim işte kız yine bizle uraşıyo bi gün dedim gel bakiim gel yakından uraş işte geldi kız ii bi yumruk atmıştım ondan sora bi daha bizle uraşmadı çok gülmüştü ark.lar ben yumruk atarken

• İki kız vardı arkadaşım baya bi vuruyorlardı zamanında.. Çok uyardım dinlemediler, sonra bunlara kaşar demiştim Birdaha vurmadılar..

ayrıca kızla tekme tokat dövüş yapılmaz be arkadaşım. ama sabredip en sonunda dayanamayıp patlattığım(tokadı) oldu bir kere... hala arkadaşız
  • 6. sınıfdayken bir kızla tartışıyordum birden kaval kemiğime ( sivri burun ayakkabı giyiyordu ) sert bi tekme atmıştı etkiye tepki bende okkalı bi yumruk atmıştım çok pişman olmuştum
    peş peşe 4 dersin hocasından dayak yemiştim
  • biz kızlarla uzun eşşek oynuyorduk hey gidi günler be
  • Evet ettim. Cocuktum o zamanlar. Kavgaci biri de degilim aslinda. Ama nasil olduysa bir sekilde o vaziyette bulundum. Ilk önce kizi tasladim, sonra da saçlarindan çektim ve cimcik attim. Bir de, bir ayakkabisini çikartip yere attim. Üstelik üstüne de bastim. Cok feci. Ilk ve son kavgamdi. Bir erkekle ise hiç kavgam olmadi.
  • bir kac tanesini namus dusmani dover gibi dovduydum sonra baktilar ki ben humanist bir insanim doverken ayrim yapmiyorum efendi oldular bana karsi kiz milleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem

Fanteziye gell
  • 7 sınıfta bi kız sivilcemi patlatmıstı bende onunu sacını cektim o kadar
  • Ne bir bayana el kaldırırım nede kaldıranı severşm eğer öyle bir olay olduğunu görürsem girene girerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: uliking

konunun adını değiştirelim küçükken hiç kız s***** olsun

• ettim ve feci bi şekilde dövdüm sonra mahkemelik oldum pişmanım ..
  • bi karoşe ,, 2 kere 45'liqe bide aparkata kalktim nakavt
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.