Şimdi Ara

Hiç kızla kavga ettiniz mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

Herkesin ortasında ukalaca davrandığımı ve gururuyla oynadığımı söyleyip sağlam bir tokat yerleştirmişti bir ablamız bana.
    Gözlerinin içine bakıp hafif bir tebessüm ettim. Sonra 3 yıl çıktık! Hayatımın aşkıdır kendisi. Ama kader işte..

abla çıkmak

Abla derken hatun manasında. Gerçi 1 yaş büyüktü benden.
    Çıkmak derkende bir aşk ilişkisi içerisinde bulunmak!

• Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem

İlginç tabi.
  • quote:

Ben daha çok kızların kadınların bana vurmasından zevk alıyorum tokat manyağı etsinler beni razıyım gık demem

• Lisedeyken arkadaşlar şaka olsun diye kızın birini ıslatmışlar....Baya kalabalıklar kaçıyorlar ve bana doğru geliyorlar , ben bişey anlamadım ,koşarak yanımdan geçtiler gittiler....kız geldi , siz beni nasıl ıslatırsınız falan dedi....Ben salaklaştım ne ıslatması demeden , malum bölgeye öyle bir tekme indirdi ki....Ben gerisini hatırlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

Lisedeyken arkadaşlar şaka olsun diye kızın birini ıslatmışlar....Baya kalabalıklar kaçıyorlar ve bana doğru geliyorlar , ben bişey anlamadım ,koşarak yanımdan geçtiler gittiler....kız geldi , siz beni nasıl ıslatırsınız falan dedi....Ben salaklaştım ne ıslatması demeden , malum bölgeye öyle bir tekme indirdi ki....Ben gerisini hatırlamıyorum

Yok artık.

Yazıyı okurken benim biryerlerim acıdı.
  • Mahallede yaşça büyük bir çocuğun suratına salatalıkla vurmuştum
  • ya öyle pek kavgam olmadı sadece bir kere kız arkadaşımın kaşını yardım o kadar
  • http://www.istikbalgazetesi.com/haber.asp?menuid=7&newsid=24152

SOKAK ORTASINDA DAYAK
    12.09.2007

Özel bir güvenlik şirketinde çalışan genç tartıştığı kadını öldüresiye dövdü.
    Olay dün saat 11,00 sıralarında köprübaşı porsuk bulvarı üzeride meydana geldi.
    Porsuk bulvarında faaliyet gösteren bir telefoncu dükkanı önünde, aralarında çıkan tartışma sonucu öfkelenen güvenlik görevlisi ismini açıklamayan genç bir kadına tekme tokat saldırdı.
    Caddeden geçen vatandaşların gözleri önünde yaşanan dayak olayı esnafların araya girmesi sonucu sona erdi.
    Aralarında belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıkan ve güvenlikçinin saldrısı sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadın yine vatandaşların yardımı sonucu daha fazla dayak yemekten kurtuldu.
    Öfkesine hakim olmayan genç güvenlikçi, esnaf ve yoldan geçen vatandaşların araya girmesi sonucu olay yerinden güvenlikle uzakla’tırıldı.
    Feci şekilde darp edilen genç kadın yine vatandaşların yardımı sonucu tedavi edilmek üzere en yakın sağlık kuruluna götürüldü.
    Polis sokak ortasındaki dayak olayı ile ilgili soruşturma başlattı

• quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Beni seven bir kız vardı onı gıcıklığına uzaklaşsın diye sinir ediyordum her tenefüs koşuyordum..zil çalınca sınıfa en son ben giriyordum yakalamasın diye..

ama sonunda kurtuldum...Bir kızla el ele görünce..

Hocam anlayamadım;sen mi o kızı başka kızla elele gördün,malum zamanımızda bu tür olaylara bile normal gözüyle bakılıyor artık

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Beni seven bir kız vardı onı gıcıklığına uzaklaşsın diye sinir ediyordum her tenefüs koşuyordum..zil çalınca sınıfa en son ben giriyordum yakalamasın diye..

Hocam anlayamadım;sen mi o kızı başka kızla elele gördün,malum zamanımızda bu tür olaylara bile normal gözüyle bakılıyor artık

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

beni kızla el ele görünce..

• quote:

katılıyorum ilk okuldayim daha yeni yeni mal kalkiyor daha oncede kalkiyorduda kız kafama beslenme cantası ile vurmustu sonra geldi öptü bişeyin varmi falan dedi ufak dili deymişti o anda tabi benimkide tepki verdi.

ztn bi kızla erkek kavga etmişti bizim sınıfta kız dediki hocam muhammed beni şaaptı dedi varya biz bi güldük tam inanmazsaniz son sınıfa kadar mkarasini gectik 4.sınıftan ama cok komikti. Yemin bile ederim.
  • Çocukken akrabamı römorktan aşşağı atıp kolunu kırmışlığım var hala babası bilmez ben oldumu bilseydi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

Herkesin ortasında ukalaca davrandığımı ve gururuyla oynadığımı söyleyip sağlam bir tokat yerleştirmişti bir ablamız bana.
    Gözlerinin içine bakıp hafif bir tebessüm ettim. Sonra 3 yıl çıktık! Hayatımın aşkıdır kendisi. Ama kader işte..

abla çıkmak

Abla derken hatun manasında. Gerçi 1 yaş büyüktü benden.
    Çıkmak derkende bir aşk ilişkisi içerisinde bulunmak!

izzahata bakarmısnız ya

Bende bir olayı anlatayım 8. sınıfta bir kızla aramızda bir nedenden dolayı küslük vardı işte bir gün ben buna sataştım dalga geçmek için daha sonra kızın artık sabrı taşmış olcakki bana daldı tabi tekme tokat değil kollarımı cimcikliyor saçımı başımı yolmaya çalışıyor felan bu olay teneffüste gerçekleşti neyse işte kız cimciklemeye devam ediyor kollarımı baya bir kızarttı ben dokunmuyorum dokunamıyorum kıyamam
    ama artık yeter bırak tamam dedim dinlemedi tabi herkes bizi izliyor arkadaşlar da beni tanır iri yarı matrak biriydim en son dedim bak kızım kızlara el kalkmaz dedim sabrımı taşırma dedim oda e ne kalkar o zaman dedi dövsene lan dedi tabi ne dediğinin farkına varmış olcakki suratı baya bir kızardı bende o muhteşem cevabı verdim kızlara el kalkmaz şey kalkar diye tabi kız ders başlayana kadar ağladı gerçi derstede ağladı ama elden bir şey gelmez.
    Kıssadan hisse:Kızlar dayak ile adam etmeye çalışmayın laf sokarak adam edinki daha etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 12 Eylül 2007; 13:08:38 >

• nedense hiç bir kızdan dayak yedim diyen olmamış çocukluğunuz kızları döverek geçmiş hiç inandırıcı deil
  • 6. sınıfta bi kız paso küfrediyodu sus diyorum susmuyor sus diyorum susmuyor. en sonunda boğazına yapışıp masanın üstüne yatırmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

Bende bir olayı anlatayım 8. sınıfta bir kızla aramızda bir nedenden dolayı küslük vardı işte bir gü ben buna sataştım dalga geçmek için dha sonra kızın artık sabrı taşmış olcakki bana daldı tabi tekme tokat değil kollarımı cimcikliyor saçımı başımı yolmaya çalışıyor felan bu olay teneffüste gerçekleşti neyse işte kız cimciklemeye devam ediyor kollarımı baya bir kızarttı ben dokunmuyorum dokunamıyorum kıyamam
    ama artık yeter bırak tamam dedim dinlemedi tabi herkes bizi izliyor arkadaşlar da beni tanır iri yarı matrak biriydim en son dedim bak kızım kızlara el kalkmaz dedim sabrımı taşırma dedim oda e ne kalkar o zaman dedi dövsene lan dedi tabi ne dediğinin farkına dedikten sonra varmış olcakki suratı baya bir kızardı bende o muhteşem cevabı verdim kızlara el kalkmaz şey kalkar diye tabi kız ders başlayana kadar ağladı gerçi derstede ağladı ama elden bir şey gelmez.
    Kıssadan hisse:Kızlara dayak la adam etmeye çalışmayın laf sokarak adam edinki daha etkili olur.

• ben de bi kere tam hatırlayamıyorum ama 3. veya 4. sınıf falandı.. yanımda oturan kız beni cok sinir edip kanımı beynime sıçratmıştı.. kız eğilmişti ben de kzıın sırtına (o zamanki) bütün gücümle vurdum...

kız yere yapıştı baya bi ağladı... annesi falan geldi.. cok komikti ya.. aklıma geldilçe gülerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

6. sınıfta bi kız paso küfrediyodu sus diyorum susmuyor sus diyorum susmuyor. en sonunda boğazına yapışıp masanın üstüne yatırmıştım

en büyük fantezilerimden onu yapicaktimda o sırada hoca gelmişti. young hot blonde girls tövbe tövbe ezan vakti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.