Şimdi Ara

Hiç kızla kavga ettiniz mi ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 kere iyi bir okkalı geçirdim,birini daha bugün.Birini de 7. sınıfta hemen anlatıyım olayları;
    7. Sınıftayız; 13 yaşındayım. 1998'deyiz.
    Yıl 1998-1999 öğrenim senesindeyiz.
    Bir kız var,ağzı baya bozuk.Hocalara bile dikleniyor.Birgün boyum uzun diye (o zamanlar 1.78'di.) dalga geçiyordu.Sus diyorum susmuyor.Sonunda ''Lan Sus!'' diye bir bağırdım,sonra yine gülüyor bu ben buna iyi bir okkalı bir geçirdim.Kız 10 dk yerden kalkamadı.Hocalar geldi içeri ne oldu dedi bana.Bende hocam iki saattir benle dalga geçiyodu boyum uzun diye dedim.Hoca'da kız kalkarken bir tane daha geçirdi buna,sonra başladı konuşmaya ''Ulan kızım millet uzun boylu olmak için sürüsüyle süt içer,sen de dalga geçersin'' dedi.O zamandan beri uzun boylu olmanın avantajlarını çok seviyorum.(Şuan boy 1.95)

Bugün ki olay ise şöyle geçti;
    Törendeyiz,hava sıcak vali gelcek başlıyıcak ya...Başımızda da öğretmen var,çok matrak birisi geldi yanımıza.''Ulan bu Vali gelene kadar bizim boyumuz 20 cm eriyecek,bu gidişle..'' falan diyor.Bizde güldük falan sonra yanımıza bir sınıf geld,başka bir üniversiteden kızlar yanda bir kız durmadan sövüyor millete falan.. Sonra bizim kızlara falan dalaşmaya başladılar.Ben de dayanadım yeter bak canımı sıkma iki saattir küfür ediyorsun oda yetmedi şimdi de bizim sınıfın kızlarına mı dalaşıyon dedim.Bu da güldü,açtı elini dolu jilet çekmiş.Sende istiyorsun herhalde bunlardan bir iki tane dedi.Ben de dayanamadım ''Atsana lan bakalım'' dedim.Bu akıllı çıkardı bıçağı (Ayrıca bu olay da arka bahçedeyiz.Hocalar gönderdi gölgeye) boş boş sallıyor.Ben bir tuttum bunun elini burktum.Attım bıçağı elinden aldım bıçağı eline buna mı güveniyodun dedim.Bu yine güldü ayağa kalktı.Tokat atmak için elini hızlıca geriye kaldırdı tam vuruyodu tutttum elini bastım 2 tane tokat.Kız bayıldı.. Hocaları geldi,naptın olum sen dedi.Anlattım herşeyi tamam olum biz onla ilgilenicez,zaten yetti onun bu pislikleri dedi.Valla kız böyle 30 dk kalkamadı yerden keşke biraz daha sert vursaydım,bir gıdım pişmansam allah belamı versin.. Öylelerine daha fazla vurmalı da neyse..

• Hemen hemen sülalenin bütün kızlarını dövmüşümdür.
  • @Shadow_éMRé hocam helal olsun valla. Öyle kızlara korkunç bir derecede gıcık kapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem

Değişik bi fantazi seninkide kardeş yaw
  • Ana sınıfında bi kızın yüzüne vurmuştum Niye yaptığımı hatırlamıyorum. Ama adını hatırlıyorum.Keşke karşıma çıksa da özür dilesem.
  • @shadow_emre
    ikinci olaydaki kızlardan nefret ediyorum kendilerini bi bok sanıyolar tamamaen özenti bizim sınıfdada var yakında bende onu s.kcem
    deli ediyo beni
  • bi kaç yıl önce dershanede kızın dili bana baya uzamıştı..bende bi tokat atmıştım yerin dibine girmişti..sonra kaçmaya çalıştı kantinde kovaladım hocalar zor tutmuştu.. ama ilk ve sondu bu..bidaha karşıma bu tarz bi uyuz çıkmamıştı..
  • 6. sınıftayken bir kızdan dayak yemiştim

hala hatırladıkca gülmekten ölürüm

kız benim nerdeyse 2 katımdı bende o zamanlar sınıfın en ufağıydım bücür bişeydim yani

yedik işte dayağı orda

2 sene önce kız arkadasıma kafede otururken baska bir erkeğe sarktığı için okkalı bir tokat atığ yere düşürmüştüm sonrada ayrıldık zaten

ama bir bayana el kaldırılmasını hiç hoş bulmuyorum

• ARKADAŞLAR OLAYA BAKIN KONUNUN AÇILIŞ TARİHİ 22 AĞUSTOS 2007 BUGÜN 10 NİSAN 2009
  • 2 sene önce kavga etmiştim.Ana avrad sövdü gittim vurdum dudağı patladı ama abi bi vurdu sırtıma varya dünya döndü nefes felan kesildi omurgaya çaktı şerefsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem

bu hangi fetişe giriyor hocam?
  • Orta okulda az kız dövmemiştim nedenini hatırlamıyorum ama baya girişmiştim
  • 6. sınıftayken yarmagül gibi bi kız vardı dövmeye açlışmıştım ama zıpalyıp yumruk vurmaya çalışıyordum tek hatırladıgım kız bana salak mal diyordu bak dedim deme döverim hoş dövemedim ya neyse abi bir kerede parkta sallanıyorum 3 kız beni taciz etti yanıma geldiler çekirdek çitleyip üstüme atıyorlar küfür ediyorlar salıncaktan indim bak döverim felan diye konuşuyorum birisi yine çekirdeği çitledi üstüme attı saçından asıldıgım gibi yermisin yemezmisin sonra orda 20 22 yaşlarında bi ş.erefsiz geldi beni dövdü kızlar dövülür mü diyor şerefsiz aklı sıra küççücük kızlara hava atıyor a.q sübyancısı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.