Şimdi Ara

Hiç kızla kavga ettiniz mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: duff

quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

ne olursa olsun sen o kızın yerinde olsaydın bir de öyle düşün haketti falan değil bu iki insan arasındaki her husumet konuşmayka çözülmeli

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir.Nokta. Hatta size 7 noktası olsun.

Düzeltme: imla

Birde
    Kızlara El kalkmaz
    Dİye bir ata sözümüz var yani çakışıyorlar.

Kızını dövmeyen dizini döver

Kızı gönlüne (keyfine) bırakırsan ya davulcuya varır, ya zurnacıya.
    Evlenme çağındaki kızı büyükleri uyarmazlarsa uygun olmayan birisiyle evlenir. Çünkü yaşı gereği hem tecrübesiz, hem de eğlenceye düşkün olur ve ileriyi göremez. Bu bakımdan anne baba tarafından denetlenmeli, uyarılmalıdır.

Ya bu kızlarda dayak istiyo demekki ama Atasözlerinde sadece annesi veya babası tarafından dövülebileceği yazıyor yani bir başkası müdahele edemez.
    BKZ: Kızını dövmeyen, dizini döver.
    Kızını, çocuğunu daha küçük yaşta eğitme yoluna gitmeyen, terbiye kurallarını öğretmeyen, gerekirse dövmeyen ileride çok pişman olur; ancak iş işten geçmiştir.

Sonuçta ya benden yada babasından dayak yiyecek

II Öyle değil işte atasözlerine de öyle yazmıyor yani bir kıza anne baba dışında veya aile büyükleri dışında bir yabancının el kaldırması örf ve adetlerimize uymaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

ne olursa olsun sen o kızın yerinde olsaydın bir de öyle düşün haketti falan değil bu iki insan arasındaki her husumet konuşmayka çözülmeli

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir.Nokta. Hatta size 7 noktası olsun.

Düzeltme: imla

Birde
    Kızlara El kalkmaz
    Dİye bir ata sözümüz var yani çakışıyorlar.

Kızını dövmeyen dizini döver

Kızı gönlüne (keyfine) bırakırsan ya davulcuya varır, ya zurnacıya.
    Evlenme çağındaki kızı büyükleri uyarmazlarsa uygun olmayan birisiyle evlenir. Çünkü yaşı gereği hem tecrübesiz, hem de eğlenceye düşkün olur ve ileriyi göremez. Bu bakımdan anne baba tarafından denetlenmeli, uyarılmalıdır.

Ya bu kızlarda dayak istiyo demekki ama Atasözlerinde sadece annesi veya babası tarafından dövülebileceği yazıyor yani bir başkası müdahele edemez.
    BKZ: Kızını dövmeyen, dizini döver.
    Kızını, çocuğunu daha küçük yaşta eğitme yoluna gitmeyen, terbiye kurallarını öğretmeyen, gerekirse dövmeyen ileride çok pişman olur; ancak iş işten geçmiştir.

Sonuçta ya benden yada babasından dayak yiyecek

II Öyle değil işte atasözlerine de öyle yazmıyor yani bir kıza anne baba dışında veya aile büyükleri dışında bir yabancının el kaldırması örf ve adetlerimize uymaz.

Herşey de bir esneme payı vardır

• anaokuluna giderken bi kızı çirkin diye tüm sınıf erkekleri hergün döverdik sonra o kız aaokulunu bitirince bi tiyatr yaptık benim eşim çıktı kurada

bide ortaokulda kızla laf kavgası yapıyoz kızda salakın teki kız bana bişi dedi bende o...ppu dedim yine laf etti bikaç kere daha dedim sonra getti

• quote:

Orjinalden alıntı: emure

anaokuluna giderken bi kızı çirkin diye tüm sınıf erkekleri hergün döverdik sonra o kız aaokulunu bitirince bi tiyatr yaptık benim eşim çıktı kurada

bide ortaokulda kızla laf kavgası yapıyoz kızda salakın teki kız bana bişi dedi bende o...ppu dedim yine laf etti bikaç kere daha dedim sonra getti

yemin ediyorum bende anaokul maceralarimdan bahsedicektim wallahi bak edit: yapacaktim vaz gectim söz onlari anlaticam ama ramazandan sonra konuyu uplayin pls öptüm kuku davasi falan filan neler oldu neler .

• İlkokuldayken hatice diye bi kız vardı.. kızın kafaya taş fırlattım , kızın kafası yarıldı tabii,sonra binbir feryat figan
  • Arkadaşlar topicin asıl konusundan çok uzaklaşmışsınız.Hiç bir kız dövdünüz mü den hiç bir kıza yanaştınız mı ya kaymışsınız yaww

Benim kızlarla kavga etmişliğim yok,tartışmışlığım var

Yalnız bir kere benim çok matrak bir arkadaşımın yaptıkları yüzünden elimde olmadan dayak yiyodum.5. sınıftayız(çok iyi hatırlıyorum).Ders bitti çıkıyoruz.Merdivenlerden inerken çok kalabalık oluyor,bütün sınıflar birbirlerine karışıyor.Önümde bahsettiğim arkadaş,onun önünde de üst sınıflardan kızlar var.O kadar kalabalığız ki birbirimize yapışmışız,sıra ilerlemiyor.Arkadaşın aklına bi cinlik gelmiş olacak ki diziyle öndeki kızın poposuna vurdu,vurur vurmaz hemen yan tarafta bir boşluk bulup kaçtı.E arkasında ben vardım,kızlar bir döndüler benim yaptığımı sandılar.Ama ben hiç bişey bilmiyorumNe oldu abla demeden bir daldılar bana 2 kişi.Küfür,tekme,tokat,saç çekmeler falan filan yedim hepsini.ama çevikliğim sayesinde milletin arasından kolayca sıyrıldım.Kızlar arkada kaldılarO kadar sinirlenmiştim ki çıkışta bekledim kızları.Dövmek için değil konuşmak için tabiAma bulamadım.Ertesi gün o arkadaşa çok pis daldığımı hatırlıyorum ama....

• Baya bi alakasız olcak ama güzel bi olay olduğu için anlatıyım.Ortaokulda Şişko bi çocukla bi kız yanyana oturuyolardı.Şişko çocuk derste bi soruya cvp vermek için kalktığında yanındaki kız Kalın bi tükenmez kalemi şişkonun sırasına dik olarak koydu.Buda bi anda tüm ağırlığıyla hayvan gibi oturmaya çalışınca bi bağırtı koptu.Koşa koşa kendini snftan dışarı attı.Biz yarılıyoruz tabi.Kızda korktu baya ama bişe yapmadı şişko çocuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Baya bi alakasız olcak ama güzel bi olay olduğu için anlatıyım.Ortaokulda Şişko bi çocukla bi kız yanyana oturuyolardı.Şişko çocuk derste bi soruya cvp vermek için kalktığında yanındaki kız Kalın bi tükenmez kalemi şişkonun sırasına dik olarak koydu.Buda bi anda tüm ağırlığıyla hayvan gibi oturmaya çalışınca bi bağırtı koptu.Koşa koşa kendini snftan dışarı attı.Biz yarılıyoruz tabi.Kızda korktu baya ama bişe yapmadı şişko çocuk.

abboov ateş atmıştıır

benim bi mukuatım oldu kantinde sırayızz şimdi 2/3 kız gelmişler çete gibi biz kızız bbize yol verceniz falan artist tavırlarrr falan tabi ben lise 2 yim ozman bi çocuk vardı lise1 kızsınız diye size ayrıcalıkı vercezz dedi kızlar noluyoo falan nediyo bu tartışma çocuk zati ufak tefek bişi ben ordayımm kafam bi attı bırakn lem dedim sana noluyoo falan hakaret böyle birisi gerinmişş bana bakıyoo ayağımın tabanıyla midesine bitane geöirdim orda düştü yamuldu zati kusmuş biraz öbür yanindaki tırst az birazz gel gel dedim zıpladım havadan bi yumruk çaktım ta sol kulağının üstüne döndü dödü küt oda gitti baya bi namım olmuşştuu kantine bana sıra veriyolardıı ama baya gıcık bişilerdi ogünden sonra keddi gibi oldulaar benim ayağımdada basket ayak kabısı vardıı şöle kalın tabanlı bişi bide iyi zıpladığımı sayarsaak azda kalıpp var gerisini siz düşünün gene olsa gene yaparııım hakim beey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuranA -- 14 Eylül 2007; 13:32:45 >

• daha once hic saka harici vurmadım vurcamı da sanmıyorum ama su an daha lisededyim sapıklıklar asala bitmez yemekhanedeki masaların altından sec begen al diyebilirim sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUHAn92

7. sınıftaydım gece iki kızla kavga ettim ama sözlü olarak aralarında sevdiğim kız vardı çok sinirlendim sinirimden ağladım sonra dier kız bırak dedi rol yapma dedi. bnde tam gidiodm döndüm bi hareket çekmişim dillere destan Ama daha sonra anladım bi kızın önünde ağlanmaz

ulu aga bu sen misin ben umut efflden

• quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

Orjinalden alıntı: emure

anaokuluna giderken bi kızı çirkin diye tüm sınıf erkekleri hergün döverdik sonra o kız aaokulunu bitirince bi tiyatr yaptık benim eşim çıktı kurada

yemin ediyorum bende anaokul maceralarimdan bahsedicektim wallahi bak edit: yapacaktim vaz gectim söz onlari anlaticam ama ramazandan sonra konuyu uplayin pls öptüm kuku davasi falan filan neler oldu neler .

dostum 18+ anlatmada banlamasınlar

• 8. sınıftaydım bundan 5 sene önce...bi kızla kavga ederken kız tekme tokat girişmeye başladı bana ben de ibşey yapamadım...kızı dövsen gücün ona mı yetti derler dayak yesen kızdan dayak yedi derler böyle pis bi durum.kız beni duvara yapıştırıp iyi bi pataklamıştı ama....şimdi olsaa...
  • ben de 6. sınıftayken kızın biri beni dövmüştü (tabi şakacıktan kavga etmiştik) çok iyi hatırluyom o beni yere yatırıp üstüme çıkmştı o üstte beni döverken bende altta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem

fantaziye bak yaa koptum

Lise 1´de beden dersinde mac yapioduk futbol maci.. Kaleye doğru gol atıcam azmiyle kosarken meraklı bi körpe lise öğrencisi topu ayağımdan almaya calısırken bana celme taktı we yere düştüm.. bayağı bir sürüklendim ama...

Adeta malkoçoğlu gibi kalktım ve..................

Kız olmasaydın ii dayak yerdin benden dedim..
    Hadi ya dövsene dedi..
    yarım saat dövmüşümdür

• quote:

Orjinalden alıntı: sametK

ben de 6. sınıftayken kızın biri beni dövmüştü (tabi şakacıktan kavga etmiştik) çok iyi hatırluyom o beni yere yatırıp üstüme çıkmştı o üstte beni döverken bende altta

Ee sonra.

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

6. sınıfta bi kız paso küfrediyodu sus diyorum susmuyor sus diyorum susmuyor. en sonunda boğazına yapışıp masanın üstüne yatırmıştım

sonra naaptın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem

ahahahahahahhahahahahah
    fanteziye bak

• Ortaokulda tenefüste sınıfta çift kala maç yapmaya kalkışmıştık Sonra ben topa vurduğumda bir kızın suratına geldi kız bana küfretmeye başladı ama bekliyorum susmasını susmuyo küfüre devam ediyordu tokadı bir koydum yerlerde sonra küfür edemez oldu ağlamaktan

Aslında centilmen biriyimdir zaten o olaydan sonra kızlara hiç el kaldırmadım aynı olay lisedede başıma gelmesine rağmen.Fakat centilmen olmakla birlikte çağımızdaki kızlar çok rahatsız ediyor ve okadar yakışmayan tavırdaki insanlar varki kendimi zor tutar oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor44 -- 14 Eylül 2007; 18:44:17 >

• İlkokuldaydım ortaokula giden bi kızın kafasına futbol oynarken topu indirmiştim Kız geldi "Hangi hayvan attı o topu", "Ben attım" dememle kızın saç baş girişmesi bir oldu Burnunu kanatmıştım ağlayarak gitti öğretmene söyledi öğretmen de okulun en gıcık öğretmeniydi kimi dövsem karşıma o babayiğit herif çıkıyodu gerisini siz düşünün
  • MESUT
    MESUT
    MESUT
    MESUT
    MESUT
    MESUT
    MESUT
    HANGİSİ DAHA GÜZEL.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.