Şimdi Ara

Hiç kızla kavga ettiniz mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: droll

lise 1. sınftayım benle uğraşan bir kız var kıza git diyorum gitmiyo ya defol s****. git diyorum gitmiyor geliyo saçımla oynuyo(ensemle özellikle) şekil filan veriyo sıramın üstüne oturuyo filan sınıf başkanıydım geliyo kendisine çarpı atıyo yazı yazıyo filan kız kaşınıyor yani...

bir gün okulda ödev yapıyorum evde yapmadığımdan hoca yapmayana sözlü notu 1 bende yapmaya çalışıyorum ... kız gelmiş beni oyalıyo filan kalemimi alıyo ağzına bi oyana bi buyana çevirip bişyler yapıyo kalemimi aldı (pilot kalem ) daha doğrusu çekti sayfada bir çizik oluştu filan bende tam ödevin sonuna gelmişim son sayfanın yarısı filandı bu kalemi çekince A4 çizildi

bende ittim bi s** get die filan yok kızı saçından tuttum elime doladım o arada millet noluyo lan ayklarında oooo filan diyolar bende kızım ne istiyosun ne kaşınıyosun dedim kızı belinden tuttuğum gibi oturtum kendi sırasına otur biraz poponun üstüne ne var snra da bişeymi batıyo dedim sonra millet bi yandan gaz veriyo kıza da banada

kız dedi sen neden bahsediyosun ya dedi samimiyiz diye kaşar sanma filan dedim bende tabi kaşarsın nesin ya kucaktan kucağa dolaşan kız nedir filan dedim..

asıl olay şimdi kız bi bozuldu herkesin içnde oda bana baya ağır bi laf etti bende bunu aldığım gibi duvara dayadım ne diyosun sen o***** filan (kızla nefes nefeseyiz baya hissediyor du) sonra kızı yere itttim filan sonra nöbetçi hoca geldi filan başkan noluyo yok bişey hocam iyi hadi zil çalacak topla sınıfı dedi olay öle bitti....mi hayır.....

sonra kız bana çıkma teklifi etti....

kız güzelmiydi?? anlattığına göre ah öyle bi kız olucaktıki şimdi yanıdma neyse..

• quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Orjinalden alıntı: droll

lise 1. sınftayım benle uğraşan bir kız var kıza git diyorum gitmiyo ya defol s****. git diyorum gitmiyor geliyo saçımla oynuyo(ensemle özellikle) şekil filan veriyo sıramın üstüne oturuyo filan sınıf başkanıydım geliyo kendisine çarpı atıyo yazı yazıyo filan kız kaşınıyor yani...

bir gün okulda ödev yapıyorum evde yapmadığımdan hoca yapmayana sözlü notu 1 bende yapmaya çalışıyorum ... kız gelmiş beni oyalıyo filan kalemimi alıyo ağzına bi oyana bi buyana çevirip bişyler yapıyo kalemimi aldı (pilot kalem ) daha doğrusu çekti sayfada bir çizik oluştu filan bende tam ödevin sonuna gelmişim son sayfanın yarısı filandı bu kalemi çekince A4 çizildi

bende ittim bi s** get die filan yok kızı saçından tuttum elime doladım o arada millet noluyo lan ayklarında oooo filan diyolar bende kızım ne istiyosun ne kaşınıyosun dedim kızı belinden tuttuğum gibi oturtum kendi sırasına otur biraz poponun üstüne ne var snra da bişeymi batıyo dedim sonra millet bi yandan gaz veriyo kıza da banada

kız dedi sen neden bahsediyosun ya dedi samimiyiz diye kaşar sanma filan dedim bende tabi kaşarsın nesin ya kucaktan kucağa dolaşan kız nedir filan dedim..

asıl olay şimdi kız bi bozuldu herkesin içnde oda bana baya ağır bi laf etti bende bunu aldığım gibi duvara dayadım ne diyosun sen o***** filan (kızla nefes nefeseyiz baya hissediyor du) sonra kızı yere itttim filan sonra nöbetçi hoca geldi filan başkan noluyo yok bişey hocam iyi hadi zil çalacak topla sınıfı dedi olay öle bitti....mi hayır.....

sonra kız bana çıkma teklifi etti....

kız güzelmiydi?? anlattığına göre ah öyle bi kız olucaktıki şimdi yanıdma neyse..

• Tam benlik bir konu
    Okuldayken hocaya gördüğüm kız rüyasını anlatıyordum. Hocada çok patraktı yahu
    Önce başımda klasörün gezindiğini gördüm, biraz acı... sonra aniden şimşek gibi tekmeler tokatlar
    Baktım kızın biri bana girişiyor
    Kızım ne oldu ben sana n'aptım kendine gel. Biz anadolu delikanlısıyık kadına kıza el kalakmaz yapma etme eyleme.....
    Herkesler seyrediyor
    Baktım gurur gidiyor. Kız beni gebertecek. Sağlı sollu 2 deneden salladım yumuşacık suratına
    Kız bana baktı... baktıı. baktııı. yavaşça düştü... bayıldı

TABİ SONUDA KÖTÜ OLDU, ERTESİ GÜN KIZIN BABASI OKULDA, BENİM ELİMDE TASDİKNAME
  • İlkokul 2 deyken kızın biri bizim erkek arkadaşları dövüyormuş
    Arkadaşlar beni çağırdı şu kızı döv diye.Arkadaş evine hem kızı hem de beni çağırdı bende tabi gaza geldim kıza yumrukla girdim abartmıyorum.Fakat biz o kızı kız olarak görmüyorduk.
    Sonuçta o olaydan sonra mahalledeki erkeklere gık diyemedi çünkü o olaydan sonra bizimkilerde kızı dövmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom -- 13 Eylül 2007; 11:29:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

Tam benlik bir konu
    Okuldayken hocaya gördüğüm kız rüyasını anlatıyordum. Hocada çok patraktı yahu
    Önce başımda klasörün gezindiğini gördüm, biraz acı... sonra aniden şimşek gibi tekmeler tokatlar
    Baktım kızın biri bana girişiyor
    Kızım ne oldu ben sana n'aptım kendine gel. Biz anadolu delikanlısıyık kadına kıza el kalakmaz yapma etme eyleme.....
    Herkesler seyrediyor
    Baktım gurur gidiyor. Kız beni gebertecek. Sağlı sollu 2 deneden salladım yumuşacık suratına
    Kız bana baktı... baktıı. baktııı. yavaşça düştü... bayıldı

TABİ SONUDA KÖTÜ OLDU, ERTESİ GÜN KIZIN BABASI OKULDA, BENİM ELİMDE TASDİKNAME

• kızlarla kavga etmeye gelmez çok etkili silahları var çünkü çene,pençe atma,tokat gibi gibi dikkat edin kadınlarla
    kavga ederken bunlar çok önemlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: daniel archer

kızlarla kavga etmeye gelmez çok etkili silahları var çünkü çene,pençe atma,tokat gibi gibi dikkat edin kadınlarla
    kavga ederken bunlar çok önemlidir

Bizimde çok kötü bir zayıf noktamız var ve kızlar biliyor bunu.
  • eski manitayla tartışıyoruz ama bu nasıl bağırıyo evin içindeki sesi sokaktan geçenler duyuyor, neyse o tartışmanın içinde bu bana bi patlattı tokatı, ama o onda hani aşırı sinirden başınız dönerya sonra kendimi kaybetmişim, kendime geldiğimde bütün karete tekniklerini uygulamış buldum kolunu molunu sardılar komşular, iyi karakola gitmedi gerzek
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

ben hazırlıktayken arkadaşım tam bizim sıranın önünde kıza yumruk atıcaktı küfür ede ede gidiyodu kızın yanına kaldırdı elini kız tuttu bunun elini tokat attı tekme attı. arkadaşımın suratı ağlamaklı oldu ama biz ölüyoruz gülmekten

• kıza vurulurmu ya.. kızları öpüp okşamak gerekir..şevkat gösterelim onlara..sevelim,sevişelim
  • ben sadece k**ar dediimi hatırlıorm bi ark'a ağlamaya başladı ama sora gönlünü aldım..
  • bi kıza asla vurmadım ve vurmamda ne kadar hakketmiş olsada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

kıza vurulurmu ya.. kızları öpüp okşamak gerekir..şevkat gösterelim onlara..sevelim,sevişelim

Ben bir kıza vurmayı düşünmedim ama hakklarında değişik fanteziler düşünülür bazıları fetiş sever.
    Ama ben sevmiyorum.
    Daha değişik güzel yumuşak fanteziler var.

• bir gün tenefüsteydik ben kız arka sıra aya otururken çekmiştim sırasını bir yere düştü sonra onun arkadaşı ve o kız beni yakalamaya çalıştı varya hayatımım en uzun koşussuydu kızlar yorulmamışben bitmiş halde pes ettim..kızlar da bir kafama vurdu varya zong diye bende bişey düşünemiyom sonra onlar uzaklaştı ben kenarda oturuyom intikamım kötü olcak dedim sonra onları kenara sıkıştırdım aklımdakini yapsaydım varya...

o tekme ve kafama vurmalarının unutmam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

ne olursa olsun sen o kızın yerinde olsaydın bir de öyle düşün haketti falan değil bu iki insan arasındaki her husumet konuşmayka çözülmeli

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir.Nokta. Hatta size 7 noktası olsun.

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duff -- 13 Eylül 2007; 14:38:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

bir gün tenefüsteydik ben kız arka sıra aya otururken çekmiştim sırasını bir yere düştü sonra onun arkadaşı ve o kız beni yakalamaya çalıştı varya hayatımım en uzun koşussuydu kızlar yorulmamışben bitmiş halde pes ettim..kızlar da bir kafama vurdu varya zong diye bende bişey düşünemiyom sonra onlar uzaklaştı ben kenarda oturuyom intikamım kötü olcak dedim sonra onları kenara sıkıştırdım aklımdakini yapsaydım varya...

o tekme ve kafama vurmalarının unutmam..

wayyy 14 yaşındasin herşeyin farkındasin peki aklindaki neydi ayipsa pm at

• quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

ne olursa olsun sen o kızın yerinde olsaydın bir de öyle düşün haketti falan değil bu iki insan arasındaki her husumet konuşmayka çözülmeli

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir.Nokta. Hatta size 7 noktası olsun.

Birde
    Kızlara El kalkmaz
    Dİye bir ata sözümüz var yani çakışıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

quote:

Birde
    Kızlara El kalkmaz

Kızını dövmeyen dizini döver

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birde
    Kızlara El kalkmaz

Kızı gönlüne (keyfine) bırakırsan ya davulcuya varır, ya zurnacıya.
    Evlenme çağındaki kızı büyükleri uyarmazlarsa uygun olmayan birisiyle evlenir. Çünkü yaşı gereği hem tecrübesiz, hem de eğlenceye düşkün olur ve ileriyi göremez. Bu bakımdan anne baba tarafından denetlenmeli, uyarılmalıdır.

Ya bu kızlarda dayak istiyo demekki ama Atasözlerinde sadece annesi veya babası tarafından dövülebileceği yazıyor yani bir başkası müdahele edemez.
    BKZ: Kızını dövmeyen, dizini döver.
    Kızını, çocuğunu daha küçük yaşta eğitme yoluna gitmeyen, terbiye kurallarını öğretmeyen, gerekirse dövmeyen ileride çok pişman olur; ancak iş işten geçmiştir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birde
    Kızlara El kalkmaz

Kızı gönlüne (keyfine) bırakırsan ya davulcuya varır, ya zurnacıya.
    Evlenme çağındaki kızı büyükleri uyarmazlarsa uygun olmayan birisiyle evlenir. Çünkü yaşı gereği hem tecrübesiz, hem de eğlenceye düşkün olur ve ileriyi göremez. Bu bakımdan anne baba tarafından denetlenmeli, uyarılmalıdır.

Ya bu kızlarda dayak istiyo demekki ama Atasözlerinde sadece annesi veya babası tarafından dövülebileceği yazıyor yani bir başkası müdahele edemez.
    BKZ: Kızını dövmeyen, dizini döver.
    Kızını, çocuğunu daha küçük yaşta eğitme yoluna gitmeyen, terbiye kurallarını öğretmeyen, gerekirse dövmeyen ileride çok pişman olur; ancak iş işten geçmiştir.

Sonuçta ya benden yada babasından dayak yiyecek

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.