Şimdi Ara

Hiç kızla kavga ettiniz mi ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok kız patakladım..ama dövmem..sadece haşlarım..
  • süper ya muhabbet

gelelim benim konuya bundan 3 yıl önce filan lise-2 :D bi kız var sınıfta salağın önde gideni yazılıdan 1 almış kızım çalış kalcan dedik söylemez olaydık kız geldi tenefüsde yanıma anıl seni öldürürm dedi noldu lan dedim çalış dedik kötüğ bişey söylemedik ki dedim buda bi başladı makinalı tüfek gibi sen bana diyemezsin sen kimsin git sınıftan istemiyorum seni ey allahım yarabbim dedim sonra kızlar dışarı çıktı beden ders için soyuncaz sınıfta neyse soyunduk benim elimde futbol topu var tık tık yapıyom tam o ara o kız girdi çantasından bişey alcak biizm arkdaş tık tık yaptığım topa bi koydu top florasana bi indi kızın kafaya pofff etti heryer cam kız bayıldı hahahahaa korkudan bayıldı olsa gerek normalde hafif bişey sonra okulun en gıcık hocası geldi matematikçi dayımı amcamı o okutmuş adam eski toprak dünyaya geldiğinde yer kabuğu soğumamış yüzlerce öğenci bırakmış sınıfta geldi bana bitane indirdi noluyo lan dedim içimden ertesi gün babama söyledim askeri üniformayla gelmiş okula matematkiçini dersinde çaldı kapıyı bi girdi matematikçi aynen şöyle dedi buyrun hocam hahaheah milli güvenlik hocası sanmış sonra ben anılın velisyim dedi sizle görüşebilrimiyiz dedi tabiki ded kapı önünde çıktı koridordan bağırış çığırş geldi babam öğretmene sağlam bitane asılmış haehhaea müdür yardımcısı geldi ayırdı filab babamı odasına çağırdı çay içtiler filan böyle bi olaydı

hoca emekl olmuş şimdi hahea aşşağı kahvede okey oynuyormuş

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Öyle bi olay olsada kaldıramamki elim gitmez. Ama ağzım iyi laf yapar nasibini alır.

+1 el kaldırmak olmaz ne kadar sinir olursam olayım... erkeklerle bile kavga etmem... ama ağzım iyi laf yapar benimde
  • inamıyorum tabii suç bisde sizi yetiştiren bis kadınlarda , adamlığın el kuvveti değil yürek gücü olduğuu öğretemeyen bislerde.

orda konu olan dayak olayındaki bi bayan sizin kardeşinis kuseninis ve ya kısınıs olabilir ,vuran erkeğin elini öpün çünkü sizde yaptınıs zamnındaa
  • lisedeyken bi gün beden eğitimi dersinden sözlü mü yazlı mı olacaktık ve ben beden dersi önceki derse girmemiştim(haylazlık işte)ve ben yazılı var diye geldim ilk önce kızlar üstlerini giyecekti ve ben bunu bilmiyordum kimse de bana söylemedi bende doğru soyunma odasına ve içeri girdim kızların hepsi soyunuk ve orda temiz bi dayak yedik kızlara bende vursam haksızım (ama dayak yememe değdi) ama kızlara vurmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkeskin -- 15 Ekim 2007; 12:03:44 >
  • @the_laz

yaşadığın anları saniye saniye bekliyoruz..
  • kiz arkadaslarimin cogunu dövmüsümdür
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

@the_laz

yaşadığın anları saniye saniye bekliyoruz..

bişey anladıysam arap olim
  • Benim anlatıcağım bu dehşet verici olay bundan 2 sene önce kursda oldu
    Kızın adı tuğçe idi kursda msne girmişdi bende kafamı uzattım bir bakayım dedim sevgilisi aşk mesajları yazıyordu kıza bende o mesajı yüksek sesle arkadaşa söyleyip gülünce kızın cinleri tepesine vurdu
    bana seni burda döverim dedi bende neden ki dedim sus yalancı inkar etme dedi
    bende arkadaşa dönerek beni yalnız sen anlıyorsun dedim arkadaş gülmekten krize girdi
    kızı zorla sakinleştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 15 Ekim 2007; 15:15:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: the_laz

lisedeyken bi gün beden eğitimi dersinden sözlü mü yazlı mı olacaktık ve ben beden dersi önceki derse girmemiştim(haylazlık işte)ve ben yazılı var diye geldim ilk önce kızlar üstlerini giyecekti ve ben bunu bilmiyordum kimse de bana söylemedi bende doğru soyunma odasına ve içeri girdim kızların hepsi soyunuk ve orda temiz bi dayak yedik kızlara bende vursam haksızım (ama dayak yememe değdi) ama kızlara vurmam

farklı türü başıma geldi

neden upladiniz diye soracaksiniz elbette ama benim aklimda bu konu vardi tekrar acmak lüzümsüzdü.
  • 8. sınıftaydık kızın biri bana çelme taktı yani maç yapıyoduk bahçede çelme taktı napıyorsun dedim sorunlumusun fln sonra tartıştık bayağı anama serefime fln. kufretmeye başladı tokat da attı bende yumrugu indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 25 Ekim 2007; 18:04:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUHAn92

7. sınıftaydım gece iki kızla kavga ettim ama sözlü olarak aralarında sevdiğim kız vardı çok sinirlendim sinirimden ağladım sonra dier kız bırak dedi rol yapma dedi. bnde tam gidiodm döndüm bi hareket çekmişim dillere destan Ama daha sonra anladım bi kızın önünde ağlanmaz

• kız dövmedim sanırım ama kızdan dayak yemiş gibi birşey oldum

basketbol oynuyorduk top dışarı çıkıyordu tam ben daha yakındım zaten alacaktım bir darbe geldi ben de öyle ufak tefek birşey değilim kızdan uzunum bir de rahat 20-30 kilo fazlayımdırkendimi yerde buldum böyle bizim hayvani bi arkadaş vardı o vurdu sandım napıyon cemre yaa diyecektim bir baktım kız böyle şaşırdım ne yaptıgının farkında mısın dedim kız birşey demedi kolum asfaltta sürttüğü için 1 hafta falan kabuk bagladı yandı vs. erkek olsaydı döverdim
  • genc arkadaşlarıda bekliyoruz eğlenceli bir konu. yapacak bişey yok.
  • Hiç unutmuyorum, 8. sınıfta çıkışta bir kızın üstüne yürüdüm tokat atacaktım, gözüm dönmüştü, saya saya gidiyordum tam vurucaktım aldılar elimden...

Ama haketmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem

geberdim gülmekten yav
  • Bende 3. veya 4. sınıftayken kızın biri çok konuşuyordu beni sinir etti kızın kafasına bir tane vurdum sonra kızda boş değil bana yumruk attı o olsa iyi sonra sınıfın kızları sınıfta bana girişmeye başladı sonra arkadaşın biri geldide zor kurtardı beni kızın elinden
  • normalde hiç bir kıza el kaldırmasam da düşünce eğer
    vatanı parçalamaksa ezip geçerim bile

bu söylediğim dışında belki ihanette ya da aldatmada gerçi
    o durumlarda da sözle boğarım
  • bu konuyu beğendim içim açıldı onca pislikten sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34
    Bende bir olayı anlatayım 8. sınıfta bir kızla aramızda bir nedenden dolayı küslük vardı işte bir gün ben buna sataştım dalga geçmek için daha sonra kızın artık sabrı taşmış olcakki bana daldı tabi tekme tokat değil kollarımı cimcikliyor saçımı başımı yolmaya çalışıyor felan bu olay teneffüste gerçekleşti neyse işte kız cimciklemeye devam ediyor kollarımı baya bir kızarttı ben dokunmuyorum dokunamıyorum kıyamam
    ama artık yeter bırak tamam dedim dinlemedi tabi herkes bizi izliyor arkadaşlar da beni tanır iri yarı matrak biriydim en son dedim bak kızım kızlara el kalkmaz dedim sabrımı taşırma dedim oda e ne kalkar o zaman dedi dövsene lan dedi tabi ne dediğinin farkına varmış olcakki suratı baya bir kızardı bende o muhteşem cevabı verdim kızlara el kalkmaz şey kalkar diye tabi kız ders başlayana kadar ağladı gerçi derstede ağladı ama elden bir şey gelmez.
    Kıssadan hisse:Kızlar dayak ile adam etmeye çalışmayın laf sokarak adam edinki daha etkili olur.

Koptum yaa

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.