Yarbay
01 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Sorunun tam olarak anlaşılması amacıyla başıma gelenleri en kısa şekilde anlatmaya çalışacağım. Telefonum LG G2 (D802) Türkiye garantili fakat garantisi bitmiş durumda. Telefonumda rom olarak cloudy g2 2.2 (kitkat) vardı. İlk kurup ayarlarımı yaptığımda twrp den full backup aldım. Bi süre kullandıktan sonra lollipop tabanlı H-Rom'u yüklemeye karar verdim. Bootstack vs kurulumu yapıp H-rom'u yükledim fakat beğenmediğim için daha önce aldığım yedeği çağırmak istedim. Önceki romum cloudy için gerekli olan bootstack dosyalarını yükledim sonra da yedeğimi çağırdım. (Anladığım kadarıyla bütün sorun burada başladı.) Bir süre öyle kullanıp yedeklemek istediğimde twrp'ye giremedim, girmeye çalıştığımda "secure booting error - boot certification error" hatası verdi ve telefonun ekranı karardı. (Fakat burada telefon tam olarak kapanmıyor). Güç tuşuna uzun basarak kapatıp açtım, TWRP'nin bozulduğunu düşünerek autorec ile twrp'yi yeniden yüklemeye çalıştım fakat her seferinde telefon loki'yi bulamadı (ne olduğunu bilmiyorum) ve twrp'yi yeniden yükleyemedim. Flashtool ile stock rom yüklerim düşüncesi ile download moda girmeye çalıştım, ona da girmiyor aynı hatayı veriyor. Fakat telefon bu arada çalışıyor bir sıkıntı yok. Pc ile bağlantı kurabiliyorum, dosya transferi vs. yapabiliyorum. Telefonu ne zaman pc ye bağlayıp bu "secure booting error - boot certification error" hatasını verdirsem pc de bir sürü e,f,g,h,i gibi partition oluşuyor. Aslında biraz tecrübem var daha önce fastboot hatasına falan düşüp kurtardım fakat anladığım kadarıyla bu çok daha büyük bir sorun. Anlayacağınız arkadaşlar şu anda ne download moda girebiliyorum, ne de recovery mod'a. Fakat telefonu normal açtığım zaman çalışıyor. Saatlerdir araştırıyorum bir kaç çözüm var gibi görünüyor fakat hepsi riskli, size danışmadan önce adım atmak istemedim. Sizden yardım bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar 2. el 2006 focus aldık, iç döşemeleri bej renkte. Göğüs, koltuklar, tavan biraz kirlenmiş halde, detaylı iç temizlik yaptırmayı düşünüyoruz. Ankara içi tavsiye edebileceğiniz, işçiliğine güvendiğiniz ve mümkünse uygun fiyatlı bir yer var mı? Sonax, ziebart, meguiars vs çok pahalı, batıkent carrefour otoparkındaki autowax 350tl fiyat verdi (detaylı iç temizlik, motor yıkama-koruma, pasta cila, koruma cilası). Ancak internette pek olumlu yorumlar yok. Balgatta Bu'haar oto kuaför var orası da 350tl fiyat çekti (detaylı iç temizlik, motor yıkama, pasta-cila) (sadece detaylı iç temizlik ise 200tl). Bu fiyatlar nasıl arkadaşlar, dediğim yerler hakkında bilginiz var mı? Ankara içi tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar bu "fail to consider that" ne anlama geliyor? Doğru kullanımı nasıldır? Tam metin aşağıda. Şimdiden teşekkür ederim.
However, they fail to consider that the time saved by using computers for repetitive task enables us to use our own time more creatively and productively
Arkadaşlar bir şarkı arıyorum aylardır. Radyolarda falan sıkça duydum ama adını bir türlü bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

http://www34.zippyshare.com/v/83011273/file.html
Arkadaşlar aylardır şu videoda ilk 5 saniyede çalan müziği arıyorum. Breaking Bad dizisinde çalmıştı diye hatırlıyorum ama tam emin değilim. Breaking Bad'in soundtracklarını dinledim ama fayda etmedi. Bulabilirseniz çok makbule geçer. Teşekkür ederim.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2361214024257

Edit: Buldum arkadaşlar Titiyo - Come Along.
Arkadaşlar geçen günlerde TV8'de Muhabbet Kralı'nda yayınlanan "uyuşturucu bağımlılığı" ile ilgili programda Okan Bayülgen'in giydiği ceket/mont/gömlek karışımı giysinin adının ya da markasının ne olduğunu bilen var mı? Çok hoşuma gitti çakmasını ya da daha ekonomik olanını bulmaya çalışcam bi şekilde

Video linki;

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=canlitv8&seekTime=06-10-2011%2023:07

Bir kaç görüntü;

Aşağıda vereceğim sitede klipler 1920x1080 çözünürlüğünde ve boyutları çok büyük. Kotalılar için pek faydalı değil 200mb tan aşağı klip göremedim.
Sitede kliplerden tutun konserlere, talk showlara, victoria's secret'a kadar, hatta Christina Aguilera'nın Var Mısın Yok Musun'a geldiği yarışmanın videosu bile var. Buyrun sömürün;

http://hd-video-music-1080i.blogspot.com

Not: Reklam yapmışım gibi algılanmasın, site hoşuma gitti ve meraklısı için paylaşıyorum.

Kolera Verse:
Benimle kal! Hevesim kursağımda takılı kaldı
Gözlerim telaş timsali her ölende ağladı
Pervasız tenin gözümü aldı komada martı
Lodos mağduru melteminde ayıldı ve
Yalnız uyandı. Suskunluğum minnetimdi
Yokluğun varlığı kanattı kendimi limana
Bağladım uçarı aklım halattı kararlarım
ve kesin seçimin bütünü eşittir hayattı
bacaklarım kırıldı adın koluma kanattı (Kanat)

Burun buruna geldim seni bulmak için
Her belayla düşündüm 3 yıl arayla
küs mü mecnun Leyla'ya? bacaklarımı
sarkıtırım dalga çarpar ayağıma
beyaz saçların akasya çalmış kokunu lavanta
Vadeli yıllar karanlıktan korkmayı sana yasaklatır
20 sene de uzayan saçı küçük bir bit makaslatır
2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır
büyümek istemiyorum annem babam yaşlanır
Saçının teli kopmasın, korkarım Allah muhafaza
şerefine izin verdim bugün kalbimdeki her muhafıza
ziyarette evliya dedim fark etmelerini sağla
buz gibi karaya vurmuşum, bulmuş sahil muhafaza
Tanrım yıllar günaha soktu, gel de içimi filtre et
yıkılır bendim ilk tayfunda yağmurun işi çiselemek
sineğin yalısı her papatya yüzünden çirkin çiçek
çıkışmıyor param melek, yürüyerek geliyorum sabret

Nakarat:
Bak, yine başa döndü bu dünya
Yine sona sardı aynı kaset, bıktım!...
Bu monotonluk maratonu. Onu tanı!...
İçinde düşünce koştur!!!

SaGoPa Verse:
Derin bir denizin dibine çökmüş, bir hazine aşk denen
Gafilen bir av olur aniden. Bir kalp,ve diğeri hükmeden.
Benden uzakta olsun derdim körpecik çocukken.
Gücümü toplamam gerekti aldanışımı yaşarken
Kıvranışımı seyreden melekler gibidir sükunet
Tam kendimi toplamışken önüme çıkar hayalet
Ve korku içime hucmederken korkup kaçar cesaret
Felaket sarsılışımı izler, cesede çevirir esaret
Yardım et, bir iğne vur!... Ve sönsün acımın yangını
Güneş su olsa, yağmur kurusa ayıltamaz bu baygını.
Çok zorladım şansımı ve yatıştırdım hırsımı.
Yaşama kafa tutarken kafamı kırdı cadının tılsımı
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır.
İlle çile mi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır
Bil ve gerisi Mühim değil sevgim sana özel ve Saftır
Bugüne dek işlediğim günaha. İstirhamım tekbir aftır.
Dökmek ister içini içim, anlatmalı mı. Biçim Biçim?...
Her neşe, bir içim ve içlenişime direnişim.
Ben, yürüdükçe kalır izim, bitmek bilmez pembe dizim.
Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim

Bak, yine başa döndü bu dünya
Yine sona sardı aynı kaset, bıktım!...
Bu monotonluk maratonu. Onu tanı!...
İçinde düşünce koştur!!!
Microsoft'a Suçüstü: Windows XP Yapılırken Crack Kullanıldı mı?

Şaka gibi geliyor değil mi? Oysa iddia sahibi Alman PC-Welt dergisi kendi Windows XP'nizde de kontrol edebileceğiniz bir "crack imzası" yakalamış.

Yapmanız gereken yalnızca "C:/WINDOWS/Help/Tours/WindowsMediaPlayer/Audio/Wav" klasörüne ulaşmak ve burada görmüş olduğunuz ses dosyalarını
"WordPad" yada "Not Defteri" ile açmak. Karşınıza anlamsız karakterlerden oluşan yığınla veri çıkıyor. Ama bizi ilgilendiren en son satırda yazanlar:

"LISTB INFOICRD 2000-04-06 IENG Deepz0ne ISFT Sound Forge 4.5"

"Sound Forge" Sony'e ait 400$'lık profesyonel bir yazılım ve görünüşe göre bu yazılımın 4.5 sürümü kullanılmış. Ancak "Deepz0ne" müzik yazılımlarının lisansını kırmakla ünlü bir warez grubu olan Radium'un bir üyesi. Aynı zamanda bir kaç sene önce Sound Forge 4.5'in cracklanmış versiyonunun da dağıtımını yapan kişi.

Microsoft'un 400$'lık bir yazılımı satın alamayacak olması elbette düşünülemez. Ancak "DeepzOne" imzasının Windows dosyaları içerisinde ne aradığını ve bundan kimin sorumlu olduğunu birilerinin açıklaması gerekecek.

Kaynak:http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=48293
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.691
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 6.893 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.